שלום לכם בטח יש לכם המון מה לספר כמו שלי אין לי כבר כוח לגיסות האלה אין לי כבר כוח כול פעם הם מנסות ללמד אותי מה לעשות ומה לא לעשות ועוד משהוא כול פעם הגיסות האלה תמיד מנשים ללמד אותי איך לעשות ומה לעשות למשל יש לי גיסה אחד שחבל על הזמן יש לה כול פעם הערות כאשר היא רואה אותי ולא רק זה כול פעם שאושר איתה ושואלים אותה איזה האים זה שלך אז היא אומרת כן זה הילד שלי כאילו היא מנסה לגנוב לי אותו וגם כול שיחה שלה אני גידלתי בצורה אחרת אני אני ואני וכל פעם זה חדש את יודעת הילד שלך לא אוכל טוב את צריכה לרוץ אחריו כול היום ולתת לו לאכול ניראה לי שאת לא מביאה לא מספיק לאכול אני את הילדים שלי תמיד הייתי מכינה להם אוכל שחבל על הזמן תביא לי אותו לשבוע ואת תיראי את התוצאות וכול פעם נושא חדש היא אומרת לבעלי (אח שלה) שאיתך צריכה ללכת לתזונאית שהיא תגיד לה מה לעשות ומה לתת לילד לאכול וכול פעם אני רבה עים בעלי למה כול פעם הם מנשים ללמד אותי מה לעשות ומה לתת מה אני מתומתמת אה מה כול פעם אני גידלתי את הילדים שלי כך וכך שכחתי להגיד לכם הייתי מאושפז עים אושר מיום שבת עד יום ראשון היה לו חום גבוהה שבוע אז אישפזו אותנו ליראות מה זה וקיצר היא שיגעה אותי את לא הילשבת את הילד טוב אצלי הילדים היו כך וכך וכול פעם מנשה ללמד אותי דיייייייייייייייייייייייייייייייייייי נימעס כבר לישמוע אותה אתמול כבר אמרתי לבעלי שנימעס לי מימנה כבר נימעס לי כול פעם אותו הדבר הילד שלך רזה ממש הילד שלך לא הולך כי את אשמה משהוא לא בסדר באוכל שלו ביגלל זה הוא לא הולך תתחילי להאכיל אותו את לא מבשלת בישבילו אוכל טוב את צריכה לתת לו אוכל הרבה אוכל ואז הוא היה חזק .....
ועוד כמה דברים שכתי יש לה שני ילדים בן ובת קיצר הבן שמןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן הוא בן 10 והוא שוקל המון כי הוא אוהב לאכול וכאשר אמרתי לה למה הוא קזה אז היא אמרה לי כאשר הוא הלך לגן אז צחקו עלי למה הוא רזה אז מאז היא התחילה להאכיל אותו ממש הרבה ועד היום הוא ממשיך לאכול וממשיך לאכול וזה לא ניגמר בזה ואני אף פעם לא מאירה לה על הילד שלה שהוא בקושי רץ נושם בקבדות למה היא לא מתפלת בו שתתפל בו אני אף פעם לא מאירה לה אז ניראה שאני יתחיל להעיר לה עים אני אשמע שוב שהי תתחיל להעיר לי בכשר לבן שלי אז הפה שלי יפתח וכן הוא יפתחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
ועכשיו לגיסה השניהההההההההההההההההה טוב מה ישל לי להגיד אצלה הערות חבל על הזמןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן מאז שהוא הגיע לגיל שנה זהוא לכי תיקני לו נעליים והוא מייד יתחיל ללכת כי הבן שלי מיד התחיל ללכת כאשר אני קניתי לו נעליים טוב בסדר הלכתי קניתי לו נעליים לא אחד אלא שניים טוב לאחר חודש לא זה לו טוב צריחך נעליים אחרות קיציות בסדר הלכתי וקניתי לו של קיץ לאחר זמן מה לא זה לא טוב תיקני לו אחרות וכך הלאה והלאה וכך קניתי לו נעליים הרבהההההההההההההההההה
עד שנימעס לי ואמרתי שלא כול העצבעות שוות ולא דומות אז תעזבי אותי בשקת מתי ומתי שהוא ירצה ללכת הוא ילךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךך
די נימעס לי יש לי עוד הרבה מה לספר אבל אין לי כוחות לזה אני כול כך עצבנית עליהם שחבל על הזמןןןןןןוזה עוד לא כולל את חמתי טוב זה סיפור חבל על הזמןן
הם כול הזמן מנסות ללמד אותי איך לעשות ומה לעשות ואיך שהם עשו ויש להם ניסיון ושאני מתומתמתשלא יודעת לחנך ילדים
ועוד משהוא אמרתי להם בצחוק שאני רוצה עוד אחד והם ישר היסתקלו עלי במבט קזה כאילו מה את נורמלית תיתפלי קודם כול באלה ושחכתי להגיד לכם שלכול אחד יש להם 2 ילדים אצל גיסה אחדבן ובת אצל השניה 2 בנים אז עים אני עומדת ללדת עוד אחד אני ארסק אותם אבל בגדול כי לי כבר היה הרבה יותר מיהם אני רוצה עוד ילדים עוד הרבה כשאמרתי להם הם היו בהלםםםםםםםםםםם וכול פעם אומרים לי קודם תחנכי אותם ואז תביא לא שכחתי לישאול אותכם באמת מה לעשות באמת שכחתי עוד מעט תצפה להם הפתעה אבל אני אגלה להם שכאשר אני כבר אהיה בחודש מיתקדם שהם היו בשוקקקקקקקקקקקקקק עוד כמה זמן יש עוד זמןןןןןןן
טוב אלא החיים שלי מה לעשות
http://www.holdthatpic.com/http://www.holdthatpic.com/http://s4.rimg.info/