משהו שמדאיג אותי - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • כשליאל מחפש משהו אז הוא אומר את המילה איפה כמה פעמים וזה נשמע כאילו הוא מגמגם אותה. זה יוצא בערך ככה:
    איפה איפ איפ איפה ... וזה נורא מדאיג אותי. יכול להיות שהוא מפתח גמגום או שזה הוא סתם ולא להתייחס לזה. או שאולי יש ילד בגן שמדבר ככה ואז גם הוא עושה ככה? כי כל השאר הוא מדבר בסדר.

6 תגובות
עמוד 1
  • אין לך מה להלחץ מזה...

אגב. היתה לך שקיפות כבר?

• לא מאמי יש לי ביום ראשון ב3 בצהרים. אני מבטיחה לעדכן.

• אני חושבת שזה תקין
    גם הבת שלי לפעמים לוקח לה כמה שניות עד שהמילה שהיא רוצה להגיד מסתדר לה
    הם פשוט ממהרים לדבר ולפעמים זה נתקע להם
  • אני לא חושבת שזה צריך להדאיג אותך...
    זה בסדר בגיל הזה...
    אני יודעת שמעל גיל 3 בודקים את הדיבר של הילדים...
  • עד גיל 3 זה תקין אבל אם את דואגת אז תתייעצי עם רופא הילדים הוא יפנה אותך לקלינאית תקשורת
    בהצלחה בשקיפות

• תעקבי אחרי העניין הזה. אם זאת התחלה של גמגום, אז את תוכלי לראות את החזרה הזאת גם במילים אחרות שהוא אומר. אם זה רק במילה אחת, אז לא הייתי דואגת
    אמא של לינוי
    [[[
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה