יש כאן מישהי עם סוכרת? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי כולן,
    אני מתעניינת לדעת אם מישהי כאן עם סכרת ומנסה להיכנס או שכבר נקלטה
    אני אחרי 2 הפלות בבירור לסכרת ... (ועוד שאר דברים, אבל זה חלק מהבדיקות ואני רוצה לדעת מה עושים אם זה חיובי - מה הטיפול וכאלה) אשמח מאוד להתכתב עם מישהי כאן שמבינה בנושא
12 תגובות
עמוד 1
  • היי יקירה
    אין לי סכרת אבל במסגרת העבודה שלי בביה"ח במחלקת הריון בסיכון גבוה ויולדות ראיתי לא מעט נשים עם סכרת (גם נעורים וגם סכרת הריון), ואני יכולה להגיד לך שהטיפול הוא בהתאם לבעיה, רוב הנשים מזריקות אינסולין, זה מצריך מעקב קפדני של מדידת סוכר 6 פעמים ביום (בצום ושעה או שעתיים אחרי האוכל), וכמובן דיאטה המתאימה לנסיבות.
    המעקב לעיתים הוא קפדני יותר עקב חשש מסיבוכים (עוברים גדולים, ריבוי מי שפיר ועוד) אבל אם האם מאוזנת במעקבי סוכר בדם, שומרת על משקל סביר (לנשים האלה אין את "הפריבלגיה" של לעלות 30 ק"ג בהריון), ומבצעת אולטרסאונד בהתאם לצורך ממש לא צריכה להיות בעיה. ו
    יש הריונות תקינים וילידים יפהפים לאמהות חולות סכרת.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------
    מה שנראה לזחל סוף העולם, נראה לחכם פרפר.
  • כיף לקרוא שאת מחכה לבטא מדהימה - מחזיקה לך את כל ה שלי שהקסם מתרחש עכשיו אצלך בבטן

אני כן בעודף משקל אז אני מפחדת מזה קצת. התחלתי מאוחר מדי עם הדיאטה והספורט כנראה ... אבל אני אמשיך בכל הכוח בתקווה להריון הבא מוצלח ומאוזן - מי יודע אולי אהיה בריאה יותר בזכותו!!
  • גריזלדה חביבה, זמן רב לא התראנו...
  • דינה מדהימה - תודה לך!!!!!
    כן, אני כבר בקטע של לטפל בעצמי הרבה זמן - נרשמתי אפילו לחדר כושר - דבר שקשה לי נפשית - אבל אני דווקא מתלהבת מזה!
    לא ידעתי על כל הקטע עם הסוכר, זה כל כך חשוב, שמעתי על זה אבל אף פעם לא ממש התייחסתי.
    מעניין מה יהיו תוצאות הבדיקות שלי - בכל מקרה אני כבר מכינה את עצמי למקרה ה"גרוע מכל" ומה שיבוא - יבוא , מקווה לטוב מצפה לגרוע

למקרה שמישהי קוראת את ההודעה ולא מודעת לחשיבות - תבדקו את הנושא של הסוכר - כשיש חוסר איזון יש בעיות בכניסה להריון ואם התמזל מזלך ואת נכנסת להריון אז יש סכנה של הפלות חוזרות או חס וחלילה טפו טפו טפו עובר עם מומים...
    אבל החדשות הטובות הן שזה פתיר ודבר ראשון זה להגיע למשקל נכון , לאכול בריא , להימנע מפחמימות ריקות וסוכרים ולעשות ספורט כלשהו - אני מציעה שנהנים ממנו כי אם לא זה לא עובד פשוט ...

• יש הרבה נשים עם סוכרת שנכנסות להריון ונולדים להן ילדים מדהימים
    העניין הוא לשמור על עצמך ועל האיזון כמה שיותר
    תזונה נכונה, הטיפול התרופתי , התעמלות זה שילוב נכון שיוביל אותך להריון מוצלח
    אני אמנם לא סוכרתית בעצמי אבל 2 חברות טובות שלי סוכרתיות (מתוקות) ולשתיהן יש ילדים מדהימים
    תשמרי על אופטימיות, איזון וזה יגיע!
  • היי,

אני אמנם עם סוכרת נעורים, ועברתי טיפולי הפריה כדי להרות, אבל לא בגלל הפלות תודה לאל אלא בגלל שחלות פוליציסטיות (שהרבה פעמים הולכות יחד עם סוכרת). בכל מקרה רציתי להגיד לך שאם עברת 2 הפלות כדאי, בין היתר, לעשות גם בדיקות לקרישת הדם, כי יכול להיות שבכלל לא הסוכר גורם להפלות...

בהצלחה!

שיר הרוח - האתר שילווה אתכן במסע אל ההיריון,בין אם אתן מנסות באופן טבעי ובין אם בטיפולי פוריות.

www.shirharuach.com
  • בנות - האם סוכר 104 בצום זה סוכרת?
  • זה גבוה

עד 100 זה נורמלי, ומעל 95 זה כבר הרף העליון. יכול להיות שלא עשית את הצום כמו שצריך?
  • צמתי משעה 20 בערך ... כן זה גבוה .. אני אעשה העמסת סוכר שבוע הבא ונראה . אם זה סוכרת אני צריכה איזון לפני שאני ממשיכה כאן בכלל .....

כשאת חושבת שלא יכול להיות יותר גרוע - אז נהיה יותר גרוע

לפי ההמוגלובין AC1 אפשר בוודאות לקבוע סוכרת או לא סוכרת ... אני כבר מכינה את עצמי לזה , בדיכאון כבר יומיים (לא חשבתי שאני אגיב ככה , אבל זה שובר)

• מתוקה אמיתית!.. אל תסתכלי על זה ככה, תראי את הגילוי הזה כעוד דרך לקדם אותך להריון, ברגע שפותרים את הבעיה של הסוכר, שזה משהו שאפשר לפתור יחסית בקלות, גם בטיפול התרופתי, בתזונה שלך ובשיפור הכושר הגופני.. משם הדרך לקליטת הריון ןלהמשך הריון תקין תהיה הרבה יותר קלה...

לפעמים למצוא את הבעיה... זה תחילת הדרך לפתרון!

זה הרבה יותר טוב ומקיום של בעיה לא מוסברת...
    חוץ מזה הרמת סוכר שלך, אכן גבוהה, אבל ממש לא בצורה שצריכה להדאיג אותך, עם קצת מאמץ מצידך.. וזה יסתדר!

גריזלדה יקרה ומתוקה.... אל תדאגי, תרימי את הראש ותסתכלי קדימה...

ההריון והתינוק שלך קרובים יותר עכשיו הרבה יותר מתמיד.

מחזיקה לך אצבעות!
  • דינה - יפיפיה!! את פשוט יפה, אני לא צריכה בכלל לראות אותך כדי לדעת את זה. עשית לי דמעות בעיניים.
    תאמינו לי כולן כאן - התינוקות שלנו קצת קוקואיים (או איך שלא כותבים את זה), הם כבר לא ממושמעים ועושים מה שהם רוצים - איך אפשר לא לבוא לאמהות כאלו?????

את צודקת במה שכתבת וטוב לקרוא את זה וקצת לצאת מהקובייה , זה פשוט תהליך קשה (שינויים זה אף פעם לא דבר פשוט) אני מרחמת על בעלי על מה שאני מעבירה אותו.
  • גריזלדה יקרה...

צודקת, שינויים עושים את שלהם, אבל אל תשכחי לרגע שאת מחכה לשינויי הגופניים שלך (השמנה והתעגלות.. בחילות ועוד דברים דומים)

אני מאחלת לך שינויים מבורכים עד מאוד בקרוב!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה