היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
נראה לי סביר לחלוטין. זה לא כמו שעושים יום הולדת עם המשפחה. את חייבת לזכור שטווח הקשב שלהם עדיין מאוד קצר. אבל למשל אצלינו גם ביתר היום היא הייתה במרכז ובהפעלות ישבה ליד הגננת וכדומה כך שהיא הרגישה את היום הולדת לאורך כל היום www.YaaraKatz.com
בגיל שנתיים אצל אופק זה באמת היה סביב החצי שעה ואז מושיבים אותם לאכול ממתקים. בגיל שלוש נראה לי נמשך קצת יותר ואח"כ גם כולם יושהים ואוכלים ממתקים שהבאת.
אוקיי
אני לא חושבת שכדאי לקחת את המתנה לגן..... בכל זאת כל הילדים שם
מה שכן תתני לה גם מהמתנות שמחלקים לילדים
אצלנו כל הילדים מביאים שי לילד שיש לו יום הולדת... וזה נמחד מאוד ככה הילד של היום הולדת מקבל מתנות קטנות כאלה ומרגיש את חווית היום הולדת הפעילות לא צריכה להיות ארוכה זה ילדים קטנים עושים הפעלה קצרה שירי יום הולדת .. אוכלים ממתקים ...
גם לשחר בגן מחר יש יום הולדת לאחד הילדים וכנראה מכינים אותם מראש שיש יום הולדת כל הזמן אומר לי מחר יש יום הולדת ואת השם של הילד --------------------------- שומרני אל מיצר רע הגן עלי מכל צרה שמור אהוביי ובני עמי, ושמור עלי גם מעצמי
תהני מההכנות ומהמסיבה ישקף אלוקים ממעון קודשו ויך כל שונאי עמו כהרף עין הנה ה' קם וניצב על אנך ישקם לכוס רעל, אבל לא יין מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
תודה בנות
בהחלט מרגש וכייף.....תהנו ושיהיה הרבה מזל-טוב גם לליאם היו אמורים לחגוג היום בגן אבל הוא חולה, לא נורא נדחה . [][]
אנחנו חגגנו לנועם היום בגן! יומולדת 3.... המסיבה היתה בערך שעה ואח"כ הם ישבו לאכול ממתקים.... השנה זה פעם ראשונה שאנחנו גם משתתפים... עד עכשיו זה היה בלי ההורים.... נראה לי שחצי שעה זה סביר ביותר לגיל שנתיים.... ואת המתנה תיתני לה בבית.... היא יותר תתלהב, וגם הילדים בגן לא יקנאו.... מזל טוב!!!