דחוף מי שיודעת - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש

• שכחתי אתמול לקחת גלולה (אני בולעת מיניס למי שמכירה) עכשיו אני יודעת שהגלולה עם מינון מאוד נמוך של הורמונים. מה עליי לעשות לבלוע עכשיו אחת ועוד 12 שעות עוד אחת? האם אני מוגנת? כי אני שמעתי מכמה חברות שהן פיספסו גלולות וכלום לא קרה
13 תגובות
עמוד 1
  • יש מצב שאתמול היית עם בביוץ?]

]
  • פשוט תזהרי החודש קצת יותר

• אני ממש בתחילת הגלולות ואנחנו שומרים נידה

• דיברתי עם מוקד האחיות של 2700* (מזל שיש אותם
  • עד כמה שאני יודעת (וזה לא משנה איזה סוג גלולה לוקחים) ברגע שפיספסת גלולה אחת, מיד צריך לקחת אותה ברגע שאת נזכרת ולהמשיך ליטול את שאר הגלולות רגיל. מה שכן - את פחות מוגנת

• אורלי האחות במוקד אמרה לי שאני מוגנת כרגיל הגיוני?

• עינבלוש, הקשתי בגוגל "איחור בלקיחת גלולה" וזה מה שמצאתי, מתוך האתר starmed:

שלום ליהי,

אם את מאחרת בנטילת הגלולה כשעתיים מזמן הנטילה הקבוע, ההגנה שלך לא נפגעת כלל. אם את מאחרת בנטילה של הגלולה עד 12 שעות, ההגנה שלך נפגעת לאותו היום ואת צריכה להשתמש באמצעי מניעה נוסף. במקרה כזה את לא משנה את זמן נטילת הגלולהביום למחרת. אם את מפספסת גלולה מעל 12 שעות, ההגנה נפגעת לשבוע שלם וצריך להשתמש גם בקונדום לשבוע שלם.

מקווה שהצלחתי להבהיר.

בברכה,
    אורלי, עו"ס
    יועצת ש.י.ל.ה

• אוקי אבל נצא מנקודת הנחה שהשבוע אנחנו לא מקיימים יחסים (אנחנו שומרים נידה) ושבוע הבא כן אז אני אהיה מוגנת? לא הבנתי את זה
  • על איזה טווח זמן אנחנו מדברות? פחות מ- 12 שעות? יותר מ- 12 שעות?

• אני בד"כ בולעת בשעה 22.30 פלוס מינוס היום בלעתי את הגלולה כבר בסביבות 8.20

• אז מדובר על פחות מ- 12 שעות, כלומר היום את לא מוגנת, היום בלילה תקחי כרגיל את הגלולה ב- 22:30 ומחר כבר תהיה מוגנת

• תודה ד"ר
  • די תפסיקי...
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה