יש לי שאלה בקשר לחוק ההתפטרות- אם מישהי יודעת - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בעלי עובד בעבודה שלו מעל שנה וחצי והוא רוצה להתפטר כי הוא רוצה לחפש עבודה אחרת האם הוא חייב להודיע למעסזיק שלו בכתב ווכמה ימים הוא חייב לתת בעבודה

5 תגובות
עמוד 1

• יום=חודש עבודה
  • אין לי מושג לגביי החוק עצמו
    אבל אני ממליצה לכם בחום קודם למצוא עבודה אחרת ואז לעזוב את הנוכחית
    נורא קשה היום למצוא עבודה

• העניין שבכל מקום רוצים שהוא יתחיל מיידית

• שבועיים מראש או כפי שצויים אחרת בחוזה שנחתם .
    http://www.holdthatpic.com/
  • אם יש מקום עבודה שרוצה מיידית, אפשר להודיע בכתב על ההתפטרות ולקחת את הימים של ההודעה מראש בתור חופשה שמגיעה לו ואם לא מגיעה לו חופשה אז יורידו לו מהמשכורת את הימים שהוא צריך להודיע .
    אם הוא מקבל משכורת גלובלית לחודש ולא לפי שעה אז צריך להודיע חודש מראש, אם המשכורת לפי שעה אז שבועיים + יום לכל חודשיים מעבר לשנה (אם הוא עבד שנה ו 8 חודשים אז זה יוצא 18 ימים (14 + 4)

ושיהיה בהצלחה במקום החדש
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה