בעל הבית שלי מרמא אותי תעזרו לי - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני משכירה יחידת דיור בחצר של וילה וגיליתי שלשעון שלי מחוברת עוד יחידת דיור שיש לידי וחצי מהבית שלו גם מחובר לשעון שלי..
    חשדתי ואז הורדתי את המתג וככה גיליתי מי מחובר אלי.
    הדיירת שגרה לידי אמרה שהוא משכיר לה כולל חשמל ככה שיוצא שאני משלמת עלי עליה ועל חצי מהבית שלו.
    ועוד משהו..הדוד שלי הוא דוד חשמל והדיירת גם מחוברת לאותו דוד ככה שאני מדליקה את הדוד והיא גומרת לי את המים החמים

21 תגובות
עמוד 1
  • אין לי מושג מה לייעץ לך אבל הוא ממש חוצפן!!!!!
    את חייבת לעשות משהו ולא לשתוק!!!!!!!
    את הצ'ק פיקדון את גם יכולה לבטל בבנק והוא לא יוכל להפקיד.... אבל זה רק במידה והוא ממש ילך נגדך....
    שיהיה בהצלחה!

• הצק פיקדון ... כתבת עליו ביטחון או פיקדון ?

מתכונים זה אני ...
    http://www.2all.co.il/web/Sites/2007-8/DEFAULT.asp
    פורום הורים חם ואוהב כנסו ותיראו WWW.2BHORIM.CO.IL

**
    **
    **
  • איזה חוצפן
    ---------------------------
    שומרני אל מיצר רע
    הגן עלי מכל צרה
    שמור אהוביי ובני עמי,
    ושמור עלי גם מעצמי
  • אפשר לבטל אותו למרות שהוא פתוח?
    וכתוב עליו למעלה צי'ק פיקדון?
    הוא לא יכול ליתבוע?כי יש לו חוזה שכתוב עליו שיופקד בידו צי'ק פיקדון ןאז ביטלתי את הצי'ק?
    אוףףףףףף ממש מבאס אף פעם אין לי מזל עם בעלי בתים בארץ...
    רק בשוודיה היה פצצה

• ממי יש "ש.י.ל" - שרות יעוץ לאזרח..
    גשי בהקדם האפשרי...
    http://www.2bhorim.co.il/forum/index.php

• את צריכה לדבר איתו ולהגיד לו מה גילית.... ואם יעשה לך בעיות תאיימי בתביעה, יש לך בהחלט מה לתבוע הוא רימה אותך וגרם לך לנזק כספי (לא יודעת כמה זמן זה כך....) אם יאיים לפרוע את הצ'ק, תאמרי לו שזה בכל מקרה יחזור אלייך אחרי שתתבעי אותו...

• אם תבטלי את הצ'ק פיקדון הוא יוכל לתבוע אותך... אבל מה יש לך לחשוש מזה? יש לך סיבה מאוד טובה !

זה כמו שנתת צ'ק ולא קיבלת תמורתו מה שרצית אז את מבטלת והצד השני יכול לתבוע אבל את באה לבית המשפט ואומרת את טענותייך מדוע ביטלת את הצ'ק.
  • את יכולה בכיף לבטל את הצ'ק....
    כמובן שהוא יכול לתבוע, אבל למה שהוא יעשה את זה אם בעצם הוא מרמה אותך? זה לא משתלם לו.....
    וחוץ מזה שגם אם יהיה משפט את תוכלי להסביר למה ביטלת.... אם יש לך אפשרות, תאספי כבר עכשיו הוכחות.... וככה יש סיכוי שאת תזכי במשפט!

• יש לי מצלמה ניסתרת..

• ?

• תביאי בעל מקצוע ( אם את מכירה איזה חשמלאי ) שיאשר בדוח את כל הדברים האלה. או בעצם תתקשרי לחברת חשמל, תשחקי אותה כאילו לא יודעת כלום ותגידי שהחשבון חשמל לא נראה לך ושהשעון שלך ממשיך להסתובב גם כשכיבית את כל דברי החשמל בבית. הם יישלחו חשמלאי שיבדוק - כמובן יימצא מה שאת מצאת ויאשר את זה בדו"ח ואז את הכי מכוסה בעולם - יהייה לך דו"ח של חברת חשמל שמצהיר על כל זה.
    בלי קשר שאת צריכה להיכנס בו, תתבעי פיצוי על כל הזמן הזה ששילמת חשמל על היחידה השניה ועליו.
    פשוט חוצפה !!!! זה מרתיח !!!!
    ובהחלט את יכולה לבטל את הצק. זה אומנם לא חוקי אבל שיתבע - אין לך מה להפסיד, את תוכלי להביא את כל חשבונות החשמל ולטעון שצריך לקזז את הסכום מהצק הנ"ל.

מורן
    שלכן באהבה, מורן......

המייל שלי לכל המעוניינות : [email protected]

והנה היפים שלי .... אהבת חיי ....

חמסה עליכם, בן פורת יוסף !!!!!

[URL=http://www.eliad.org]
  • אני מציעה לך לבדוק מול האגודה לתרבות הדיור
    שם יוכלו לתת לך תשובות על הכל
    את השיק ביטחון תמיד את יכולה לבטל בבנק

• אנגל, מה כתוב בחוזה? באיזה תנאים הוא רשאי להפעיל את הצ'ק שנתת לו?
    אני מציעה קודם כל לתעד את החיבורים הלא חוקיים אפילו עם טכנאי של חברת החשמל ולכתוב לו מכתב. במכתב תכתבי שאם הוא לא מבטל את החיבור ומחזיר לך א תהכסף את תאלצי לפנות לעו"ד. אם הוא מתעלם - תפני לעו"ד. אני מוכנה לעזור לך בזה
    "..מישהו צחק עלי
    ושלח אותך אלי,
    איך זה הפכת
    על פיו את עולמי.

לא יודעת את נפשי
    כי ליבי כבר לא חופשי,
    ככה נשביתי
    למה לא להודות..."
  • החשמל רשום על שמו והוא מביא לי את החשבון..
    אבל הכי מוזר זה שכיביתי את כל המכשירים בבית השעון נעצר כאילו רק אני מחוברת אליו.אבל כשהורדתי את הפקק שלי כל החשמל קפץ גם ביחידה של השכנה ובחצי הבית שלו...
    לדעתי הוא עשה שם משהו מאוד מתוחכם ואני לא מצליחה להשים את היד על מה שהוא עשה..

• תצלמי את השעון, ואת האיזור בו מחוברות יחידות הדיור, אולי תעשי סקר כמה כל אחד משלם מהיחידות ואז תדברי עם חברת חשמל וגם איתו, ותגידי לו שיש לך ראיות שמוכיחות שהוא גונב חשמל, ובטח גם היחידות שלו לא לפי החוק אם אין שעון לכל יחידה, האמת שאפשר להרים אותו על טיל גם בעירייה.....ממש חוצפן
    :[URL=http://www.zix.co.il/viewer.php?id=907700665.JPG]

שליו שלי

• איזה חוצפה!!!!!!!!
    המסנג'ר שלי: [email protected]
  • אני לא חשמלאי ולא מבינה בזה כלום, אבל לדעתי, אם כיבית את כל מוצרי החשמל בבית והשעון נעצר, אז את משלמת רק על החשמל שלך...
    אולי המתג שהורדת והשעון של החשמל לא קשורים אחד לשני
    ישקף אלוקים ממעון קודשו
    ויך כל שונאי עמו כהרף עין
    הנה ה' קם וניצב על אנך
    ישקם לכוס רעל, אבל לא יין
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
  • אבל המתגים נימצאים צמודים לשעון שלי...ומכבים בין היתר גם את הבית שלי
    והיום גיליתי שהבן שלו חשמלאי אז ככה שהוא בטח עשה איזו קומבינה ללבן את זה

• לא יודעת מה להגיד לך
    ישקף אלוקים ממעון קודשו
    הנה ה' קם וניצב על אנך
  • עוד לא הגיע החשבון הראשון אבל אתמול אמרתי לו שאני מצפה לחשבון של 200 שח כי רק המקרר ותמי 4 עובדים כל היום וחוץ מזה יש את הלפטופ ואת הפלאפונים שאני מטעינה פעם ביום...ככה שאולי הוא יהיה זהיר..

• ישקף אלוקים ממעון קודשו
    הנה ה' קם וניצב על אנך
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה