אני נקרעת לשניים - מה עושים??? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות,
    אז כידוע לכן ילדתי לפני חודשיים וחצי. שני שעוד מעט בת שלוש קבלה את יונתן כלכך יפה וכלכך אוהבת אותו.
    עכשיו היא חולה מיום חמישי, חום גבוה ופצעים בפה היינו שלוש פעמים אצל הרופאה ובסוף האבחנה היא "הרפס". היא לא אוכלת וכמעט ולא שותה, בוכה המון שכואב לה ומבקשת שאעזור לה - ואני לא יכולה לעשות כלום
19 תגובות
עמוד 1
  • אין לי לאמר חוץ מלשלוח לך
  • מאמי הלוואי ויכולתי לעזור לך יותר...אין לי הרבה מה חוץ מלהגיד לך שיהיה בסדר זה יעבור מבטיחה לך על תחשבי על מה יהיה שני לא תשאר ככה היא תבריא ותחזור להיות ילדה גדולה ומקסימה שאוהבת את אחיה... תאמיני לי שאני מבינה אותך אני אומנם עם ילדה אחת אבל בחודש שביעי בעלי לא בבית בכלל הוא כל הזמן בעבודה במשמרות ויש לי חדשות בשבילך אחרי הלידה בדיוק הוא יוצא לקורס בתנאי פנימייה במשך שנה.. הוא בכלל לא יהיה בבית.. אז פליז תשמרי כוחות כדי לחזק אותי שאני יצטרך מאמי...
  • בהחלט קשה. מאוד קשה. בעיקר בגלל העייפות הנוראית שאת נימצאת בה.
    החלמה מהירה לשני
  • אין ספק שזה מצב לא קל
  • אוי מאמי, תקופה קשה
    [[[
  • בהחלט מצב קשה ....

לגבי שני - אני רוצה להמליץ לך על תכשיר שהרופאה נתנה לי אותו כשתאיר הייתה עם פצעים בפה ובלשון ולא אכלה ולא שתתה בדיוק כמו מצבה של שני..
    לתכשיר קוראים SOS וכשמו כן הוא!!!!

הוא מעולה הוא תכשיר טבעי ככה שזה כבר טוב ואפשר להתיז בפה כמה שרוצים והוא מקל בצורה מדהימה ושרואים שיפור כמעט מיידי.
    הוא לא כ"כ זול... אבל מי מסתכל על זה העיקר להקל עליה... ( משהו כמו 60 ש"ח לבקבוק קטן יחסית ).

שולחת לך המון
  • קיבלתם משהו בשבילה?!
    יש ספריי לפה נקרא S.O.S והוא ממש מקל על הכאבים הנוראיים, כדאי לך לנסות
    רפואה שלמה ומהירה
    .
    [][]
  • נשמע לא קל בכלל
  • לא פשוט בכלל...
    מקווה שהיא תרגיש טוב! אני גם סובלת הרבה מהרפסים, תנסי לתת לה ארטיקים זה מקל קצת על הכאב

[/
    יום נפלא לכולן...
    בואי תראי איך גם את יכולה לעבוד מהבית כמוני...
    www.myagelworld.com/info
  • לא פשוט בכלל...
    מקווה שהיא תרגיש טוב! אני גם סובלת הרבה מהרפסים, תנסי לתת לה ארטיקים זה מקל קצת על הכאב

[/
    יום נפלא לכולן...
    בואי תראי איך גם את יכולה לעבוד מהבית כמוני...
    www.myagelworld.com/info
  • מתוקה

• אוף - תודה בנות!! היה לי חשוב לקבל חיזוקים!!!
    כרגע חזרנו ממקדולנדס ניסיתי לפתות אותה בגלידה הויא סירבה, קניתי לה מיץ ענבים והיא לקחה רק שלוק - אני רואה על הפנים שלה שכואב לה. הבעיה שאם היא לא תתחיל לשתות היא תתייבש אני חייבת לשכנע אותה.
    לצערי כל מה שאני קוראת באינטרנט וגם מה שהרופאה ציינה שהדרך עוד ארוכה שוזו מחלה שלוקחת 10-14 יום! ואוף היא ילה שאוהבת לאכול
  • באמת כל הכבוד לגננת.
  • זה נשמע יותר כמו מחלת הפה והטלפיים
    מחלה לא נעימה בכלל, והיתרון הוא למי שמגלה אותה ב-48 שעות הראשונות. אח"כ אין כל כך הרבה מה לעשות חוץ מלמרוח משחה שתשכך טיפה את הכאב ולחכות בסבלנות שיעבור.
    אולי אני טועה , אבל לפי כל מה שאת מתארת ככה זה נשמע.
    זה הפחד הכי גדול שלי כי ראיתי מה ילדים סובלים במחלה הזאת.
    כל פעם שלהב טיפה בלי תאבון או שמה ידיים בפה ובוכה אני ישר מחפשת פצעים.

מקווה שיעבור במהרה ושלא תסבול יותר מדי.
    תנסי לשכנע אותה לשתות בקש, אולי זה יכאב לה קצת פחות.

באהבה סיון
    [url=http://imikimi00.com/link/link_through/BH4x-10u]

[url=http://imikimi01.com/link/link_through/BH4x-10v]
  • מסכנונה שני
    ישקף אלוקים ממעון קודשו
    ויך כל שונאי עמו כהרף עין
    הנה ה' קם וניצב על אנך
    ישקם לכוס רעל, אבל לא יין
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
  • וואייייייייי רק עכשיו יצא לי לדפדף קצת אחורה וראיתי את ההודעה שלך.......

ממש נקרעתי. זה נשמע ממש קשה ועצוב
    המסנג'ר שלי: [email protected]
  • איזה מצב קשה, אני רק יכולה לדמיין אותו כרגע, וכבר נהיה
    לי עצוב

• סיוטטטטטטטטטטטטטטטט כל כך מבינה גם דביר מיום ד' עם זה בלשון יש לו בסוף כמו חור בגודל קוטר 1.5 ס"מ הזוי וצמעלה מלא ונפוח

[
    דביר04/02/07
    עירית01/03/77

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה