אשמח לקבל עזרה ממי שמטפלת או טיפלה באסף הרופא.... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • העבודה שלי מתחילה ב8 בכל יום ואין לי אפשרות להגיע כעבור שעתיים או באמצע היום-אני מנהלת גן-לכן לפי הבנתי בכל פעם שאלך לבדיקת אולטרסאונד זקיקים ובדיקות דם-שמבוצעות לי בבית חולים-אצטרך להחסיר מהעבודה יום שלם-וזה נשמע לי מופרע!כמה פעמים מבצעים מעקב זקיקים ובדיקות דם בחודש?פחות או יותר?נא עזרו לי
4 תגובות
עמוד 1
  • לא טיפלתי באסף הרופא.. אבל מבצעים מעקב זקיקים בהתאם למצב הזקיקם, שזה יכול להיות כל יומיים שלושה בערך 2-3 פעמים בחודש. את הבדיקות דם מבצעים באותו יום של המעקב זקיקים...

אני לא יודעת איך זה הולך בבי"ח, אבל במרפאה זה לוקח כל הסיפור פחות מחצי שעה, בהנחה שאת לא מחכה בתור יותר מדי.

בהצלחה
  • אני לא יודעת אם מחכים בתור הרבה שם..בפעם האחרונה שהייתי היו די הרבה נשים.העניין הוא שמתחילים בבדיקות מ8 וחצי ואני מתחילה בגן ב8 ואין אפשרות פתאום להגיע ב10 מי יהיה עם הילדים חייבים גננת מחליפה אז בכל מקרה אני חייבת לקחת יום חופש . טוב יהיה בסדר נקווה שזה יצליח במהרה אמןןןן
  • מי אמר לך שמתחילים באסף הרופא ב 8 ?
    את בטוחה ?
    את מדברת על מח' IVF ?

אני מטופלת שם ואני בוודאות אומרת לך בדיקות דם + אולטרסאונד
    מתחילים ב 7 לרוב ברבע ל 8 כולן סיימו
    יש מלא בנות זה כן אבל הם מתקתקים בדר"כ
    את לא צריכה להפסיד יום עבודה בשביל זה
    מקסימום קצת תאחרי ....
    קרן
  • וואלה?כי הן אמרו לי שם להגיע בין 7 ל8 לבדיקות דם ושרק ב8 וחצי מבצעים את האולטרסאונד...מוזר.טוב אז תודה בכל מקרה על העדכון בשביל זה טוב שישי אתכן בננות.עוד שאלה קטנה -נאמר והגעתי לבדיקות האולטרסאונד ואז מגלים שיש ביוץ?איך זה עובד?באותו הרגע אני צריכה להודיע לבעלי שיגיע ?או שזה משהו שיודעין עליו מראש ומתארגנים?כי ביום של ההזרעה אני בטוח לוקחת חופש מחלה ....אשמח לתשובה תודה ....
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה