דואגת.. - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הי בנות.. זוכרות אותי ? לא מזמן הייתי פה.. (שבוע 6)
    לצערי אתמול החלו לי דימומים - בתחילה הייתי אופטימית כי בהריון הראשון שלי היו גם דימומים למשך ערב ולילה ואפילו דימום אנטנסיבי שהתברר כאמטומה שירדה אח"כ ובהריון השני היו לי הפרשות דמיות כנראה של השתרשות.
    אבלל הפעם זה כבר יומיים !! אחת לשעה שעתיים... דמם רציני וטרי.. אך בשונה מהמחזור אין התמדה. היו לי כמה שעות נקיות והענין חזר.. השתדלתי לנח מעט (לא בטוח שעוזר אבל לא מזיק)

מישהי עברה משהו דומה או יכולה לשים דגש על ההבדל בין דימום הריוני - השתרשות / אמטומה לבין דמם הפלה ..?

משתדלת לשמור על אופטימיות.. אבל מלאת דאגה !
19 תגובות
עמוד 1
  • מותק, אני לא יכולה לעזור בשום עצה, אף פעם לא הייתי בהריון, אבל מחזיקה לך
  • קודם כל תרגישי טוב ותנסי להישאר רגועה,
    אני במקומך הייתי פונה להתיעצות עם רופא, ואולי אפילו בדיקה קלה....
    שיהיה בהצלחה
    [
  • הי מותק,
    לכי לרופא..
    בהצלחה מתוקה!!

בשורות טובות לכולן!!!!
  • אני מציעה לך לפנות לרופא...

מחזיקה לך אצבעות
  • הי בנות..
    אני עדין בסימן שאלה..
    נגשתי הבוקר לרופא שהפנה למיון.. אחרי טירטורים ובדיקות התגלה שק הריון קטנטן.. שלא כ"כ מתאים לשבוע 6
    (3 מ"מ) בטא.. 345 שתואם את שק ההריון..
    יצאתי משם קצת פסימית, עכשיו ממתינים - לעלייה בערכי בטא ולהתפתחות או לירידה בערכים והפלה טבעית / פולשנית..

עדין דואגת .. נקווה לבשורות טובות, כמובן שאעדכן בכל מקרה !
    תודה על העידוד וההמלצות..

נשתמע :-&
  • יקירה.. אל תרוצי לפסול את ההריון.. לפעמים ההריון מתחיל כמה ימים יותר מאוחר והוא צעיר מכפי שהרופאים חושבים.

מחכה לשמוע ממך עידכונים משמחים...

מחזיקה לך אצבעות
  • הי בנות..

נכנסתי לאינטרנט לראות את תוצאות הבדיקה מהבוקר בקופ"ח.. הבטא שם רשום 425.. ובצהרים במיון יצא 345 כפי שרשמתי.. יתכן שב 4 שעות ירד בטא באופן כ"כ משמעותי ? ..
    אני כרגיל די פסימית ומבינה שההריון הזה לא תקין ולכן כל תשובה תהיה ברוכה..
    אני מאמינה שאם ההריון לא ישרוד ב"ה יבוא הריון תקין בהמשך..

מישהי מכם עברה הפלה ? אשמח לשמוע פרטים..
    משך זמן דימום ? באם מנקים אז יש אשפוז ? וכל פרט שהוא...
    אני מסוקרנת והאופטימיות פוחתת עם הגילויים..

• גם אני בשבוע 6 עם בטא 20900 דיממתי גם יום אחד וקיבלתי זריקות כתמיכה היה לי פרוגסטרון נמוך מעט קיבלתי הוראות לנוח הרבה ולשתות והימום הפסיק מקווה שהכל בסדר אם בטא יורד זה לא טוב...[/
  • מתוקה השינוי יכול להיות שמקורו בשתי מעבדות שונות
    אני אומרת לך את זה מניסיון בהריון האחרון שלי, הבטא עלתה וירדה כל יום בערך ואז כשהרופא התעקש על אותה מעבדה, רק אז יכולנו לראותתוצאות אחידות
    בכל אופן אל תתיאשי, חכי כמה ימים
    לגבי דימומים,,,עוד מוקדם לדבר על זה
    בהצלחה

ישועת השם כהרף עין, צריך רק להאמין

• בנות.. איזה כיף שאתן כאן !!! אפשר לדבר ולשפוך את הלב.. וגם לקבל עידוד..
    ממש כיף !!!

לגבי השוני בבטא אני מקווה שת צודקת והעניין קשור למעבדות, אני כבר לא יודעת מה אני יותר אופטימית או פסימית..
    מה שכן הלילה הרפתי מכל המחשבות ופשוט ישנתי, לא יכולתי יותר עם כל השינה הטרופה והמחשבות... הרפתי לגמרי והשארתי את העניין בידי הגורל..

אני כבר לא יודעת אם התחושות פסיכולוגיות או אמיתיות אבל נראה שאני מרגישה "פחות" בהריון.. הנס קפה נטעם בחזרה נורמלי וההרגשה הרעה בבוקר פחתה, מקווה שאני טועה וזה פסיכולוגי כי הפנמתי את העניין שההריון בעייתי וכמנגנון הגנה שלא אעמוד קפואה מול התוצאות אני "מכינה את עצמי" עד כמה שאפשר....

בכל אופן היום שוב עשיתי בדיקות דם בטא - בערב אראה תשובות באינט' וגם אלך לרופא שלי - יש לו אולטראסאונד בחדר.. ונראה מה ילד יום... (תרתי משמע)

שיהיה לכולכן יום נפלא.. תהיו אופטימיות (יותר ממני...)
    תודה על הכל.. אעדכן בהמשך..
  • הלוואי תשובה חיובית!!!!

החודש ב"ה אני בהריון!
  • מתוקה, אני מתפללת בשבילך

ישועת השם כהרף עין, צריך רק להאמין

• טוב אז הבטחתי לעדכן...
    היום בשבע בבוקר רצתי כמו מטורפת לקופ"ח לעשות בטא..
    חשבתי שיש סיכוי כלשהו..
    בשעות הצהריים הדימום גבר והפך גושי יותר ויותר ..
    ובאיזשהו שלב ממש ראיתי גוש לא מאד קטן.. (סליחה על התיאור)
    חזרתי למיון כפי שייעץ לי הרופא אתמול (לחזור באם יהיה שינוי בדמם)
    הייתי כבר מוכנה לעניין, והתשובות היו לי ברורות זה לא יכל להיות אחרת
    אחרי כזה דימום..
    כשהגעתי "חיררו" אותי שוב (כבר אין לי ורידים ללא חירור) ושלחו דחוף למעבדה לבדיקת בטא.. בעלי ואני כבר הבנו לאן מוביל העניין ורק קיוונו שההפלה תהיה טבעית ללא התערבות פולשנית - התשובה לבטא לא איחרה להגיע.. מאה ומשהו..
    לעומת אתמול שהיה מעל שלוש מאות. נכנסתי לאולטראסאונד ושם כבר לא נראה שק ההריון כפי שחשבתי, גם רירית הרחם די הצטמצמה.
    הרגשתי חולשה וכאב חד בראש - ספק אם מאיבוד דם ספק אם מהסיטואציה והחוזק שהצטרכתי להפגין.. כל האחיות הביטו בעיניים מרחמות ואני בשיא הפאסון שיחקתי אותה הכי קולית שיש, בפנים נמסתי...
    זהו ככה נגמר הסיפור נכון לעכשיו, אני עדין מאמינה שכך היה צריך לקרות ולא חופרת לעצמי על מה למה ואיך..
    הסבירו לי שכרגע אצטרך להמתין לבטא מאופס, לעשות אולטראסאונד שיראה רחם נקיה, להמתין לוסת ואז לנסות שוב..
    מקווה שאני האחרונה שזה קורה לה בפורום הזה..
    בשורות טובות !!!
  • אה ושכחתי לומר -

תודה תודה תודה לכן !!!!

על כל האהבה, התמיכה והעידוד !!!
    כיף שאתן כאן..
  • אושר אמיתי,
    איזה תהליך עברת...
    נשמע שאת אישה אופטימית וחזקה ואני מאחלת לך התאוששות פיזית, רגשית והריון תקין.

אמונה אמונה אמונה
  • מתוקה שלי המון
  • מתוקה,
    אני איתך כמעט באותה סירה...
    מאחלת לשתינו התחלה חדשה וטובה ובאמת שלא יהיו עוד סיפורים כאלו בפורום וגם אם כן אז חייבות להיות חיוביות...
    שיהיה לך המשך שבוע נעים ותשתדלי להרגע קצת ,לפחות עכשיו יש לך תשובה חד משמעית..
  • אושר אני רוצה לחזק את ידך ולשלוח לך חיבוק ענקי!
    אני רוצה לציין שממה קראתי את אשה חזקה ואמיצה וכל הכבוד שעברת את זה ככה ולא לקחת את זה יותר קשה.
    מקווה שלא תחווי עוד מצבים כאלה ורק הריונות תקינים!

• קראתי את הודעותכן - רק מקריאתן אני מתחזקת יותר ויותר..
    לשמוע שאני חזקה זה מרגש ומחזק עוד יותר

חייבת לשתף שברגע שהבנתי שמשהו בהריון לא בסדר - ממש ביום הראשון של הדימומים, הבנתי שאני צריכה לקבל החלטה איך אני מקבלת מצב של סיום ההריון וממש באותו יום החלטתי שמה שלא יקרה יקרה לטובה ושיש לי ביתת לנהל אחרי הכל..
    עבודה על הראש והחיים לא נגמרים.. ב"ה ממשיכים לנסות !!!
    אז עם כל הכאב.. ובעלתי הרבה סכינים בגרון !
    קמתי היום עם ראש מורם - ממש גררתי את עצמי לעבודה.. ואיכשהו חזרתי לשגרה
    בשורות טובותת לכולן.. אמשיך לעדכן מה קורה איתי וב"ה בפעם הבאה שאראה 2 פסים הם יהיו חזקים וישארו ל 9 חודשים !!!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה