הריון טבעי - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש

• שלום ד"ר ישי,

לפני שנה ו-5 ילדתי את בני הבכור אחרי טיפול I.V.F אחד לאחר שהובחנתי עם שחלות פוליציסטיות. טיפול I.V.F הזה הגיע לאחר ניסיונות של שנתיים שבהם ניסיתי טבעי ועברתי 3 הזרעות. עברתי בדרך גם 2 הפלות של הריון שלא התפתח.
    במהלך הזמן הזה לאחר הלידה ירדתי כ- 15 ק"ג ממשקלי.
    כיום הייתי רוצה להיכנס להריון נוסף.
    הייתי רוצה לשאול, האם אחרי ההרזיה יש אפשרות שהתסמונת של השחלות הפוליציסטיות תיעלם? אני הבנתי שהתסמונת יכולה לנבוע גם ממשקל יתר.
    שאלה שניה, האם העובדה שעברתי הריון I.V.F אחד אומר בהכרח שאצטרך לעבור בהריון הבא שוב טיפול כזה או שיש מצב שאקלט בצורה טבעית?

תודה מראש.
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום
    ירידה במשקל יכולה לשנות את המצב ההורמונלי. הביטוי יהיה מחזור סדיר שמשמעותו ביוץ טבעי. אם זה יהיה המצב תוכלי להרות ללא צורך בטיפול

דר' דוד ישי - מומחה למילדות ונשים
    מומחה לבעיות פוריות ולהפריה חוץ גופית (IVF)
    מנהל בנק הזרע במרכז הרפואי כרמל
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה