היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
שלום לכולם/ן אני כבר מעל שנה ללא גלולות כשהמחזור סדיר ומגיע כמו שעון שוייצרי כל 28 יום החודש המחזור מאחר לי ב6 ימים עשיתי בדיקה ביתית והיא יצאה שלילית אשמח לעיצה/המלצה מתי {אם בכלל} לפנות לרופא/ לעשות בדיקת בטא?
תודה ויום טוב
3 תגובות
עמוד 1
אני חושבת שיש צורך לפנות לרופא, אם את מנסה להיכנס להריון במשך שנה ולא נכנסת אז רצוי לפנות לרופא, אני לאחר נסיונות של 8 חודשים שלא הצליחו פניתי לרופא שלי וכו'... לגביי בדיקה, תמתיני עוד קצת.....בהצלחה!
הי, גם אני חושבת שאם ניסיתם שנה ללא הצלחה, יש לפנות לרופא פוריות. לגבי האיחור, את יכולה ללכת לבדיקת דם לבא במרכז בריאות האישה, וכך תדעי בוודאות
בהצלחה [
ממליצה לך לעשות בדיקת דם..... הכי טוב... קדימה.... תעדכני על בטא מהממת!!! החודש ב"ה אני בהריון!