שאלה - אני כבר ממש בוכה מרוב יאוש )-: - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • עד עכשיו הרופא נשים שלי עשה לי הזרעות (2 במספר)
    הייתי ניגשת למעקב זקיקים, בעלי היה ניגש למכון השבחת זרע
    מגיעים לרופא ביום שצריך והוא מזריע אצלו בקליניקה.
    העניין הוא שלא תמיד הרופא שלי נמצא בקליניקה.
    הנה למשל לפני חודשיים הוא טס לחו"ל אז פיספסתי חודש
    והחודש הביוץ כנראה ייצא לי ביום שבת (וגם אם לא הרופא שוב טס לחו"ל)
    אז שוב אני מפסידה חודש
    אין איזה מקום דרך קופת חולים שאפשר רק לגשת לשם ויעשו השבחה + הזרעה
    בלי לחכות חודשים ?!
    מה אני אמורה לעשות לעזעזל?!

תודה
10 תגובות
עמוד 1
  • היי שירשיר
    אני מבינה לליבך אני מטופלת בבית חולים וגם לי זה קרה חודש אחד האחיות פיספסו את הביוץ וחודש שני הרופאים היו בפגרה אין מה לעשות חייבים להיות אופיטימים ויותר סבלניים קחי את זה בקלות ואני מאמינה ואמרתי שבעזרת השם השנה הזאת זה של כל בנות הפורום

בהצלחה בובה
    אירית
  • יהיה בסדר מתוקה...למה את לא מטפלת בבית חולים?אולי שם יהיה טוב יותר?
  • איך מגיעים להיות מטופלים בבית חולים?????
    בקופת חולים המעצבנת הזו, אף אחד לא יודע לתת לי תשובות...
  • שירשיר לאיזה קופה את שייכת, אמור להיות מרכז ששם את יכולה לקבל טיפול גם ללא תלות ברופא שלך.. תבדקי את זה מול מרכז לרפואת נשים.

את צודקת זה יותר ממתסכל, זה אפילו בלתי נסבל מחשבתית.. לפספס ככה חודשים.
    תבדקי את האופציות שלך.. מקווה בשבילך שהדברים יסתדרו עבורך...

בהצלחה מתוקה, מחזיקה לך אצבעות
  • אני בקופת חולים מכבי
    יש את מרכז לבריאות האישה בראשון לציון אבל התור הכי קרוב לרופא שם הוא בסוף חודש דצמבר, אז זה שוב לחכות ימבה זמן
    אני לא מבינה למה אין אפשרות פשוט לגשת לאיזו מרפאה של הקופת חולים ורק לעבור את ההזרעה, בלי כל הגיהנום הזה שהם מעבירים אותנו !?
  • אין ספק שזה גיהנום-ה שאני עברתי עד עכשיו רק בטופסיידה כל הזמן טופס 17 כשאני צריכה ללכת לבית החולים אפילו לבדיקה פשוטה ...שלא נדבר על הסכומים שאני משלמת להם בלי סוף בגלל זה ....
    אני מטופלת באסף הרופא אבל אני דרך הכללית אז את צריכה לבדוק לאן מכבי מפנים אולי גם לשם?בכל קופה יש פרוצדרוה אחרת ואני לאט לאט לומדת את שלי.בהצלחה...יהיה בסיידר!
  • שירשיר.. תבדקי עם האחיות של מרפאת נשים, הן מכירות את כל הפרוצדורה ובשביל הזרעה את לא צריכה תור, את חייבת להגיע בזמן, אז את אמורה להגיע לאחיות והרופא שנמצא שם יעשה את ההזרעה.

לכי לעשות בירור מקיף במרפאה שם, תכנסי לאחיות ותבקשי לדעת איך את עושה את זה מולם.. אל תוותרי עד שתקבלי את כל התשובות... ושמגיע היום של ההזרעה, לכי לשם ותבקשי שרופא יעשה את זה.

חייבת להיות דרך, זה לא הגיוני להסתמך רק על הרופא שנמצא כל חודשיים בחו"ל.
  • יש בבר אילן מעבדה של פרופסור ברטוב.
    אומרים שלא נחמדים שם אבל השיטה שבה מבודדים את הזרע איכותית יותר ואפשר לקבוע איתם במידה וזה יוצא שבת...
    לא יודעת בדיוק איך זה פועל, חפשי את הפרטים שלו ותתקשרי...

תנו חיוך, הכל לטובה!!!!
    VIL
  • תודה בנות, אתן מקסימות
    אז ככה...דיברתי עם הבחורה מהמעבדת זרע היא אמרה לי שבשישי שבת היא מפנה בנות למרפאת מכבי השלום, למוקד רפואת נשים
    לשם כן ניתן לגשת בימי שישי שבת, בבוקר, עם טופס הפנייה מרופא והם מבצעים את ההזרעה
    כך שיש אור בקצה המנהרה....
  • שירשיר,
    אני גן במכבי, יש מרכזים שפתוחים תמיד.
    האחות אמרה לי שלהזרעה לא צריך תור רק הפנייה של רופא.
    אנחנו עושים השבחה באסותה השלום, (שוב, דרך מכבי), והזרעה במרכז לבריאות האישה רעננה.
    אין לי שם רופא קבוע, אני באה עם ההפניה והם עושים לי.
    אין סיכוי שהייתי מפספסת חודש בגלל רופא שמחליט לנפוש בחו"ל.

בהצלחה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה