היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
המסכנון הקטן לא נרגע "...אם פעם אראה אתכם לרגע נעצבים, בכל כוחי אדאג שתהיו שוב מאושרים. ליבי מונח בידכם, אתם רק צריכים לקחת, מקצה עולם אגיע להיות איתכם ביחד..."
11 תגובות
עמוד 1
ממה הוא ניזון? את מניקה אותו, או שהוא ניזון מתמ"ל?
ישקף אלוקים ממעון קודשו ויך כל שונאי עמו כהרף עין הנה ה' קם וניצב על אנך ישקם לכוס רעל, אבל לא יין מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
הנקה, אבל בגלל הוא מאוד לא רגוע, נתתי תוספת של מטרנה כדי להיות בטוחה שהוא לא רעב... "...אם פעם אראה אתכם לרגע נעצבים, בכל כוחי אדאג שתהיו שוב מאושרים. ליבי מונח בידכם, אתם רק צריכים לקחת, מקצה עולם אגיע להיות איתכם ביחד..."
כששקד היה סובל מגזים (וברוך השם הוא לא היה סובל הרבה), הייתי מרגיעה אותו עם הנקה. זה היה עוזר לו. הייתי שותה גם את התה שומר (הרי יש לו הגבלה של גיל) אז לפחות זה היה עובר דרך החלב שלי... תשתדלי גם לא לאכול/לשתות דברים שגורמים לגזים. לדוגמה: תפחיתי בחלבי כמה שיותר. אל תשתי מוגז. אל תאכלי כרוב, כרובית, וכו' (אני כבר לא זוכרת איזה מאכלים בדיוק, אבל כל מה שעושה לנו גזים, צריך להימנע מזה...) אני לא יודעת אם כבר יש שומר, אבל גם זה יכול לעזור (אם תאכלי). אולי תנסי גם לתת לו משהו אחר במקום מטרנה, אולי היא לא מתאימה לו? (למרות שאני מעדיפה מטרנה ולא סימילאק, כי הסימילאק ידוע כגורם לעצירות וגזים). את מכירה את התנוחה של נמר על עץ? זו תנוחה שממש עוזרת לכאבי בטן וגזים.
ישקף אלוקים ממעון קודשו ויך כל שונאי עמו כהרף עין הנה ה' קם וניצב על אנך ישקם לכוס רעל, אבל לא יין מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
שיעבור במהרה לנסיך . [][]
תודה מתוקות, ברוך השם הוא נרדם קצת... "...אם פעם אראה אתכם לרגע נעצבים, בכל כוחי אדאג שתהיו שוב מאושרים. ליבי מונח בידכם, אתם רק צריכים לקחת, מקצה עולם אגיע להיות איתכם ביחד..."
מאמי תקשיבי קחי זירעי קימל טרי,זירעי שומר,פירחי קמומיל, תעשי להם חליטה מרוכזת מאוד בכוס, השומר עוזר להפגת הכאב בטן הקמומיל מרגיע מאוד והקימל מפרק את הרעלים שהם הגזים בבטן. קני טפטפת או מזרק לפני כל ארוחה גם הנקה טפטפי לו לפה כמה טיפות אין כל בעיה עם זה לתינוק ובטח כשזה רק עוזר ממש ****************