עידכון לגבי השיעול של לינוי והמלצה לבנות שלקטנים - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלהן יש גם שיעול דומה.

מי שזוכרת לפני יומיים כתבתי שללינוי יש שלושה שבועות שיעול רטוב עם הרבה ליחה?
    אז היום הבכל זאת לכתי לרופאה עם לינוי, סתם להתייעץ מה עושים.
    היא בדקה אותה ואמרה שליחה התחילה לרדת לריאות
    [[[
8 תגובות
עמוד 1
  • שלינוי תרגיש טוב
  • היו צריכים להמציא מכשיר הנאלציה כזה כבר מזמן

• אמא של לינוי
    [[[
  • שתהיה לה החלמה מהירה
    ישקף אלוקים ממעון קודשו
    ויך כל שונאי עמו כהרף עין
    הנה ה' קם וניצב על אנך
    ישקם לכוס רעל, אבל לא יין
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
  • אנחנו כבר חודש רצוף עם אינהלציות...גם לגאיה יש נטייה לברונכיט וכל הזמן משתעלת אבל כל הזמן...ו4 רופאים האזינו לריאות וקבעו שהכל נקי..השיעול נובע מנזלת שיורדת לגרון ומשם הליחה....
    לנו מי מלח לא מספיק וגאיה קבוע עם ונטולין + מי מלח ..יש לנו מכשיר אינהלציה מדליק בצורת פרצוף של חיה...אבל הפתרון לדעתי לעשות להם כשהם ממש עייפים מול תוכנית טלויזיה שהם אוהבים..ככה אין התנגדות וזה הכי אפקטיבי..פעמיים ביום לפני השינה...ומובטח שהשיעול מפסיק
    כי אין בעולם אהבה כמו אהבה של אמא

נשיקות לירון וגאיה

• וואיייייייי לא ידעתי שזה שלושה שבועות ככה......
    המסנג'ר שלי: [email protected]
  • לירונועם20 אני מקווה שבשלב מסויים זה יעבור
    [[[

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה