תואר ראשון לבני 30 ומעלה-מישהי יודעת ? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שמעתי שישנם מסלולים ללימודי תואר ראשון לבני 30 ומעלה, או תנאי קבלה שונים. מישהי שמעה ? אני שוקלת להתחיל ללמוד במקום לחפש עבודה.

8 תגובות
עמוד 1
  • אכן יש, על אוניברסיטת בר אילן אני יודעת - כי למדתי שם.

חיפשתי באתר שלהם ולא מצאתי.....אבל כדאי לנסות לדבר עם המרכז הזה

http://www1.biu.ac.il/index.php?id=2946&pt=4&pid=83&level=3&cPath=83,2946

בהצלחה מותק
    המסנג'ר שלי: [email protected]
  • אני מאזור הדרום ועד כמה שידוע לי אין שלוחה שלהם כאן.
    תודה
  • אני גם שמעתי על זה אבל אני לא בטוחה בדיוק מה זה אומר.
    בכל אופן שיהיה בהצלחה.
    אם את מהדרום תתקשרי לספיר או לבן גוריון ותבררי.
  • היי נועה
  • את צריכה לדעת קודם מה את רוצה ללמוד ואז לבדוק את התנאים. למשל לרפואה ופסיכולוגיה לא נראה לי שיש מסלול מיוחד באוניברסיטות.
    לא הבנתי את המשפט "ללכת ללמוד במקום לחפש עבודה" לא ידעתי שלימודים מכניסים משכורת ושאפשר ליקנות איתם במכולת
    מה מיוחד בבני 30 ומעלה? אנחנו כבר זקנים וצריכים מסלול מיוחד שמאפשר ללכת יותר לשירותים וחומר עם אותיות גדולות?
    בהצלחה
  • ישנם מסלולים לבני 30+,
    את לא צריכה פסיכומטרי אלא מכינה...אחותי עכשיו התחילה ללמוד לתואר ראשון וקודם כל היא עושה מכינה...
    היא התחילה במכללת ספיר...
  • מילקי, למה לזרות לי מלח...? גם ככה היססתי לפני ששלחתי את השרשור, עדיין קשה לי עם המספר הזה (30) ועוד במספר שכזה ללכת ללמוד, מה שהייתי צריכה לעשות לפני 10 שנים, אז גם אותיות גדולות ושירותים...
  • לדעתי ללמוד אף פעם לא מאוחר . גם אני למדתי בבר-אילן אבל אני ממרכז. בדרום לדעתי גם קיימות אפשרויות.
    אני אישית למדתי לבחינות של הראשות אחרי שבני נולד והיתי מעל גיל 30 , הכל תלוי בך ולא בתאריך רשות בת.ז.
    נ.ב. שצעירים יעברו כול בחינות מפעם הראשונה במועד אחד , נידבר .

http://www.holdthatpic.com/
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה