שיווה יקירתי - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אחרי שהסברתי לי ממש טוב לגביי בדיקות הדם אשאל אותך ...
    היום עשיתי שוב בדיקות דם
    E2 = 1056 (היה 639 לפניי יומיים)
    Prog = 2.4 (שהיה 3 לפני יומיים)
    ומעקב זקיקים שנצפו בו 2 זקיקים 16 מ"מ בשחלה ימנית ואחד 11 מ"מ בשחלה שמאלית, עובי הרירית 9.3
    אני מבינה שהביוץ יחסית עוד רחוק אבל מתקרב
    מה עוד אפשר להבין מהנתונים האלו? אפשר לקבוע בוודאות יום של ביוץ?
    תודה
9 תגובות
עמוד 1
  • היי מותק
    זקיק מגיע לביוץ בגודל של 18-22 מ"מ אם תקחי בחשבון שהוא גדל כמילימטר ליום , אז בהערכה גסה הביוץ צפוי להיות ביומים-ארבעה ימים הקרובים, אם את במעקב זקיקים נראה לי שרצוי לעשות מעקב נוסף ולבצע בדיקות דם חוזרות ביום חמישי, את בדרך הנכונה,הנתונים נפלאים.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------
    מה שנראה לזחל סוף העולם, נראה לחכם פרפר.
  • תודה מאמי,
    אכן מחר אני ניגשת שוב לבדיקות דם ומעקב זקיקים ונחליט אם להזריע בייום שישי או שבת...

אגב, מתי הכי מומלץ, הכי נכון להזריק את האוביטרול?

• היי מותק
    אני הזרקתי כשהזקיקים היו בגודל 18 ו19 מ"מ, אני מניחה שתקבלי הנחיה מתי להזריק, זה יגרום לביוץ להתרחש תוך 12-36 שעות.
    בהצלחה

--------------------------------------------------------------------------------------------------------
  • תודה מאמי
    העניין הוא שאני דיי בלחץ
    מחר אני אומרה לעשות מעקב זקיקים + בדיקות דם ורק אחרי הצהריים יהיו תשובות
    אם הביוץ הוא ביום שישי ואני אגש להזרעה ביום שישי בבוקר מתי אני אספיק להזריק את האוביטרול?!
  • שיווה - את אחרי ביוץ כבר?
  • גריזלדה אהובה מה שלומך? אכן סגת הזקיקים המתכווצים- מתנפחים הגיעה לסיומה, ואני שבוע אחרי ביוץ ובעוד שבוע ב"ה בטא .
    שירשיר תמיד עושים בדיקות דם ומעקב בבוקר ותמיד יש תשובה בצהריים, זה הזמן שמתקשרים מהמרפאה לעדכן אותך מה לעשות, סביר להניח שאם הזקיק השמין יפה והגיע לגודל של 18 מ"מ תתבקשי להזריק אוביטרל בערב ולהגיע להזרעה שישי שבת, גם אם ההזרעה תקדים את הביוץ בכמה שעות זה תקין כי הזרע יכול לחיות 72 שעות והביצית המפונקת רק 24 שעות, כך שתמיד טוב שהזרע יחכה לביצית.
    יהיה בסדר מותק.

• היי שיווה, מה שלומך?

אז היום עשיתי שוב בדיקות דם ומעקב זקיקים:
    E2 1858
    פרוגרסטרון 2.8

2 זקיקים בשחלה ימנית 21 מ"מ + 19 מ"מ

הרופא דיי מבסוט מהתוצאות האלו, שהטיפול עוזר
    אמר לי להזריק היום בלילה את האוביטרל ולגשת להזרעה גם מחר וגם ביום שבת (לא ידעתי שאפשר לעשות יום אחרי יום )

מקווה שהפעם נצליח !!!!!

תודה על העזרה, התמיכה וההקשבה
  • היי יקירתי
    יופי של נתונים, לא רק שאפשר לעשות יום אחרי יום הזרעה, זה אפילו רצוי, כי זה מגדיל את כמות הזרעים שיחכו לביציות ויהפכו לעוברים שיהיו הילדים שלך!
    שיהיה המון בהצלחה.

• מגניב...יאללה, לעבודה ....
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה