הרמתי ידיים-לא יכולה יותר ככה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני כבר זמן מה לא כותבת כאן.לפעמים נכנסת,ואז יוצאת אחרי כמה דקות.יש המון חדשות כאן שאני לא מכירה,אז זה עוד יותר מוריד לי את החשק לכתוב כאן כי אני לא מכירה כאן 80% מה"אוכלוסיה".אבל כבר אין לי כוח להחזיק הכל בפנים-אני חייבת לדבר עם מישהו!אוולין התחילה גן...לפי המלצות,הגן הזה הוא בין הטובים(וגם בין הכי יקרים כאן).כל קבוצת גיל נמצאת בקומה אחרת כדי לא להתערבב עם האחרים.בכל קבוצה יש עד 15 איש,גננת אחת,מורה אחת שבאה כל יום, ושתי עוזרות.לדעתי זה דיי הגיוני ככה כי כל ילד מקבל טיפול יותר צמוד(תקנו אותי אם אני טועה).בכל אופן-אחרי התלבטויות קשות והמון המון בירורים עם ההורים שילדיהם בגן הזה,החלטתי שאוולין חייבת ללכת כבר לגן.שלושה ימים היא הלכה לשעתיים בלבד.הבכי היה היסטרי!כאן לא נותנים להורה להשאר עם הילד,אפילו לא בימים הראשונים.משאירים לשעתיםם והולכים לטייל...

16 תגובות
עמוד 1
  • אויייש מסכנה שלי...
  • מזמן לא שמענו ממך
  • היי
    באמת הרבה זמן לא דיברנו (אני אנ4רר לשעבר).
    אז ככה:
    הגן - כשחיפשתי לאמה גן ראיתי כמה גנים שלא הסכימו לטרנזישן זאת אומרת שלא הסכימו שאשאר איתה בהתחלה ומבחינתי פסלתי את הגנים האלה על הסף. אמה הייתה בת שנתיים ולא הסכמתי בשום פנים ואופן להשאיר אותה בסביבה לא מוכרת וללכת. לפי דעתי אין שום סיבה לא להישאר אם ההורה מרגיש שזה מה שהילד צריך. ואם לגן יש משהו להסתיר או הפילוסופיה של הגן היא לקפוץ ישר למים - הגן הזה לא בשבילנו.
    ראיתי את כל הגנים שבסביבה ובסופו של דבר בחרנו גן הכי ישן, כמעט הכי זול, שרוב ההורים שאני מכירה לא רצו לרשום את הילדים שלהם שם (בעיקר כי הביניין ישן). זו הייתה ההחלטה הכי מוצלחת שלנו. אמה התאקלמה ממש ממש מהר. היא לא בכתה אפילו פעם אחת. היא מתה על הגננת שלה והיחס שם חם ואוהב - הגננת הייתה יוצאת לאכול צהרים אחרי שאמה הייתה נרדמת כי אחרת היא הייתה בוכה.
    ביומיים הראשונים אני נשארתי איתה שעתיים, אחר כך היא נשארה לבד עד הצהרים, ואחרי שבוע נשארה ליום שלם - עד השעה 16:00.
    בקשר למה שסיפרה לך - נכון שבגיל הזה ממציאים אבל וזה אבל גדול - הם בדרך כלל לא ממציאים משהו שהם לא ראו אף פעם! אז יש מצב שלא היא קיבלה את המכה אבל היא ראתה את זה איפשהו! דעתי שלי היא שעדיף להאמין לילדה ולא להצטער אחר כך. אם את לא שלמה עם הגן לא יעזור כמה הוא יקר או כמה ההורים האחרים מרוצים!
    בקשר למחלה - קודם כל החלמה מהירה!!! ולצערי הרב בכל הגנים יש מחלות, במיוחד בשנה הראשונה בגן.
    ומתי אתם עוברים למאימי? אולי תבואו לבקר אותנו - כולו 10 שעות נסיעה
  • העניין הוא שאני כבר שאלתי כמה הורים,אחת מהן שכנה שלי בקומה,והיא אמרה ששני הילדים שלה היו אצל הגנננת הזאת,הגדולה שלה כבר בת 5,והקטן בן 3,ושניהם עברו את הגננת הזאת ולא היה מקרה אחד שהיא נתנה פליקה על היד.אני אמרתי לעצמי שאני אתן לזה חודש,אם לא ישתפר-או שאעביר אותה גן,או שהיא תחזור לשבת בבית איתי.

ולא שלא טוב לי כאן...פשוט יש אנשים שקל להם להתרגל למקום החדש,ויש כאלה שלא(אני בקבוצה השניה כנראה).אמא שלו מדברת איתי שעה וחצי,ואז מוציאה איZה שני משפטים מכל השיחה,ובוכה לבן שלה בטלפון כמה אני ראה ואיך אנימדברת ומה אני אמרתי לה.היא לא מספרת הכל,רק משהו ספציפי,ואז הוא רב איתי על איך אני מדברת אל אמא שלו...ואז אני מפסיקה לענות לטלפונים שלה,שלא יווצר מצב שאני "אצא שקרנית".אז היא מתקשרת אליו ובוכה שאני לא מדברת איתה ולא עונה לטלפונים שלה...סליחה שאני אומרת את זה,אבל למה אנשים כאלה חיים בכלל?

• וואי איזה חמות מעצבנת
    למה את לא מספרת את הצד שלך לבעלך?
    בקיצור היא מכניסה אותך לדרך ללא מוצא
    כל מה שתעשי היא תוציא אותך הרעה
    אולי תדברי איתה לעניין? תגידי לה אם היא ממשיכה ללכת מאחורי הגב ולספר שקרים שתנתקי איתה קשר
  • אה, ובקשר לאמא שלו - תחייכי ותסכימי עם הכל ובסופו של דבר תעשי מה שאת רוצה. ככה לא יהיה לה על מה להתלונן! בחיי, יש אנשים שלא יכולים בלי לריב - אל תתני לה סיבה, לא משנה כמה שתפתה אותך! וכמה שפחות תשתפי אותה בדברים - לכל השאלות שלה תעני "הכל בסדר"

אנה
  • וואי לא פשוט ...
    1. שאוולין תחלים ומהר. מדהים - אין כמו תחושה של אמא - מזל שלא הקשבת לבעלך הפעם ..
    2. חמותך מעצבנת תעני לה לטלפונים ותוך דקה תגידי לה - אוולין בוכה/ היא בדיוק רעבה / דופקים בדלת / חייבת להוציא משהו מהתנור.
    כל פעם תסיימי איתה מהר לפני שתהיה לה הזדמנות לחפור..
    3. תהיי חזקה . כמו שאני אומרת לבעלי - זה רק תקופה והיא לא תשאר לנצח !
  • איריתוששששששששששש
    שנים שלא דיברנו

מתכונים זה אני ...
    http://www.2all.co.il/web/Sites/2007-8/DEFAULT.asp
    פורום הורים חם ואוהב כנסו ותיראו WWW.2BHORIM.CO.IL

**
    **
    **
  • אני יודעת שזאת רק תקופה,והיא לא תימשך לנצח,אבל בנתיים היא ממררת לי את החיים(בכוונה או בלי כוונה,אני לא יודעת).
    לחזור לארץ אין מצב כי הוא אזרח ארה"ב,וזה אפילו לא היה במחשבות שלו אי פעם לחזור לארץ-הוא רק למד בארץ,לא יותר מזה.כל החיים שלו זה כאן.כשהתחתנתי,זה היה ברור שאני עוברת לגור כאן לתמיד ולא לזמן מה,ואני חייבת להתאקלם.אולי אם נעבור מקום הכל ישתנה...בנתיים לא מממש טוב לי פה,ואני לא מדברת על ארה"ב בכללי,אלא על ברוקלין והסביבה הזאת,להיות קרובה למשפחה שלו...
    הצעתי להורים שלו שכדי שנחסוך כסף ועצבים,בעלי יעבור לעבודה חדשה ויגור על חשבון בה"ח שנה אחת,ואני ואווה נגור שצל הוריו(עד כמה שאני לא סובלת אותה אני הייתי מוכנה לשתוק כדי שאחר כך יהיה לנו טוב והכל יסתדר מבחינת מעבר וכו')אז אבא שלו התפוצץ לי בפנים ואמר שבחיים לא יסכים שיגורו בבית שלו!לבוא ללילה-שתיים בכיף,אבל לא לגור שם!יש להם בית פרטי 3 קומות!!!והוא ריק רוב הזמן כי הם בעבודה שניהם מ9 בבוקר עד 7 בערב!!!שתבינו עד כמה הם עוזרים!אני אותו הרגע אמרתי שזה היה מבחן ושניהם נכשלו כהורים,וכשיגיע הרגע שמישהו מהם ירצה לגור איתנו-הדלת שלי תיהיה סגורה בשבילם,יש להם גם בת נשואה-שיבקשו לגור איתה.אני מבחינתי נעלתי את הכל.
  • איריתוש מה שלומך?
    [[[
  • טוב יש לי הרבה מה לומר.......אבל קודם כל
    המסנג'ר שלי: [email protected]
  • עכשיו קראתי את התגובות שלך

איזה הורים מגעילים
    המסנג'ר שלי: [email protected]
  • שולחת לך הרבה

• מאמי....את חסרה לי מאוד במסנג'ר
  • מקווה שהכול יסתדר לכם על הצד הטוב ביותר
    ---------------------------
    שומרני אל מיצר רע
    הגן עלי מכל צרה
    שמור אהוביי ובני עמי,
    ושמור עלי גם מעצמי
  • מה שלומך איריתוש??
    נשמע שאת עוברת ימים לא קלים.
    בכלל לא פשוט להכניס אותם לגן בגיל כזה, ולוקח זמן עד שמסתגלים.
    אני יודעת שזה לא מעודד, כל יום של פרידה נקרע הלב והילדה לא יוצאת לך מהראש.
    עכשיו גם המחלה שלה,
    ולהוסיף לזה את הפרידה מההורים אז בכלל....
    תחזיקי מעמד עוד קצת, במיאמי המז אויר הרבה יותר נעים

מיטל
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה