צריכה ייעוץ לגבי התקן...- בבקשה תגיבו - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בנות אני כרגע בשבוע 33+6 אחרי הלידה הזאת אני ובעלי רוצים לעשות הפסקה גם בגלל שאני רוצה לסיים את הלימודים וגם בגלל המצב הכלכלי הגרוע
    חשבנו על התקן אבל אני לא מבינה בזה כלום והרופאה שלי אומרת שאין לי מה לדאוג אבל הבנתי שיש נשים שנקלטו עם התקן אז אם מישהי יכולה להמליץ לי על התקן טוב אני אשמח
    פשוט אנחנו פוחדים עוד פעם לקחת גלולות כי גם לפני ההריון של אודיה וגם לפני ההריון הזה הייתי עם גלולות (פמינט, סרטז ויסמי) ןוהן גרמו לי לדימום
    סליחה על אורך
5 תגובות
עמוד 1
  • הדבר היחיד שמונע הריון ב-100% זה אי קיום יחסי מין.
    צר לי שאין בשורות טובות מאלה....

בעיקרון יש שני סוגי התקנים - אחד עם הורמונים והשני (מהדור הישן) בלי.
    בהתאם להכרות שלך עם גופך והכרות הרופאה שלך איתך תחליטו על מה מתאים לך יותר...

בביקורת אצל רופאת הנשים 6 שבועות לאחר הלידה תחליטו איזה התקן יהיה המתאים לך ביותר ואז היא גם תיתן לך מרשם ע"מ שתוכלי לרכוש ולהביאו איתך בביקורך הבא אצלה.

• בגדול כמו שלינבר כתבה... יש הרבה מקרים של נשים שנכנסו להריון למרות ההתקן... הכי טוב להתיעץ עם הרופא שלך...

בהצלחה
  • אין לי ניסיון לגבי התקנים אבל מה שאני שומעת בדרך כלל
    זה שהתקן המירנה מצויין
  • הודא מאמי "להזהר זה הכי טוב"????
  • ליאתי לפחות זה לא גורם לדימומים
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה