כבוד עצמי או כסף?? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני אמורה מחר לנסוע לעבוד באילת לחמישי שישי וזה משהו שכבר מתוכנן מלפני שבועיים שאני בה עם עוד טכנאית קיצר הרכב של החברה מלא 5 אנשים. פתאום היום הבוסית שלי מתקשרתי אליי היום בבוקר ואומרת לי כזה בשיא התמימות תקשיבי תבררי מתי יש אוטובוס לאילת ומאיפה. אמרתי לה למה??? הרי קבענו שאני באה איתכם עם הרכב. אם היה לי כסף אז הייתי באה עם כל המשפחה שלי באוטובוס אבל אין לי כסף אפילו לעצמי אז בגלל זה אני תכננתי לבוא איתכם ולחזור איתכם. אז היא אומרת לי תביני שפשוט הודיעו לי היום שיהיו הרבה בדיקות ושלושתינו לא נסתדר אז אני חייבת להביא עוד טכנאית אז את תסעי באוטובוס. אז מה??? בגל זה היא צריכה לזלזל בי?? בגלל שאני בהריון אז היא מפחדת שאני אהיה בלחץ וזה אז היא מביאה עוד טכנאית מנפנפנת אותי מהרכב שאני אסחב עם ציוד באוטובוס והטכנאי ת ה"מלכה" תיסע ברכב שתבינו היא גם אשקלונית ולא חסר לה כסף זה בטוח אז למה שהיא לא תיסע באוטובוס?
    אז החברה שלי השניה שצריכה גם לבוא אז סיפרתי לה את הסיפור ואמתי לה שיש לי חשק להודיע לה שכבר לא בא לי לבוא. אז היא אומרת לי עזבי את צריכה כסף וזה. בסדר נכון אני צריכה להרוויח כסף אבל אני לא אתן שיזלזלו בי כי אני בהריון. אני לא איזו נכה שלא מסוגלת לבצע את העבודה שלי. ובכלל אני כבר תוכננתי לנסיעה הזאת מזמן וזאתי רק היום כרזרבה.
    יש לי כבוד עצמי ואני מרגישה פגוע בגלל היחס הזה. ואני מוכנה לוותר על הנסיעה הזאת.

18 תגובות
עמוד 1
  • חשבת על זה שאולי היא רוצה ליגרום לך להיתפטר בגלל שאת בהריון?
    אל תתני לה את הצאנס.
    אבל תדברי איתה ותישאלי אותה למה את שהיית בחשבון מלכתחילה צריכה לנסוע באוטובוס ובימקומך תהיה ברכב מיהי שנוספה ברגע האחרון?
    תישאלי אותה לפי מה היא החליטה מי יהיה ברכב ומי באוטובוס

• דווקא על זה לא חשבתי שהיא רוצה לגרום לי להתפטר. כי תכלס נכון היא יודעת שאני לא אתפטר כי אני צריכה את העבודה ומצד שני אניח לא מוכנה שידרכו עליי.
    ולדתעי היא החליטה שהטכנאית השניה תיסע איתם כי אולי היא פוחדת שרק בגלל שהיא הקפיצה אותה ברגע האחרון אז אולי היא תסרב לבוא. ואני בטוחה שהיא תסרב כי היא מין כזאת ליידי דיאנה ואני עשיתי טעות שהראתי לה שאני חזקה בסובלת הכל. וזה כנראה הטעות שלי.

• אני חושבת שבגלל שאת היית אמורה לנסוע ברכב, לפני שהבחורה השנייה נכנסה לתמונה
    מן הסתם, ומן הראוי שהיא תסע באוטובוס, לא?
    במיוחד כשאת בהריון, ויותר קשה לך להיסחב באוטובוס
    אמא של לינוי
    [[[
  • נו באמת
    תסלחו לי שיש לי דעה אחרת אבל יש לך בוס והיא קובעת
    זה לא משהו שאת יכולה לדון בו
    אם לא מתאים לך יגידו לך תחפשי עבודה אחרת
    לא חסר עובדים
  • זהו קיצר הכל הסתדר אני דיברתי איתה והסברתי לה את העמדה שלי. שאני בהריון ובאמת קשה לי להיסחב באוטובוס ובעיקר שאין לי כסף וגם אם היה לי זה לר בסדר שהי אעושה ככה כי אני הייתי מתוכננת מראש.ואם הבחורה השניה הייתה מסרבת לנסוע באוטובוס סימן שהיא לא זקוקה למשכורת כמו שאני כי זה רווח של 500 שקל על יומיים עבודה זה לא צחוק ואני כן זקוקה לכסף הזה. הרי מה איכפת לבחורה הזאת נסוע באוטובוס כי גם ככה מחזירים את עלות הכרטיס. וגם הבחורה הזאת היא בכלל לא טכנאית היא מתחילה ביום ראשון שנה שלילת לאחיות בבילינסון והיא גם ככה כבר לא תעבוןד איתנו ואני כן אמשיך לעבוד בחברה ואם היחס הזה אני באמת עלולה לעשות לה מה שהיא עושה לי ולזלזל בה וברגע אחרון לדפוק לה פנצ'ר דווקא ומצידי שתפטר אותי כי יש לי כבר חצי שנה והיא תשלם לי פיצויים.

• חמודה שלי תקשיבי לי ותקשיבי טוב..
    זו לא פעם ראשונה שהבת ז*** עושה לך בעיות.
    קחי ת'רגליים עזבי את העבודה הזו.
    את לא רואה שהזבל הזו מתנכלת לך כל הזמן???
    http://www.2bhorim.co.il/forum/index.php
  • היפוליטה מאמי. זה כל העניין שכן חסר אצלנו עובדים אז היא צריכה לשמור על הבקושי 4 טכנאיות שיש לה. כי אין הרבה טכאניות עם ערך עצמי שיסכימו לעבודה כזאת. אי לא חושבת שאת במקומי הייתי מסכימה לעבודה בעבודה שדורשצ ממך 80 % מהז\מן שלך להיות מחוץ לבית. לקום ב5 בבוקר בשביל לנסוע אלוקים יודע לאן ולעבוד בלחץ ולחזור מאוחר ואין לך כבר כוח לילדים כי את מותשת וכל הזמן לחפש סידור לילד שלך ומי יקח אותו לגן ומי יקח אותו מהגן. אז בבקשה ממך ....

• טניה

את לא צריכה לתקוף את היפולטה שאלת את דעתנו אז כל אחת אומרת את דעתה אם לא נאה לך לקרוא תגובות אחרות ממה שהיית רוצה לשמוע אז אל תתייעצי איתנו.
    לגבי העבודה כן יש אנשים שמחפשים עבודה גם בשעות לא שיגרתיות, גם אני עובדת פעמיים בשבוע עד שעה 19.00 לא נאה ולא יאה אבל זה המצב ואני צריכה כסף ואני שותקת כי אין ברירה לא מתלוננת כל הזמן

• לא הבנתי....

• בהמשך למה שמרינה כתבה וגם היפו , אם המקצוע עד כדי כך מבוקש אני יועדת שכן ובמקום הזה את מרגישה זילזול , למרות שככה ז בכל מקום מי שמשלם הןוא המחליט , למה שלא תחפשי מקום אחר : קופ"ח, בית חולים - מכונים פרטיים למנהם ?
    http://www.holdthatpic.com/
  • כי הם לא מוכנים להתחיל להעסיק אותי בגלל שאני בהריון. אם הייתי כבר עובדת שם ואז נכנסת להריון זה משהו אוחר. אבל הם לא מוכנים מלכתחילה להעסיק מישהי בהריון.
    ופה אני עוד מלפני ההריון
  • אבל למה לא חיפשת מקום מסודר ישר עם סיום הלימודים ? מקום שנותן כל התנאים ? הרי חברה שלך מתעסקת בעיקר בממדינות בססיות . לא מעניין יותר לעבוד עם מכשור מתקדם ? MRI, אולטראסאונד , אקו לב וכו?
    http://www.holdthatpic.com/
  • דווקא בגלל שאת בהריון היא צריכה להתחשב בך ולתת לך לנסוע ברכב לא באוטובוס

שתלך לעזאזל. אם היה חשוב לי הכסף - הייתי עושה את העבודה אבל אומרת לגברת בפנים את מה שאני חושבת עליה. שהיא זונה
    המסנג'ר שלי: [email protected]
  • תיקי - ישר עם סיום הלימודים לא יכולתי לחפש עבודה כי עדיין לא הייתה לי תעודה ורק השנה סיימתי את הסטאז וזה היה בסוף אוגוסט ובסוף אוגוסט כבר גיליתי שאני בהריון.
    וברור שזה יותר מעניין לעבוד עם מכשור מתקדם. ואני מתה לעבוד בתחום של אולטראסאונד נשים.

• אורטל
  • אוטובוס איזה באסה

אור של חיי
  • בכל מקרה היא ויתרה על הנסיעה הזאת. היא הרי הייתה אמורה גם לבוא איתנו האמת שאני לא מבינה למה היא באה כי בעלה שהוא גם הבוס מגיע איתנו והוא הנהג אז בסוף היא החליטה שהיא תישאר במשרד ולא תבוא איתנו לאילת וכל הסיפור הזה היה בגלל הטכנאית הנוספת לא היה מקום אז היא ויתרה בשבילי על המקום כגי אמרתי לה בטלפון שלא יפה מה שהיא עושה כי היא תיכננה מראש שאני נוסעת אז היא אמרה שאני צודקת .....

• שמחה לשמוע שאת בסוף לא נוסעת באוטובוס
    לפי דעתי בוסית או לא אבל צריך להתחשב גם בזה שאת בהריון וגם בזה שאת לא הרזרבית
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה