גסטון - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש

• הודעות - 09/10/2009 : 11:09:41
    --------------------------------------------------------------------------------

אני אחרי טיפולי IVFועכשיו ישתבח שמו עם בטא חיובית ואני בשבוע 3+4אני מקבלת תמיכה של גסטון לתוך השריר והזריקות האלה פשוט הורסות אותי זה משתק לי את הגב הישבן .מכיוון שכ"כ קשה לי עם זה ביקשתי מהרופא שלי פרופסור מרגליות אם אפשר בלי זה והוא החליף לי לנרות ויגינאליות אנדומטרין.ו...קבלתי דימום כמעט כמו מחזור הייתי בטוחה שההריון פשוט הלך...אבל לא!אני צריכה את עזרתכן
    1)מי שמכירה את הגסטון ויודעת על דרכים להקל בקבלתו כי אני חיבת לחזור לזה.
    2)מי שיודעת דימום בהריון למה זה קורה?
1 תגובות
עמוד 1
  • היי מותק
    דימום בהריון יכול לנבוע מהמון סיבות, אם החלפת תמיכה והתחלת לדמם נראה שהתמיכה של הנרות לא מספקת, ואת צריכה לחזור לגסטון עם כל החוסר נעימות.
    כדי להקל עליך כדאי שאחות מוסמכת תזריק לך ל-א-ט ל--א-ט, רצוי אחות קבועה שאת סומכת עליה.
    כשאת מגיעה למרפאה תשתדלי להיות רגועה ככל יכולתך, בזמן ההזרקה תנשפי לאט ותשתדלי להרפות את השרירים, כשהחומר סמיך ואת עושה"שריר" את גורמת לכאב להיות חזק הרבה יותר אח"כ.
    מה שעוד יוכל לעזור הוא לשים רטיות קרות על מקום ההזרקה אחרי כן, וכל הזמן לזכור שזה למען מטרה טובה.הכי טובה. וקטן עליך קצת כאב.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------
    מה שנראה לזחל סוף העולם, נראה לחכם פרפר.
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה