צילום רחם - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות יקרות!!!!! מזמן לא כתבתי פה . רציתי לספר משהו שמטריד אותי מאוד. אני 5 חודשים עוברת הזרעות.לפני חודש נפל לי הריון בשבוע 6. ממש התחלה.אחרי זה עשיתי עוד זהרעה ללא הצלחה. אמרתי לעצמי זהו והלכתי לעשות צילום רחם.למרות שפחדתי אבל יום אחד קמתי וקבעתי תור.כמובן החודש לא עשיתי שום טיפול .עברתי ביום שלישי צילום רחם.לא נעים בכלל אבל טוב שעשיתי וטוב שעבר. בצד אחד יש לי סתימה ולא הצליחו לפתוח אותה.אבל צד שני פתוח לגמרי. הרופש שלי אמר שאני יכולה להיכנס להריון גם עם צד אחד אבל הבעיה שאני מבייצת רוב הזמן בצד הסתום הזה . רציתי ללכת ישר על הפריה והוא לא מסכים רוצה עוד כמה חודשים לעשות הפריה.אני לא מוכנה יותר לבזבז זמן.אני בת 38.5 . כמה לחכות? אני כבר יודעת מה בעיה אז צריך לפתור אותה.מה עליי לעשות? לפנות לרופא אחר כי להמשיך ככה לא בא לי.סתם המתנה ואכזבה....אין לי כוח.
8 תגובות
עמוד 1
  • התכוונתי שהוא לא מוכן לעשות הפריה .רוצה הזרעות עוד כמה חודשים
  • היי מותק
    את אמורה לבייץ בחודש אחד מצד שמאל ובחודש השני מצד ימין, את מקבלת הורמונים (איקקלומין או זריקות כלשהם?)
    אחד היתרונות והחסרונות של טיפולים הוא ביוץ של מספר זקיקים כך שאת יכולה לבייץ בשתי השחלות וכך אולי לעקוף את החסימה.
    אני לחלוטין מסכימה איתך שהגיל מהווה פרמטר חשוב, אבל לפני חודש היית בהריון, תני לגוף להתאושש ואולי תקלטי שוב, בד"כ נהוג לעשות הזרעות 6 פעמים ואז לעלות כיתה, דברי עם הרופא שאלי אותו כמה זמן הוא מעונין להמשיך וביחד תחליטו על תוכנית שמתאימה לכולם.
    בהצלחה מותק
    --------------------------------------------------------------------------------------------------------
    מה שנראה לזחל סוף העולם, נראה לחכם פרפר.
  • היי מקסימה!!! כן כל הזמן הזה קיבלתי איקקלומין.חודש שעבר היו לי 6 זקיקים.אני מגיבה טוב .הוא רוצה כבר מחר לעשות לי הזרעה טיבעית כי החודש בגלל צילום רחם לא לקחתי כלום.חושב שאחרי צילום זה יכול להצליח למרות שאני לא מאמינה.החודש אני לא עושה כלום. וחודש הבא הוא רוצה כבר זריקות.בקיצר לא בא לי לחזור אחורה.זאת הבעיה. וחבל לי על בעלי.מסכן עם כל ההשבחות זרע.מה הוא אשם....חחח תודה בכל מקרה .ובהצלחה
  • תיראי אם אין סיבה לעבור ישר להפריה אז הוא לא יכול לאשר לך
    יש איזשהוא חוק בקופ"ח (בתי חולים)
    שצריך לעבור מס' הזרעות לפניי שעוברים להפריה
    ואם לא עוזר עוברים להפריות
    כל בית חולים והחוקים שלו ....
    יש כאלה שיגידו לך 3 הזרעות ויש כאלה יותר....

הוא יכול רק להמליץ אולי ביגלל הגיל וכו' יכולים כן לאשר לך

מקווה שבע"ה הילך לך מהר
  • תודה חמודה.
  • דווקא שמעתי פלאים על נשים שנקלטות לאחר צילום רחם, זה פותח הרבה סתימות קטנות שלא נראו קודם.
    לכי על ההזרעה הזו . נקלטת כבר, אין סיבה שלא תיקלטי שוב.
    אם תיראי שזה לא הולך, אל תתביישי, תגידי לרופא בצורה שאינה משתמעת לשתי פנים שאת רוצה לעבור שלב. בדר"כ הם מתרצים וזורמים עם הפציינטית.

בהצלחה. מקווה שחוץ מההזרעה הבאה כבר כל מה שכתבתי לא יהייה רלוונטי. שלכן באהבה, מורן......

המייל שלי לכל המעוניינות : [email protected]

והנה היפים שלי .... אהבת חיי ....

חמסה עליכם, בן פורת יוסף !!!!!

[URL=http://www.eliad.org]
  • זורמים? אני הולכת אליו באופן פרטי . עכשיו תחשבי למה הוא רוצה למשוך את זה.....
  • אני גם עשיתי צילום רחם, חוויה בהחלט לא נעימה.
    לגביי הזרעות - אני עשיתי כבר חמש הזרעות.
    שלוש באופן טיבעי, עם אוביטרל, אחת עם איקקלומין, והאחרונה עם גונל לא הגבתי טוב לאיקקלומין, התפתחה אצלי ציסטה.
    אני מתכוונת לעשות עוד סבב אחד ועם זה לא עובד לעבור להפריות. מאוד פחדתי מזה בתחילת הדרך, זה היה נשמע לי נורא ושאני לא רוצה להגיע לזה.
    אבל אני גם לא אמשיך לעשות עוד הזרעות אם זה לא מצליח.
    אני חושבת שאת יכולה לנסות עוד סיבוב אחד ואם לא, אז להפריות, אנחנו רוצות הריון.
    תגידי לו במידה והוא לא מסכים תעבירי רופא.

בהצלחה ותעדכני.

אמונה אמונה אמונה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה