סוף סוף... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני ממש מאושרת..
12 תגובות
עמוד 1
  • אמן!!!!!!

• דינה יקרה,

מכל הלב, כל כך משמח לשמוע, אני מאחלת לך שיקרה

אמונה אמונה אמונה
  • דינה מקסימה אחת.

את כ"כ נותנת הרגשה אופטימית תמיד בפורום ותמיד את יודעת לעודד במילה חמה ומרגיעה.

מאחלת לך שכמו שאנחנו נוהגות לאחל פה, שזה יהיה באמת באמת החודש שלך!!!
    ושבקרוב בקרוב תוכלי להשפיע מהטוב והרוגע שלך על הבוביק הקטן שיבעט לך בבטן.

מתפללת ומחזיקה לך אצבעות.
    ורק רק רק אופטימיות, כי זו הדרך.

-------------------------------------------
    יום טוב, ואל תשכחו להצליח:)
  • הי מותק,
    איזו הרגשה טובה נכון??
    ולחשוב שהאוכל שאנחנו אוכלות כל כך משפיע.
    אז יאללה להמשיך עם הדיאטה, להיכנס להריון מהמם ו...
    את יודעת שבהריון מותר לאכול קמח לבן וסוכר?
    עוד סיבה להתאמץ.
    בהצלחה!
  • דינה,
    את יכולה לתאר קצת את הדיאטה שלך...?

אמונה אמונה אמונה
  • אהובתי
    מזל טוב, גם אני ממש אבל ממש התרגשתי שזיהיתי את הביוץ, וברגע שאת לומדת להכיר את הגוף שלך זה נעשה הרבה יותר קל וברור בפעם אחרי זה, כך שממש תהייתי איך לא זיהתי את זה עד עכשיו.
    יפה שלי כל פעם שיהיה לך קשה דמייני אחד מתשעת הגמדים המופלאים שיהיו לך ותראי איך הכל נעשה הרבה יותר קל, ברור שלהפחית סוכרים ופחמימות זה נכון, אבל יו זה כל כך קשה, אני גאה בך כל כך על הרוח והאנרגיות. את מדהימה.כל פעם מחדש. תסמני את התאריך ביומן כי את זוכרת שהיום הראשון של ה... הוא היום הראשון של ...

--------------------------------------------------------------------------------------------------------
    מה שנראה לזחל סוף העולם, נראה לחכם פרפר.
  • מדהימה אחת! איזו אופטימיות, איזה כיף
    שמחה בשמחתך שדברים מתחילים להסתדר
    איך אתן מרגישות ביוץ בכלל???? אף פעם לא הרגשתי, איך זה מרגיש?

ישועת השם כהרף עין, צריך רק להאמין

• בפעם הבאה
    יש כמה סימנים-
    הפרשות לבנות מבריקות נמתחות, שמקדימות ביום עד חמישה ימים את הביוץ, לחות בנרתיק, מעין תחושה של רטיבות מתמדת, אפשר לראות את זה בניגוב עם ניר.
    יתכנו כאבי בטן תחתונה קלים, כאבי גב, דקירות בצד ימין או שמאל
    אלה הסימנים באופן כללי, וזה אינדבדואלי נורא, אם תזהי את הביוץ למשל באמצעות מקלות לזיהוי ביוץ בשתן ותשימי לב לשינויים שמתרחשים לך בגוף יהיה לך יותר קל לזהות אותם בפעם הבאה.
  • ווואאווו כמה את מדהימה!!!!!!
    אני אומרת לך שבגישה הזאת... זה עניין של מעט מאוד זמן עד שאת מבשרת על 2 פסים!!!!
    גאה בךךךךךךךךךך!!!!!!
    החודש ב"ה אני בהריון!
  • בנות אהובות...

איזה מילים יקרות יש לכם....

זיהיתי ביוץ עם מקלונים, הרגשת דקירות בבטן, הפרשות שקופות ארבעה ימים קודם, והשוס הגדול היה פצעון חצוף שצמח לי על הסנטר, שאגב תמיד צומח לי ואף פעם לא קישרתי אותו לביוץ...
    והדיאטה היא דיאטה לפוליציסטיות. נמנעת מפחמימות פשוטות, ואוכלת רק את אלה עם ערך גליקמי גבוה.. שמתפרק לאט, אין סוכרים בכלל, ממש כמו חולי סוכרת, כדי לא להתייאש יש לי מסטיקים, סוכריות, גלידות, ארטיקים, פטל ממותק שעל כולם מתנוסס הסימן של האגודה של חולי הסוכרת, הם לא מכילים סוכר ומבחינה קלורית הם נמוכים, ואני נהנת .0עד כמה שאפשר גם מצ'ופרים)

לשמחת תורה, הרגשתי שהייתי חייבת עוגה, טוב הייתי לפני מחזור וחיפשתי מתוק, אז הכנתי פאי תפוחים עם קמח מלא, בלי סוכר כמובן.. ויצא דלישס.. ללקק את האצבעות... למרות שמי שאוכל סוכר אמר שזה נחמד וחסר סוכר, אני התלהבתי שזה מתוק.. טוב התחשות התחדדו מאוד ביחס למתוק...

זו החלטה קשה להפסיק לאכול את מה שאתה אוהב, במיוחד שהאהבה הגדולה שלי היא לקרמבו, חיכיתי כל הקיץ לבוא החורף רק בשביל הקרמבו, ושהגיעו הקרמבואים למדפים יכולתי רק להתסכל.. אסור לגעת!

וכמובן כושר.. הליכות ריצות, אירובי.. הרבה להזיע.. מאוד חשוב...

נו.. אבל מה לא עושים בשביל הבייביס שלי.. כפרוני עליהם...
  • דינה, מהממת, בטח שאת על הדרך להיות האמא הכי מקסימה![B]

וזה נכון שאת שומרת ואוכלת דברים בריאים!

כי כשרציתי להכנס להריון הייתי, בהמלצת חברה, אצל מסאז'יסטית ורפלקסולוגית,

שאמרה לי שהגוף אוהב סדר. לכן טוב לאכול ארוחות מסודרות ולא לזלול.

הנה, גם ההוכחה שמחזור זה דבר מסודר - בא כל 30 - 28 יום..

אז את בדרך הנכונה ולו בגלל האמונה האמיתית שלך!

Much Of , Melly
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה