זוכרות ששאלתי על שחלות פוליציסטיות? עידכון - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות, כמו שהבטחתי, אני מעדכנת:
    הייתי אצל רופא (מכוון ש היום כבר יום 53 ללא מחזור...), הוא בדק אותי ואמר שהכל בסדר. אין שום דבר מיוחד בשחלות, הכל נראה לו תקין
4 תגובות
עמוד 1
  • גם לי היו תקופות ארוכות כאלו ללא מחזור תקחי את הכדורים ובציק צאק זה ייסתדר -ואל תדאגי את תכנסי להריון לא כדאי לחשוב על זה יותר מדיי רק אחרי 3 חודשים של נסיונות...יהיה טוב בטוח!
  • היי מותק
    יכול להיות שמכל המתח שאת שרויה בו הגוף איבד את האיזון, אין טעם לעשות בטא עכשיו, קחי את הכדור כדי לקבל מחזור ואז תוכלי להתחיל שוב, ההפניה תקפה ל90 יום אני מאמינה שאת תצטרכי אותה בקרוב.
    בהחלט ניתן לראות שחלות פוליציסטיות באולטרסאונד יש להם מראה אופיני מאד, כדי להשלים את הבדיקה נותנים בדיקות דם הורמונליות הנעשות בין היום ה3-5 למחזור.
    0.8 זה עובי הרירית, כדי לקלוט הריון רצוי שהרירית תהיה מעל 6 מ"מ.
    3 חודשים זה פרק זמן קצר מאד, בכל חודש יש לך סיכוי של 15-20% להיכנס להריון, כך שאת בסדר גמור, תאמיני בגוף שלך יהיה בסדר מותק.
    דרך אגב מה עם הפוריגון???
    --------------------------------------------------------------------------------------------------------
    מה שנראה לזחל סוף העולם, נראה לחכם פרפר.
  • תודה על התגובות
    אני יודעת שאותכם קצת מרגיז שאני כל כך לחוצה רק בחודש 3 של ניסיונות.... אבל אני מאוד חסרת סבלנות
  • מצטערת יקירה בלבלתי אותך עם מישהיא אחרת שאמורה להתחיל פוריגון זאת אכן תרופה הניתנת בזריקה.
    קחי אוויר, תאמיני שהחודש הוא החודש ושיהיה המון בהצלחה.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------
    מה שנראה לזחל סוף העולם, נראה לחכם פרפר.
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה