מישהי עשתה מעקב זקיקים או לקחה איקיקלומין? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • לא בשבילי

8 תגובות
עמוד 1
  • אני עשיתי
  • בכל קופ"ח עושים מעקב זקיקים
    וכן צריך הפניה מרופא נשים

קרן
    [url=http://www.glitterfly.com]
    [url=http://www.glitterfly.com]
  • בגדול, רופא הנשים לא עושה את זה אצלו אלא נותן הפנייה למכון אולטראסאונד, לשם ניגשים ועושים את המעקב.
    הרופא מנחה אותך באילו ימים לגשת לשם ולעשות את המעקב.
    איפה? - תלוי בקופת החולים. (מכבי? כללית?)
    בהריון עם נועה, הטכנאי שבדק אותי מיד שלח אותי הביתה, אמר שאני מבייצת וכך נועה נוצרה
  • מה שכבר כתבו
  • גם אני עשיתי, צריך הפניה מהרופא וכך הם בודקים אים יש מספיק זקיקים בשביל הריון. וגם רירית. אני ניסיתי כמה שנים לפני יותם
  • אני לקחתי איקקלומין ונותנים אותו על מנת לסדר את הביוץ...זה לא נורא ואחרי 4 חודשים זה בסדר אם הזוג לא רוצה לחכות...בדרך כלל מחכים שנה
  • גם אני עשיתי,
    לאיקוקלומין שתי פעולות: 1 - לחזק את הביוץ למי שאין זקיק מספיק עבה, 2 - להאריך את הביוץ. (למי ששומרת נידה למשל - ככה לי היה, והביוץ שלי היה בימים הנקיים, לפני הטבילה).
    צריך לקחת בחשבון שלעיתים זה גורם להריון רב עוברים..
    אני לקחתי איקוקלומין חודש אחד, נקלטתי ועכשיו אני נושאת ברחמי תאומים :)
    (סתם, זה לא מחייב, הרופא שלי אמר שזה קורה רק ל-6% מהנשים ללוקחות איקוקלומין).
    וכן, צריך הפניה. את המעקב צריך לעשות כמה ימים כדי לראות את התפתחות הזקיק. אי אפשר לדעת מתי יש ביוץ בדיוק, אפשר להגיד לך מתי הוא נגמר.. יום אחרי רואים נוזל בדוגלס ורואים שהזקיק קטן בצורה משמעותית מהימים הקודמים. כל זמן שהזקיקים גדולים אומרים לך חנוסת כי זו התקופה הפוריה שלך.. יד גודל זקיק בממוצע, אך הוא משתנה בין אישה לאישה ולכן חשוב לבדוק בערך מהיום ה-10 למחזור (זה כבר תלוי בסדירות המחזור).
  • זה מה שאמרתי לה - שזה עלול לגרום לריבוי עוברים. לא שיש רע בתאומים, אבל אם אפשר להכנס בצורה טבעית להריון עם עובר אחד זה יותר קל (גם לאחר כך)
    יעל, אמא של יונתן
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה