גרידה...סוף הסיפר להפעם! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • דבר ראשון תודה לך "בפעם הבאה " על ההתעניינות.
    ובכן,הייתי אצל הרופא,שבוע 9 ואין דופק,אין מה לעשות צריך לעבור גרידה.
    זה ישמע אולי מוזר אבל יש בי מעיין תחושת הקלה,לא חס וחלילה שאני צריכה לעבור את זה אלא שסוף סוף קיבלתי תשובה חד משמעית אחרי שבועיים קשים מאוד וחוסר מצב רוח.
    קבעתי תור למחר במדיקל סנטר אבל פרופ' דיקר,מקווה שיהיה בסדר,קצת מפחיד אותי כל התהליך הרפואי אבל עוד קצת ואני אחרי זה.
    צריך לחכות לפחות חודשיים אחרי זה ואת האמת,זה ממש מתאים לי נפשית...מרגישה צורך במנוחה ואני ובעלי כבר הזמנו את החופשה הבאה לסוף החודש...
    מחר אעדכן איך היה.
    מאמינה שהפעם הבאה תהיה יותר טובה...
    מה שלומכן יקירות????
    תודה מראש על העידוד...
4 תגובות
עמוד 1
  • וואי כל כך היבאסתי לשמוע...
    אבל לא נורא, בפעם הבאה זה בטוח יהיה זה , כמעט כל אחת עוברת את זה.
    גם אני עברתי את זה, תהליך הגרידה לא נעים ולא קל מבחינה נפשית אבל פיזית לא כואב בכלל את לא מרגישה כלום אחרי ועוד חודשיים תוכלו להתחיל לנסות שוב....ב"ה.
    תיהיה חזקה אל תישברי והככככל יהיה בסדר , מחזיקה לך אצבעות ואתפלל בשבילך
  • מתוקה שלי אני מחבקת אותך מכאן המון המון, תהי חזקה ועוד חודשיים קדימה חזרה לניסיונות וכולי תקווה שהפעם הבאה תהיה הפעם שלך
    דרך אגב, כניסה להריון בפעם הבאה אומרים שזה קל יותר כי הרחם נקי וכו, אצלי בכל אופן זה היה נכון-אז יש תקוה
    אני כאן בשבילך

ישועת השם כהרף עין, צריך רק להאמין

• מצטערת לשמוע... קבלי חיזוקים וחיבוקים
  • הי חמודה.. מצטערת לשמוע.. אבל כמו שאמרת ומוכר לי אישית יש איזושהי הקלה לדעת מה בדיוק קורה שם ולדעת מה ההמשך לחיוב או לשלילה..
    ההייתי בסרט דומה ממש אתמול ושלשום.. אני כבר בשלבים הסופים של ההפלה..
    ונראה לי שגם אני אתן לגוף למח חודשיים ויותר..
    הגוף זקוק לזה פיזית ונפשית

שיהיה בהצלחה בהמשך ..
    מחזיקה אצבעות לך לי ולכל הבנות כאן שהפעם הבאה תהיה מצלחת יותר..

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה