סקר גיסות האים הגיסה שלך מנסה כול פעם ללמד אותך? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום לכם בטח יש לכם המון מה לספר כמו שלי אין לי כבר כוח לגיסות האלה אין לי כבר כוח כול פעם הם מנסות ללמד אותי מה לעשות ומה לא לעשות ועוד משהוא כול פעם הגיסות האלה תמיד מנשים ללמד אותי איך לעשות ומה לעשות למשל יש לי גיסה אחד שחבל על הזמן יש לה כול פעם הערות כאשר היא רואה אותי ולא רק זה כול פעם שאושר איתה ושואלים אותה איזה האים זה שלך אז היא אומרת כן זה הילד שלי כאילו היא מנסה לגנוב לי אותו וגם כול שיחה שלה אני גידלתי בצורה אחרת אני אני ואני וכל פעם זה חדש את יודעת הילד שלך לא אוכל טוב את צריכה לרוץ אחריו כול היום ולתת לו לאכול ניראה לי שאת לא מביאה לא מספיק לאכול אני את הילדים שלי תמיד הייתי מכינה להם אוכל שחבל על הזמן תביא לי אותו לשבוע ואת תיראי את התוצאות וכול פעם נושא חדש היא אומרת לבעלי (אח שלה) שאיתך צריכה ללכת לתזונאית שהיא תגיד לה מה לעשות ומה לתת לילד לאכול וכול פעם אני רבה עים בעלי למה כול פעם הם מנשים ללמד אותי מה לעשות ומה לתת מה אני מתומתמת אה מה כול פעם אני גידלתי את הילדים שלי כך וכך שכחתי להגיד לכם הייתי מאושפז עים אושר מיום שבת עד יום ראשון היה לו חום גבוהה שבוע אז אישפזו אותנו ליראות מה זה וקיצר היא שיגעה אותי את לא הילשבת את הילד טוב אצלי הילדים היו כך וכך וכול פעם מנשה ללמד אותי דיייייייייייייייייייייייייייייייייייי נימעס כבר לישמוע אותה אתמול כבר אמרתי לבעלי שנימעס לי מימנה כבר נימעס לי כול פעם אותו הדבר הילד שלך רזה ממש הילד שלך לא הולך כי את אשמה משהוא לא בסדר באוכל שלו ביגלל זה הוא לא הולך תתחילי להאכיל אותו את לא מבשלת בישבילו אוכל טוב את צריכה לתת לו אוכל הרבה אוכל ואז הוא היה חזק .....

ועוד כמה דברים שכתי יש לה שני ילדים בן ובת קיצר הבן שמןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן הוא בן 10 והוא שוקל המון כי הוא אוהב לאכול וכאשר אמרתי לה למה הוא קזה אז היא אמרה לי כאשר הוא הלך לגן אז צחקו עלי למה הוא רזה אז מאז היא התחילה להאכיל אותו ממש הרבה ועד היום הוא ממשיך לאכול וממשיך לאכול וזה לא ניגמר בזה ואני אף פעם לא מאירה לה על הילד שלה שהוא בקושי רץ נושם בקבדות למה היא לא מתפלת בו שתתפל בו אני אף פעם לא מאירה לה אז ניראה שאני יתחיל להעיר לה עים אני אשמע שוב שהי תתחיל להעיר לי בכשר לבן שלי אז הפה שלי יפתח וכן הוא יפתחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

ועכשיו לגיסה השניהההההההההההההההההה טוב מה ישל לי להגיד אצלה הערות חבל על הזמןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן מאז שהוא הגיע לגיל שנה זהוא לכי תיקני לו נעליים והוא מייד יתחיל ללכת כי הבן שלי מיד התחיל ללכת כאשר אני קניתי לו נעליים טוב בסדר הלכתי קניתי לו נעליים לא אחד אלא שניים טוב לאחר חודש לא זה לו טוב צריחך נעליים אחרות קיציות בסדר הלכתי וקניתי לו של קיץ לאחר זמן מה לא זה לא טוב תיקני לו אחרות וכך הלאה והלאה וכך קניתי לו נעליים הרבהההההההההההההההההה
    עד שנימעס לי ואמרתי שלא כול העצבעות שוות ולא דומות אז תעזבי אותי בשקת מתי ומתי שהוא ירצה ללכת הוא ילךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךך

די נימעס לי יש לי עוד הרבה מה לספר אבל אין לי כוחות לזה אני כול כך עצבנית עליהם שחבל על הזמןןןןןןוזה עוד לא כולל את חמתי טוב זה סיפור חבל על הזמןן
    הם כול הזמן מנסות ללמד אותי איך לעשות ומה לעשות ואיך שהם עשו ויש להם ניסיון ושאני מתומתמתשלא יודעת לחנך ילדים
    ועוד משהוא אמרתי להם בצחוק שאני רוצה עוד אחד והם ישר היסתקלו עלי במבט קזה כאילו מה את נורמלית תיתפלי קודם כול באלה ושחכתי להגיד לכם שלכול אחד יש להם 2 ילדים אצל גיסה אחדבן ובת אצל השניה 2 בנים אז עים אני עומדת ללדת עוד אחד אני ארסק אותם אבל בגדול כי לי כבר היה הרבה יותר מיהם אני רוצה עוד ילדים עוד הרבה כשאמרתי להם הם היו בהלםםםםםםםםםםם וכול פעם אומרים לי קודם תחנכי אותם ואז תביא לא שכחתי לישאול אותכם באמת מה לעשות באמת שכחתי עוד מעט תצפה להם הפתעה אבל אני אגלה להם שכאשר אני כבר אהיה בחודש מיתקדם שהם היו בשוקקקקקקקקקקקקקק עוד כמה זמן יש עוד זמןןןןןןן

טוב אלא החיים שלי מה לעשות
    http://www.holdthatpic.com/
    http://s4.rimg.info/
14 תגובות
עמוד 1
  • טטיאנה מותק קודם כל אני משתתפת בצערך פשוט תלמדי להבליג.
    אין מה לעשות משפחה לא בוחרים...
    אז חיבוקים וחיזוקים
  • לי אין גיסות
  • לפי דעתי את פשוט צריכה להיות אסרטיבית ולומר להן שאת לא מעוניינת לשמוע את דעתן! כמובן שלא צריך לריב..את יכולה לומר בצורה יפה: "תודה, אבל אני בוחרת איך לגדל את הילדים שלי"...

• טטיאנה מאמי

• אויש מאמי כמה שאני מביהנ אותך רק שאצלי זה בנתיים כל העיניים אלי ועלל בעלי המסכן מחמה כי יש לי רק גיסה 1 שבקושי יודעת לתפל בעצמה היא בגילי ועדיין חבר לא היה לה למרות שהיא די שטלתנית אלי היא לא מתקרבת עם הערות שלה.
    יש לי כמה דברים להגיב לך קודם כל חבללללל שאת רבה עם בעלך בגללהם! מי הם בכלל שאתם תהרסו ביניכם את היחסים ומצבי רוח? תשתפי אותם פחות ותתני להם להבין שאת לא זקוקה לדעה נוספת חוץ משלך ושל בעלך והם ירדו ממך עם הזמן את תראי. תקטעי אותם כל פעם שהם ינסו ללמד אותך ושבעלך ישתף איתך פעולה זה מאוד חשוב ואת תראי איך הם ירגישו חרא וירדו ממכם ומהילדים שלכם. עוד דבר בחיים על תרדי לרמה של אנשים כאלה את בעצמך רואה כמה שזה מכואר אז למה לעשות כמוהם? תשתיקי אותם בדרך יפה ומכובדת ולא דרך הילדים כמו שהם מנסים להשפיל אותך אלה תפלי ישירות אליהם...
    לגביי חמות אין לי מה להגיד חוץ מי : חמות זה עם חרא!! אבל אין מה לעשות הם הביאו לנו את הבעלולים לעולם וכל החיים ישימו לנו רגל עכשיו נצתרך להתמודד לי יש גם אחת כזאת ובעלה שמתחת לעקב שלה :) קבלי חיבוקים וחיזוקים מקווה שתירגעי ושעזרתי לך
  • מותק, יש לי גיסה אחת שהיא יותר גרועה מאלף חמות ביחד!

• []
    []

[]
  • יש לי גיסה אחת אבל היא בן 15 והיא מתה עלי

תגידי להן "כן, כן"
    ותעשי מה שאת רוצה!

תשחקי אותה חזקה.

את מקסימה ואני אוהבת אותך המון

אוהבת בשמת
  • אוי טטאינה יקירתי איזה סקר על הבוקר!!!!!!!!!!
  • אוי מאמי באמת מעצבן מה שהן עושות לך
  • טניה תשימי פסיקים בין המשפטים. הרגת אותי!!!![/
    בולבולון שלישי בדרך!!!
    אז שיהיה המשך קל ותקין ויסתיים לא לפני ה14.12 בלידה קלילה!!!! בעזרת ה'!
  • לא מותק אני לא בהריון אני רוצה אבל לא עכשיו עוד כמה חודשים בו נגיד עוד כשלושה חודשים ואז נתחיל לחשוב בעלי רוצה וגם אני רוצה אבל אני אחרי קייסרי ואמרו לי לחקות לפחות שנה אז אני אחכה עוד כמה זמן ואז

מישמיש מה שלומך האים את זוכרת אותי ועים כן ליפני כשנתיים או יותר אני חושבת ביחד הינו עוד בלי ילדים וניסינו להיכנס להריון האים את זוכרת את התקופה הזו הינו אז בלחץ ממש חזק והינה ברוך ה' הבאנו ילדים לעולם אני זוכרת אז בהודאות שלך שאת ממש היית מיואשת מזה שאת לא מצליחה להיכנס להרין ועכשיו אני רואה שיש לך בת מקסימה ויפה ובעזרת ה' כן ירבו הילדים

וכמו שאמרתי את אושר אני לוקחת ביום ראשון הקרוב לאורטופד מומחה ששמו פרופסור שלמה פורת הוא ממש מצויין אני אהיה איתכם בכשר בנוגע לאושר ניראה מה הוא יגיד לי.

ובכשר לגיסות אני יתחיל להעיר להם על זה שתמיד הם מנשים ללמד אותי כול הזמן ניראה כבר
    http://s4.rimg.info/
  • יופי! תעדכני בקשר לאושר ואיתן תהיה יותר קשה[/
    בולבולון שלישי בדרך!!!
    אז שיהיה המשך קל ותקין ויסתיים לא לפני ה14.12 בלידה קלילה!!!! בעזרת ה'!
  • לי אין גיסות
    הרווחת
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה