הרופא לא עדכן איך לקחת את האקקלומין-2יחד?בוקר?ערב? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אתן יודעות אולי?זה משתנה מאחת לאחת?הוא לא נמצא כרגע ולא יודעים לענות לי.אשמח לתשובה ...תודה -אה והוא נתן לי גם מרשם לאוביטרול מה זה ?
8 תגובות
עמוד 1
  • כשאני עשיתי מחזור טיפולים עם איקקלומין זה היה כדור אחד, ופשוט לקחתי אותו כל בוקר לא יודעת לענות לך לגביי שני כדורים.
    האוביטרל - זריקה שלמעשה מתזמנת את ביוץ, יודעים מתי להזריק אחרי בדיקת האולטראסאונד, הרופא רואה את גודל הזקיק/ים ואז קובע מתי להזריק. מרגע הזרקת האוביטרל 36 שעות אחרי זה (בערך) אמור להתרחש הביוץ,בקיעה של ביצית/יות מהממת/ות שפוגשת זרע מהמם לא פחות ואז קורה הנס.
    נ.ב צריך לשמור במקרר

שיהיה לך המון בהצלחה
    אמונה אמונה אמונה
  • תודה !!!
  • הי,
    אני עכשיו לאחר סבב איקקלומין שלישי , 2 כדורים ביום
    הרופאה שלי אמרה לי לקחת כדור אחד בבוקר ואחד בערב, אין לקחת את שניהם יחד

• בוודאי צוצה יקרה, פעמיים ביום, פעם בוקר ופעם ערב...
  • תודה בנות!מחרתיים מתחיהל נקווה ונתפלל לאלוהים שהכל יהיה בסדר.
  • יקירה.. גם אני מתחילה לקחת עוד יומיים...

אנחנו בדך הנכונה!
  • בהצלחה לכן מתוקות!!!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה