יום 51 ללא מחזור - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הי בננות, מזמן לא עדכנתי... חיכיתי בעצמי לעידכונים מהגוף שלי שהחליט ככל הנירא לצאת לשביטה.... אני כבר יום 51 מאז הווסת אחרונה (אם הייתי בהריון, זה היה כבר 7 שבועות).... אבל אני לא בהריון, ואין שום שום שום סימנים!!!! כל כך נמאס לי מזה!!!!!! אני הולכת לרופא ביום ראשון בערב, נראה מה הוא יגיד לי... גם בדיקת דם בטח אעשה באותו יום (ככל שאני מכירה אותו, כל פעם שאני באה, הוא שולח אותי לעשות בדיקת בטא).
    אז למה, למרות שעשיתי 3 בדיקות ביתיות והם יצאו שלילי, ולמרות שאין לי שום סימני הריון, אני תופסת את עצמי מתחילה לפתח תקוות.... אני ממש חולמת שאני אבוא לרופא, הוא יבדוק אותי ויגיד שאני כן בהריון.... אני מרחיקה מחשבות האלה, כי הגיון אומר שזה לא יהיה כך! אבל הם לא עוזבות... קיצור, רע לי.
    תודה שיש אותכם ואת הפורום הזה, איפה שאני שופחת את מה שיש לי על הלב.
    הייתי חייבת לשפוך הכל
5 תגובות
עמוד 1
  • מתוקה, החוסר ודאות הוא דבר בלתי נסבל, לכן קבלי
  • היי גם לי היה מצב ממש דומה לשלך לפני חודשיים, גם פיתחתי ציפיות למרות שהבדיקות הביתיות וגם הדם יצאו שליליות (ביקשתי מרופאת משפחה שתביא לי הפניה כי לא היו תורים לרופא נשים). לאחר שלא הבנתימה קורה עם הגוף שלי כי הכל יוצא שלילי ובפועל אין מחזור הלכתי לרופא והוא נתן לי כדור שלאחריו הגיע המחזור ישר...
    מקוווה שתקבלי בשורות טובות מהרופא!
  • בהצלחה,
    תעדכני
    [
  • היי,
    אני בדיוק באותו מצב אני כבר 50 יום ללא מחזור. לפני שבועיים בדיקת דם שלילית יודעת שזה התוצאה אבל בלב מקווה שזה לא...
    נוסעת גם מחר בבוקר לרופא.
    אחזיק לך אצבעות תהייה חזקה...
  • תודה בנות!
    ליידי: מחזיקה לך
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה