לאמהות עם הפרשים קטנים שעדיין מתלבטות... - הריון ולידה
היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אז זהו זה. קנינו אתמול עגלת תאומים- ואין מאושרת ממני בעולם! "..מישהו צחק עלי ושלח אותך אלי, איך זה הפכת על פיו את עולמי.
לא יודעת את נפשי כי ליבי כבר לא חופשי, ככה נשביתי למה לא להודות..."
11 תגובות
עמוד 1
תתחדשי
תתחדשו
תתחדשי מאמי!
אצלנו זה לא היה עובד - אבל כל אחת מה שמתאים לה המסנג'ר שלי: [email protected]
תהנו מימנה
תתחדשו
תתחדשו ותהנו ישקף אלוקים ממעון קודשו ויך כל שונאי עמו כהרף עין הנה ה' קם וניצב על אנך ישקם לכוס רעל, אבל לא יין מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
אורטלוש, אין ספק שזה שיש לנו מעלית בבניין עוזר! אנחנו גרים בקומה 5..אחרת לא היה באמת על מה לדבר..
יאיר עוד קטן מידי בכדי "לעמוד" על המתקן הזה שמצמידים לעגלה ולי נשבר הגב לסחוב את יפתח במנשא כל הזמן.. די, אני כבר לא בהריון, נמאס לי לסחוב "..מישהו צחק עלי ושלח אותך אלי, איך זה הפכת על פיו את עולמי.
תתחדשו.. רגע ליאני בעזרת השם בלידה תיהיה בת שנתיים.... אני גם צריכה לחשוב על זה??
כי אין בעולם אהבה כמו אהבה של אמא...
תתחדשו !!
לוקיטה, אם ליאן לא כבדה מאוד אז יש מצב שזה יכול לשמש אותך. החיסרון בעגלת תאומים הוא שבאיזשהו שלב הכבדות של הילדים ממש לא מאפשרת ללכת איתה. אצלי יאיר הוא קטן יחסית אז זה מתאים.
הדסוש "..מישהו צחק עלי ושלח אותך אלי, איך זה הפכת על פיו את עולמי.