בוקר טוב.צריכה את עזרתכן/עצתכן - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש

• בוקר טוב לכולן.

מאז שהכרתי את בעלי היינו עושים הכל יחד, יוצאים יחד, מבלים יחד עם חברים אף פעם לא לבד. בעלי בעבודתו עבר תפקיד והכיר שם חבר רווק שעומד להתחתן עוד כמה חודשים. לפני כשבועיים הוא אמר לי שהחבר הזה רוצה מאוד שהוא יצא איתו לבלות עם החבר'ה שלו (בלי נשים) ואני זרמתי באמת לא היה אכפת לי אמרתי הוא עובד קשה הוא צריך להתאוורר הסכמתי. הוא יצא מאוד מאוד נהנה סיפר לי כמה זמן לא הרגיש כך והיה לו ממש כייף, גם לי. אתמול הוא בא אליי ביציאה שהחבר שלו עושה פעם בשבוע אצלו בבית ערב פוקר והוא הזמין אותו, הוא שאל לדעתי די היססתי בסוף לא הסכמתי. פתאום הוא בא אליי ביציאה שהוא רוצה לצאת פעם בשבוע
71 תגובות
עמוד 2
  • היי יקירתי.

בדיוק היתה לי שיחה דומה עם אורן אתמול.
    אמרתי לו שאני ממש מרגישה חנוקה וסביב הילדים כל הזמן במיוחד עכשיו שאני עובדת עש השעה 13:30 כל יום (כי אני לא רוצה שאלעאי יהיה בצהריון
  • האמת היא שאני לא כל כך מבינה מה הקשר בין נשוי לרווק בהקשר הזה.
    במיוחד כשהוא בקשר מחייב ועומד להתחתן.
    אני חושבת שחשוב לצאת ולהתאוורר ולחזור בכוחות מחודשים ולא להרגיש שטובעים בעול של טיפול בילד ובבית.
    אני עושה את זה. ואני גם מפצירה בבעלי שיעשה כמוני אבל הוא עובד כל כך קשה שבאמת כבר לא נשאר לו כוח לצאת.
    מה שלא תחליטי, אני חושבת שמאוד כדאי להיזהר מלבוא אליו בגישה של "לא מרשה" - אם בעלי היה מציג את זה ככה זה היה מאוד פוגע בי. הוא הרי ילד גדול...
    מה שכן את יכולה לבקש זה דברים אחרים, למשל זמן איכות יחד, זוגי, משפחתי, או שלו ושל אופיר, עזרה בבית וכו' ולבקש שהמפגשים עם החבר לא יבואו על חשבון כל אלו
    וגם, את חוזרת על זה שאת לא מכירה את החבר וזה מפריע לך. אני חושבת שזה לא רלוונטי, את מכירה את בעלך ואני מניחה שאת יכולה לסמוך על שיקול הדעת שלו...
  • לבעלי יש יום בשבוע קבוע שהוא עם חברים ופעם בשבוע שהוא עם חברים בשיעור תורה.
    אני חושבת שזה בריא לזוגויות אבל לא יותר מידי לשחרר את החבל...
    גם אני יוצאת ומבלה ואם יש לך פייסבוק עוד תחשבי שאני מתהוללת אבל זה כיף להשתחרר לפעמים מהכל גם מהזוגיות לפעמים.
  • לילה טוב,
    האמת שגם אצלי ואצל בעלי עושים הכל ביחד וגם לו יש חבר רווק שלא עומד להתחתן והוא די נגרר אחריו לפעמים ואני שמה מעצורים!!!כי לדעתי להתחיל שכל אחד ואחת בנפרד יצאו זה פתח לפירצה למשהו לא טוב,כזאת אני ואני לא אוהבת את זה...
  • ממש לא מבינה מה הבעיה בזה סורי
    [url=http://imikimi00.com/link/link_through/BH4x-10u]

[url=http://imikimi01.com/link/link_through/BH4x-10v]
  • לי יש קצת בעייה עם האמירה של...."לא הייתי נותנת לו"...."לא הייתי מסכימה לו"
    "אני לא מוכנה שיצא עם חברים"

כאילו מה?
  • היי
    גם אנחנו לא רגילים לצאת אחד בלי השניה. אבל עכשיו אנו גרים רחוק מההורים ואין לנו בייביסיטר אז אין ברירה. זה נדיר יחסית אבל קורה לפעמים.
    אבל בעלי כן משחק פוקר פעם בשבוע ביום קבוע. בד"כ לא מפריע לי, לפעמים כשזה מתנגש לי בתכניות זה מעצבן כי הוא ממש לוקח קשה אם הוא צריך לבטל.
    יחד עם זאת הוא בד"כ בבית בשאר הערבים אז זה בהחלט שונה מהמצב שלך...

אם זה כל כך חשוב לבעלך, לדעתי תזרמי איתו. תנסי גם לצאת עם חברות ולהתאוור. אולי גם תאהבי את זה. ובמקביל תקבעו אולי גם ימים שהם רק שלכם, של שניכם.

אנה
  • קראתי כל מה שכתבו לך, יקירה מנסיוני המר אני רוצה לומר לך שאם בעלך ירצה לבגוד הוא יעשה זאת בצהרי היום, יש מלונות לפי שעה, וזונות לא חסרות- בעלי ניהל רומנים מחוץ לנישואין עם בחורות מזבלה מהעבודה שלו. הוא גם היה יוצא באותה תקופה עם חברים לפאב, בחלק מהפעמים הבנות האלו הצטרפו, אני הייתי בהריון ורבנו על זה ריב כל כך קשה שקיבלתי צירים - ואז לא ידעתי שהוא בוגד - פשוט האינטואיציה שלי אמרה לי שמשהו מסריח קורה.
    לכי עם תחושת הבטן.
    קחי בחשבון שמי שרוצה יבגוד גם בלי לצאת בערב,
    אבל אל תזלזלי בתחושות הבטן.
    זה נכון שאת צריכה לסמוך עליו אבל לחברים יש השפעה לא מבוטלת, וחבר רווק שאת לא מכירה ופתאום דחוף לו לבלות איתו באופן קבוע מעלה סימני שאלה.

• טוב קראתי את התגובות של כולכן
  • לפחות דבר אחד יצא לך טוב
    ייהיה לך דייט עם בעלך
    ---------------------------
    שומרני אל מיצר רע
    הגן עלי מכל צרה
    שמור אהוביי ובני עמי,
    ושמור עלי גם מעצמי
  • כרגיל מסכימה עם טלי בכל מילה!!!
    המשפטים האלה מפריעים גם לי,,, בעלי יוצא בכיף מתי שבא לו (ובזכות זה הוא
    לא עושה את זה הרבה...)
    גבר שרוצה לבגוד ממש לא צריך את הערב בשביל זה...
    (ואם כבר הוא בוגד אז הוא יכול לספר סיפורים על פגישות עסקיות, משחק עם חברים או אלף ואחד דברים אחרים...)

בקיצור לי זה לא היה מפריע בכלל..
    []

• כן אה איפי
  • טוב, אז כמה דברים. א' אני כן מסכימה שהיא צריכה "להרשות" לו או לא "להרשות" אבל לא במובן של היא מחליטה אלא במובן שהוא צריך להתחשב בה. בעלי היה יוצא עם חברים בערך פעם בשבוע (זה די התפוגג). זה היה כשיונתן היה פיצי ולפעמים - לא היה מתאים לי שהוא יצא - כאב לי הראש הייתי עייפה וכו ורציתי שיעזור לי עם יונתן. ובפירוש כל פעם שהיה יוצא היה שואל אם זה בסדר מבחינתי. בד"כ לא היתה לי בעיה - אבל הוא כן היה בודק את זה איתי קודם.

ועכשיו ב' - לגבר שבאופן קבוע יוצא עם חברים (בטח כאלו שאת לא מכירה) יהיה יותר קל לבגוד - אבל זה לא אומר שהוא בוגד. אז אני לא יודעת מה להגיד.
    אני מסכימה שצריך לתת לו חופש להנות גם בלעדייך (גם אני ואני בטוחה שגם את לפעמים יוצאת עם חברות/אחיות ונהנית מזה מאוד).
    יעל, אמא של יונתן

• יעלי את צודקת זה לא שאני "מרשה" הוא לא ילד קטן וצריך את רשותי הוא שואל לדעתי ומתחשב בה.
    אני כן יוצאת לעיתים מאוד רחוקות אף פעם לא הגבלתי אותו בלצאת עם חברי הילדות שלו פשוט הם גרים רחוק והחבר הזה שעובד איתו לא ראיתי אותו מעולם ומה שכן פתאום הוא בא אליי ביציאה של פעם בשבוע שמהר מאוד הוא ירד ממנה.

• המסנג'ר שלי: [email protected]
  • יעל מסכימה אתך ממי! זה לא שבעלי מודיע לי שהוא יוצא ולא משאיר ברירה!
    כמובן שאם לא מתאים או משהו אני אגיד תשמע כואב לי הראש, אני עייפה וכו'...
    אבל באופן עקרוני היציאה עצמה היא בסדר!
    []
  • גם בעלי יוצא עם החברים שלו
  • בוקר טוב ענבלי..
    תראי..גם אני יוצאת מידי פעם עם חברות אבל זה לא משהו קבוע..
    אין לי לו"ז שאני אומרת לעצמי.. חייבת לצאת פעם בשבוע..
    וגם בעלי אם יבוא לו לצאת עם חברים שייצא בכיף (גם ככה זה לא קורה הרבה..)
    ואני חייבת לציין שרב החברים של בעלי הם רווקים.
    אבל הם מבינים עניין שזה גבר נשוי עם חיי משפחה ולא מתקשרים אליו על בסיס קבוע ואומרים לו "בוא נצא"
    אם זה מידי פעם אז בכיף..
    אני חושבת שגם ככה כזוג לא יוצא לנו כמעט לצאת ביחד ככה שאם ישנה כבר הזדמנות אז מעדיפים לצאת יחד.
    אני חושבת שלצאת פעם בשבוע על בסיס קבוע זה בהחלט מתכון לבעיות
    כי בפאבים ומועדונים לא חסרים פיתויים ואני לא מוכנה לקבל את המשפט "אם הוא רוצה לבגוד הוא יבגוד גם בעבודה וכ'ו..
    כי נכון שזה יכול לקרות בכל מקום אבל ברגע שיש יותר מידי חופש בין בני הזוג ומן הסתם כשיוצאים למועדון לא חסרות אטרקציות זה כן מעלה את רף הסיכון
    מקווה שהבהרתי את עצמי טוב..זה לא שאני נגד חופש בשביל שני הצדדים פשוט זה צריך להיות בטעם
    סליחה על החפירה..

ה' ישמור אותך נסיך של אמא!
    "נושאת עיניי אליך למרומים..שלח נא ברכתך הו אלוקים..
    ברכני ותן לי כוח, לדעת להבליג וגם לסלוח עשה שלעולם לא אפול, לא אמעד ושיותר לא אשאר לבד..."
  • חופית
  • לא קראתי את כל השירשור - מאוד ארוך
    החברים של בעלי כולם נשואים
    אז אם יוצאים רק עם נשים
    בעלי הוא מסרב לצאת לבד
    לפעמים אני מציעה לו כי אין לי כוח או משהו והוא מסרב
    לפי דעתי אוקיי הוא יכול לצאת לבד עם חברים פעם ב אבל פעם בשבוע וזה קבוע לא נראה לי הגיוני
    []
    []

[]
  • אני הייתי מציעה לו לעשות שבוע ביחד- שבוע לבד... ככה שניכם תתרעננו
    מעבר לזה בעלי משחק פוקר פעם בשבועיים אצלנו בבית... בניגוד למה שלירון סיפרה אני דווקא יושבת איתם, שותה בירה או נכנסת למחשב...עד שנמאס לי ואני הולכת לישון
71 תגובות
עמוד 2
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה