היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
התאום שאני מטפלת בו יש לו נטייה של הראש לצד שמאל....פיזיוטרפיה עוזרת מאוד
עד גיל 3 חודשים יותם היה נוטה עם הראש שלו שמאלה והרופאה אמרה שזה בסדר גמור. היום הכל בסדר ולא היה שום צורך בפיזיותרפיה.
לשקד היתה נטיה ימינה של הראש, אבל בגיל מאוחר יותר. אנחנו עוברים סידרה של בדיקות (פיזיוטרפיה, עיניים, שמיעה, נוירולוג וכו'...) אני מציעה לך לפנות לרופא הילדים והוא כבר יגיד לך אם זה נורא או לא...
ישקף אלוקים ממעון קודשו ויך כל שונאי עמו כהרף עין הנה ה' קם וניצב על אנך ישקם לכוס רעל, אבל לא יין מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
קוראים לזה צניחה של הצוואר!!!! זה בגלל שברחם הראש היה מוטה רק לצד אחד והשרירים בצוואר לא מפותחים מספיק טוב וצריך לפתח אותם היה את זה לשחר ופיזיוטרפיה היא התרופה המצוינת לכך, זה הטיפול היחידי שעשיתי עם שחר במשך כמה חודשים וב"ה זה עזר לה!!!!
אני לא מבינה מה כולם רצים לפיזיוטרתיה...
להילה היתה נטייה שמאלה, החלפתי לה כל הזמן את הצדדים במיטה, נתתי לה צעצועים לגרום לה לחזק את השריר החלש, וזה עבר. לבד. בלי פיזיו' ובלי נעלים. --- אמא מאושרת ומושלמת של קסם ופלא.
--- "כי אין לי צורך במכונית בשביל לכתוב שירים ואני לא צריך טובות שיעשו לי אחרים גם אין לי צורך בגג בשביל למנוע גשם וזאת לא אשמתי ואני לא אשם אני צריך רק אהבה אני צריך רק את היד שתלטף אותי בחושך וכשאני לבד רוצה להיות אחד שיש לו כמה חברים שלא צריך תירוץ להסתובב עם אסימונים בכיסים"
לעדי היה עד גיל חצי שנה, זה נקרא "טרטוקוליס", יש מקרים שמצריכים פיזו' ויש מקרים שזה מסתדר לבד, ממליצה לך להתייעץ עם רופא ילדים או אורטופד. אני קיבלתי תרגילים פשוטים מאוד שעשיתי איתה בבית
זה לא משהו נדיר, יש לזה שם: טורטיקוליס.
רופא יכול לאבחן ולשלוח לפיזיוטרפיה.
ללא כל קשר, יש מס' תרגילים שניתן לעשות בבית. לדוגמא: