שיווה מדהימה אחת!!!
פשוט קראת אותי, זה ממש ככה!!! אצלי מרוב שיש בטן, היא גורמת לכך שאפילו אנשים שקרובים אלי מאדדד ולא חופרים בנושא בכלל מעירים לי על הבטן וכשאני מוחא ש"אין כלום" אומרים לי מה? ככה ולפני לידות? את צכה לעשות משו.
אבל בנתיים אני חיה מאד טוב עם עצמי ועם הבטן המנופחת (שאני נבוכה לספר מה קרה לה לפני מחזור), אני הולכת למראה, מנפחת אותה עוד קצת {חודש חמישי שישי} ומשווה לעצמי שיש שם משו ואפילו מדברת עם הבעל הוירטואלי במראה ש"קצת קשה לי, ואם כבר רואים...

" .
אבל את כל זה אני מרשה רק לעצמי!!!
מה שממש הדהים אותי, שיום אחד יצאתי מהעבודה לקנות בגד לאירוע, ומישהיא ממחלקה מקבילה בעבודה ביקשה להצטרף. הבגד ישב עלי סוף, אבל.... כמובן הבטן נראתה בה מבטיחה מתמיד

, אז כשהיא נעצה עיניים, אמרתי לה הבגד הזה ממש עושה לי בטן, אז היא אומרת לי בחביבות,,,,, :
"כן, תמיד במחלקה מדברים על זה שתמיד את נראית בחודש שלישי" !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
מאחר ומדובר ברווקה מרירה במיוחד שהיתה מתה להיות נשואה מאושרת, לא חבטתי בראשה את הקולב הראשון שנקרא בדרכי

.
שיווה, תבורכי כתמיד. הזדמנות טובה ומקוה שיעילה לפרוק.
זה סיפור עם וותק של שנה וקצת ואני זוכרת את זה כאילו שזה קרה אתמול. שלא לדבר שכל פעם שאני נאלצת להכנס לישיבה שכוללת את המחלקה המקוללת אני נחנקת כי אני מכניסה \ מדביקה את הבטן פנימה.
מה שאני תמיד בדילמה, כשאני פוגשת אנשים מעיקים במיוחד, מצד אחד בא לי שידעו שאין כלום מיד וזהו - יקבלו תשובות ויסתמו, שבדיקת הרנטגן והאולטרסאונד שלהם תהיה הכי מהירה שאפשר. מצד שני אולי אני הוציא את הגברת הכי שאוכל ואז אני אגרום להם קורת רוח לשניה ולא אכפת לי שיחכו במתח החטטנים האלו וילמדו את הלקח, אבל אז גברת תקווה אומרת לי: "זה חודש המזל שלך, מה את רוצה שהם ידברו על זה שאת בהיריון לפני שאת יודעת???"
מי שלא עוברת את זה אין לה מושג מה אני רוצה...
יכול היות שלילד שלי יהיה אמא סכיזופרנית??? "אם היא תמשיך לדפוק חשבון לכולם אז כנראה שכן" - שוב גברת תקווה (?).
טוב, זהו. תודה. באמת תודה.
-------------------------------------------
יום טוב, ואל תשכחו להצליח:)