בטח גם לכם זה קרה... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • גם לי האמת לא פעם, ועדיין זה לא מפסיק להעליב. אני אחרי טיפול עם זריקות וסטרואידים ויש לי בטן קטנה וחמודה (לא בטן קטנה ורופסת של שומן, אלא בטן עגולה וקשה שמדמה הריון חודש 3).
    הייתי עכשיו בישיבה משעממת רצח בסופה אני ואחות נוספת נעמדנו אחת מול השניה, מעבר צר במיוחד ושנינו רוצות רק לברוח משם, היא מחווה לי תנועה של קודם את ביד ואומרת לי אני לא בהריון, אמרתי גם אני לא וכולי התקמטתי, היא מיד התנצלה, אבל נחשו מה? זה לא עבד, לא חשבתי לעצמי אה, טוב היא התנצלה אני אשכח מזה. רצתי לשירותים נעמדתי בפרופיל ובחנתי את הבטן, אז כן, היא עדיין שם, ואחרי ארוחת צהריים אפשר לפרגן לי חודש 5. אז מה????
    נמאב לי שכולם דוחפים את האף שלהם לרחם שלי, נמאס לי שמישהיא שלא מכירה אותי בכלל מרגישה בנח להעיר לי הערה כזאת, נמאס לי שאני כזאת רגישה וחושבת על זה למרות שחלפו יותר משעתיים.
    אני יודעת שזה ענין של זמן והבטן ההורמונלית הזאת תרד, או תמשיך לגדול מסיבות טובות, זה לא הענין, הענין הוא שכולם מרשים לעצמם.די נמאסתם עזבו אותי באמאשכם.גם ככה קשה לי.
    זהו עכשיו יותר טוב.תודה
    --------------------------------------------------------------------------------------------------------
    מה שנראה לזחל סוף העולם, נראה לחכם פרפר.
8 תגובות
עמוד 1
  • היי יקירתי
    עוד לא למדת שבחורות זה עם קנאי ולא מפרגן אפילו החברה הכי טובה שלך תעשה לך נאחס אני קצת יותר גדולה ממך ומה שעברתי בחיים אף אחת לא עברה
    לכן הצעתי לך פשוט אל תשימי לב ותעבירי נושא כל פעם שישאלו אותך פשוט תחייכי ותגידי אולי ....
    אני כבר 4 חודשים בטיפולים וכל הזמן שואלות אותי מה,מתי, נו, איך הולך,למה,כמה ואת יודעת מה אני עונה
    כשאהיה בהריון אתם תדעו ובזה מסתיימת השיחה לכן תהני מהבן המתוק שלך ובעזרת השם תביא לו אחות או אח מדהימים וקחי את החיים קל קל ממי זה הכי טוב לנו.

במיוחד שאת תמיד מעודדת אותי אז אני מחזירה עכשיו כפול
    לא להתיחס לאף אחת

בהצלחה

אירית
  • שיווה יקירתי.. אולי הבחורה כיוונה לדעת גדולים ואת באמת בתחילת הריון...
    לרוב הנשים יש בטן שיכולה לפאר חודש שלישי רביעי, אבל איך אמרת פעם.. היא מלאה בשוקולדים...

לאנשים יש נטייה כזו.. לחשוב שהתחתונים שלך, או הרחם הם נחלת הכלל...

אין כל כך מה לעשות.. רק להתעלם.. ואני יודעת איזה חזקה את ואיזו נשמה אדירה.. ככה שהמילים האלה הן האחרונות שתתני להם לפגוע בך... את הרבה יותר מזה...

מדהימה שלי... את עוד תתפארי בבטן המהממת שלך שתהיה מלאה בתינוק משגע...

את יודעת כבר שאני אוהבת אותך וכל מילה שיוצאת ממך!
    שלחתי לך גם מייל יקרה שלי
  • כמו שכבר אמרו לך הבנות - תתעלמי !

• דינה, ליידי ואילנה אתן צודקות, זה באמת לא שווה התייחסות אבל מכירות את זה שאתן לא בוכות הדמעות יורדות מעצמן? אז ככה זה היה. נו טוב עבר.תודה לכן מקסימות.
    דינה יקרה אחת היא בטוח חזתה את העתיד, בטוח את לא מפסיקה להדהים אותי כל פעם מחדש, איך את מוצאת את הטוב בכל דבר? שלחתי לך מייל חזרה

--------------------------------------------------------------------------------------------------------
  • שיווה מדהימה אחת!!!

פשוט קראת אותי, זה ממש ככה!!! אצלי מרוב שיש בטן, היא גורמת לכך שאפילו אנשים שקרובים אלי מאדדד ולא חופרים בנושא בכלל מעירים לי על הבטן וכשאני מוחא ש"אין כלום" אומרים לי מה? ככה ולפני לידות? את צכה לעשות משו.

אבל בנתיים אני חיה מאד טוב עם עצמי ועם הבטן המנופחת (שאני נבוכה לספר מה קרה לה לפני מחזור), אני הולכת למראה, מנפחת אותה עוד קצת {חודש חמישי שישי} ומשווה לעצמי שיש שם משו ואפילו מדברת עם הבעל הוירטואלי במראה ש"קצת קשה לי, ואם כבר רואים..." .

אבל את כל זה אני מרשה רק לעצמי!!!

מה שממש הדהים אותי, שיום אחד יצאתי מהעבודה לקנות בגד לאירוע, ומישהיא ממחלקה מקבילה בעבודה ביקשה להצטרף. הבגד ישב עלי סוף, אבל.... כמובן הבטן נראתה בה מבטיחה מתמיד, אז כשהיא נעצה עיניים, אמרתי לה הבגד הזה ממש עושה לי בטן, אז היא אומרת לי בחביבות,,,,, :
    "כן, תמיד במחלקה מדברים על זה שתמיד את נראית בחודש שלישי" !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    מאחר ומדובר ברווקה מרירה במיוחד שהיתה מתה להיות נשואה מאושרת, לא חבטתי בראשה את הקולב הראשון שנקרא בדרכי .

שיווה, תבורכי כתמיד. הזדמנות טובה ומקוה שיעילה לפרוק.
    זה סיפור עם וותק של שנה וקצת ואני זוכרת את זה כאילו שזה קרה אתמול. שלא לדבר שכל פעם שאני נאלצת להכנס לישיבה שכוללת את המחלקה המקוללת אני נחנקת כי אני מכניסה \ מדביקה את הבטן פנימה.

מה שאני תמיד בדילמה, כשאני פוגשת אנשים מעיקים במיוחד, מצד אחד בא לי שידעו שאין כלום מיד וזהו - יקבלו תשובות ויסתמו, שבדיקת הרנטגן והאולטרסאונד שלהם תהיה הכי מהירה שאפשר. מצד שני אולי אני הוציא את הגברת הכי שאוכל ואז אני אגרום להם קורת רוח לשניה ולא אכפת לי שיחכו במתח החטטנים האלו וילמדו את הלקח, אבל אז גברת תקווה אומרת לי: "זה חודש המזל שלך, מה את רוצה שהם ידברו על זה שאת בהיריון לפני שאת יודעת???"

מי שלא עוברת את זה אין לה מושג מה אני רוצה...

יכול היות שלילד שלי יהיה אמא סכיזופרנית??? "אם היא תמשיך לדפוק חשבון לכולם אז כנראה שכן" - שוב גברת תקווה (?).

טוב, זהו. תודה. באמת תודה.
    -------------------------------------------
    יום טוב, ואל תשכחו להצליח:)
  • שיווה יקרה מאוד,

הייתי רוצה להיות בשבילך כמו איזה "גיבורת על" כזאת ולקחת את הבחורה הזאת ו...
    כל כך הרבה פעמים כבר עודדת אותי פה באתר (הייתי בשם משתמש אחר), ואת כמו דינה ראית את הטוב את היש ואת התקווה והאמונה.

מאחלת לך בטן הריונית מלאה בתינוק/ת אולי שניים מי יודע...

מכל הלב המון בהצלחה....

אמונה אמונה אמונה
  • מכירה בהחלט!
    עוד לפני שניסיתי להכנס להריון חשבו שאני בהריון.
    יש לי פנים רזות, גוף צר אך יש בטן וחזה גדול.
    ולכן, כולם חושבים שאני בהריון.

פעם הלכתי עם בעלי לקנות שמלה, מדדתי משהו ואמרתי שזה לא יפה, אז המוכרת ליטפה לי את הבטן ואמרה:"למה זה ממש יפה לך עם ההריון".
    הסמקתי וברחתי מהחנות.

פעם אחרת נסענו אני ובעלי באוטו, שוטר עצר אותנו לבדיקת רשיונות ואמר: "אני ממש חייב להחמיא לך על זה שבחודש מתקדם את ככה יוצאת לבלות..."

ולקינוח: כשהייתי במסעדה עם בעלי, המלצר הביא לי קינוח חינם : "לפנק את הגברת בהריון".

אז חושבים שאני בהריון, ועוד בחודש מתקדם......
    לא נורא, העיקר שיפה לי ההריון הזה....
  • יקרות שלי איזה כייף לקרוא אתכן, אני מודה לכן על התגובות, אני בטוחה שאני הרבה יותר מדי רגישה בענין, אבל דה! לרצות להיכנס להריון זה ענין אחד, להיראות כאילו אני בהריון (כשאני לא) זה כבר ענין אחר לגמרי.
    תודה אהובות שלי חיזקתם את רוחי ועודדתם את כולי (ובימים אלה יש הרבה ממני).

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה