עדכון - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום בנות,
    למי שמכירות אותי ולאלו שלא,
    אני לא בהריון, אבלאני צריכה להוציא את זה איכשהו.
    אני חיה כמו בסרט, שבו מתרחש הכל לא כפי שאני רוצה. אני מרגישה את עצמי שמשהי שרובצת עליה קללה!
    אני מאוד רוצה תינוק, אבל לא מצליח לי. לעומת זאת, כל מי שסביבי הרות וחלקן כבר בסיבוב שני! כל מי שאני מכירה כבר הרו ואפילו ילדו. לכולן הכל מצליח אבל אצלי- כלום
    אני כבר לא יודעת מה אני צריכה לשנות אצלי- ניסיתי לעשות הפסקה בפורום, כי היה לי לא טוב, חזרתי לפורום כי היה לי לא טוב. כל מה שסיפרתי בפורום על הטיפולים כבר לא עוזר לי
    אני מברכת את כולכן, את כל מי שמחכה ומי שרוצה להרות ולכל מי שקשה.
    זה בדוק, מי שמדברת אתי נכנסת להריון, אחרי זמן קצר!
    תעשו כל מה שאתן רוצות, כל המחשבות על דברים אחרים לא עוזרות. נסיעות, שינויים,דיאטות תמיד זה יושב בראש. שום דבר לא מסיח את הדעת.
    אני כבר לא יודעת מה לעשות. איפה אני אמצא מישהי כמוני? משהי ש"ממנה" כולן הרות?
    אם יש כאן מישהי כזאת, אני מבקשת לפנות אלי!
    איך אני יכולה להפטר מתחושת הקנאה כאשר חברה שלי אומרת: "הרופא אמר שאני בשבוע 4". זה כמו סכין בגב! אני מרגישה אומללה
    אני שונאת את עצמי כאישה.
    כל אחת יכולה להרות, זה הדבר הכי פשוט ובסיס שאני לא מסוגלת לעשות!
    אני לא כועסת עליהן שהן הרו. אני לא רוצה את הילד שלהן. אבל רציתי יחד אתה! למה כולן כן ואני לא?
    אני כבר רוצה להגיד "אני בהריון!" ובאמת להיות בהריון.
    אפילו אחורים של 10 ימים ב נתנו תקווה, אך היא הגיעה. ככל שהזמן עובר זה מעיק יותר.
    טוב, מחכה לעצות, או אם משהי רוצה לדבר.
    אני כבר לא יכולה לדבר עם אף אחת לידי...
    אני לא מבינה את המשמעות לחיי...
8 תגובות
עמוד 1
  • הי,
    אני ממש מבינה אותך ומזדהה עם כל מילה.
    אצלי 16 חברות בהריון, יש לי רק עוד 2 חברות שהן לא בהריון והן רווקות ובמקום אחר בחיים.
    הכי עצוב זה שאני הייתי הראשונה שרצתה הריון ואני הראשונה לנסות להיכנס להריון ולא מצליחה.
    בנתיים בין כל הניסיונות שלי 16 חברות גילו הריונות, אחת כבר ילדה, האחרות ממש בדרך.
    זו תחושה נוראית, מצד אחד את מרגישה רע, מצד שני את מרגישה רע עם זה שאת לא מצליחה לפרגן, עולות שאלות לגבי איזה מין בן אדם את וכו'.
    לקח לי זמן להבין שזה טיבעי.
    אני חושבת שאני לא עוברת את זה סתם, כנראה שיש מטרה כלשהי...
    הפסקתי לבכות כי כבר אין כוח, פשןט מקבלת את זה, אין לי שליטה בכל מקרה.
    מה שצריך לקרות יהיה.....
  • מתפללת בשבילכן ובכלל בשביל כולנו...שלא נבכה יותר שלא נכאב יותר...שזה יצליח לנו בקרוב ושנחבוק תינוקות בוכיים וריחניים....אאאמןןן
  • cilpa26 יקרה,

קראתי את כל מה שרשמת.. והכרתי כמעט כל מילה שם, הכאב הזה מוכר כאן לכולנו..
    הסרט הזה שאת מדברת עליו הוא הסרט של כולנו כאן...

גם אני עדיין לא בהריון... נשואה כבר מעל לשנתיים, התחנתי בתקופה פוריה כזו שבנות הדודות שלי התחתנו בערך באותו טווח של זמן + 4 חברות טובות טובות...

ובימים אלו אני מוצאת את עצמי, רצה מברית לברית לבריתה, למסיבת הולדת הבת.. התאומות... הפכתי להיות הבאבא בובה.. עושה את כל הסגולות, מגישה תינוקות למוהל, לוקחת, מברכת מתברכת... והרשימה עוד ארוכה...

כן! זה כואב, כן זה מעייף... כמו מרוץ שאין לו קו סיום, כזה שאת רצה בסיבובים.. כולם כבר עקפו אותך.. אני מכירה את הסרט הזה...

כל חודש שהסתיים במחזור הפך להיות נקודה קשה שממנה צריך להתאושש ולהרים את עצמך...

שבוע שעבר, במסיבת בריתה, ניגשה אלי בחורה, ואיחלה לשתינו בהצלחה.. לא כל כך הבנתי על מה היא מדברת, לקח לי כמה שניות.. היא מנסה עכשיו להיכנס להריון, הורידה התקן ממש לא מזמן, יש לה ברוך ה' כבר שלושה ילדים בבית, ועכשיו היא מנסה שוב.

כשכבר הבנתי על מה היא מדברת, חייכתי במבוכה, זו היתה צביטה כואבת, אפילו שאני יודעת בוודאות שהיא לא התכוונה להכאיב... סביר להניח שבנסיון הראשון היא תיכנס להריון.. אני כבר יותר משנתיים מנסה וזה לא ממש הולך..

זה נראה כל כך פשוט, הרי זה הטבע, ככה נוצרנו.. להביא ילדים זה הדבר הכי טבעי עבורינו, או לפחות אמור להיות, אבל זה לא כך.. לא באמת...

דווקא בנקודה הכואבת הזו.. התחלתי לחפש את האור.. הרי חייב להיות אור, אין חושך בלי אור...

כשנמצאים בסחרחרה הזו, וכל בטן הריונית שמסתובבת מזכירה את מה שלנו עדיין אין... זה קשה.. קשה למצוא.. אבל יקירה אין ברירה חייבים!

אני רואה את זה כשיעור, אולי השיעור הכי קשה שעברתי בחיי, אבל שיעור, שיעור שאני חייבת ללמוד ממנו... כל קושי בונה אותנו.. למרות שאנחנו ממש לא אוהבים את הקשיים האלה.

ריבונו של עולם הוא האחראי, הוא מתווה לנו את מערכת החיים שלנו, אנחנו כל כך קטנות.. אין לנו כח לשנות דבר...
    "אין אדם נוקף אצבע למטה אלא אם מכריזים עליו מלמעלה"...

לכן... במקום הזה, שאני, לבד, לא באמת יכולה לשנות, אני מתפללת.. קורעת את השמים בתחינות לבורא עולם...

וגם לומדת.. אולי את השיעור הכי גדול, אמונה, אני יודעת שאולי את מעקמת את הפה, זה פשוט לכתוב, אבל קשה ליישם, במיוחד שעוברים כל כך הרבה תלאות והקושי עדיין עומד וקיים...

ואולי דווקא בגלל הקושי, דווקא בגלל שאין דרך אחרת.. זו הדרך היחידה.. אמונה!

אמונה שהכל זה מבורא עולם... ולשמוח שהוא בוודאי עושה את זה לטובתינו.. רק שלנו מאוד מאוד מאוד מאוד קשה לראות את הטובה שצומחת לנו מכאן... יכול להיות שרק אחרי זמן מה.. נוכל להיות חכמים ולהבין...

אין לי ספק יקירה שאת תזכי להיות אמא.. את תכנסי להריון.. תלדי ותגדלי את הילדים שלך.. הרי ברור לך שזה יקרה...
    נכון לפעמים הקושי מטשטש את התקווה והאמונה.. אבל את הרי לומדת כאן שיעור.. אף אחד לא יטשטש את האמונה שקיימת בך, אפילו לא מליון נשים עם בטן ענקית שירקדו סביבך במעגל!

אני לא יודעת אם הדברים שלי יגעו בך, אבל אני יכולה להבטיח לך.. שאם תחליטי לקחת את השיעור הזה, שריבונו של עולם שם בפניך.. את תזכי לכל כך הרבה אושר בחייך... הרבה יותר ממה שאת מצפה!

בבקשה מתוקה, אל תשנאי את האישה שאת.. את אישה מדהימה, אני בטוחה, ואת אישה בכל כולך... ונכון שכרגע עוד לא נכנסת להריון... אבל אנחנו חיים בעולם עגול, ולא סתם הוא עגול, הוא עגול כי פעם אתה למטה ופעם אתה למעלה... והמחוגים בשעון לא עוצרים.. וגם הזמן הזה בו את תהי למעלה... מאושרת ומספרת לכולם על ההריון המדהים שלך.. הזמן הזה יגיע... זה בטוח!

את אישיות מדהימה.. יכולתי להבין זאת בקלות מהדברים שכתבת... ואת יכולה להאיר באור יקרות את כל הסביבה שלך, אבל כשחשוך אצלך בלב, והעייפות והלאות משתלטת.. קשה לראות דברים בברור...

יש משמעות לחייך, משמעות עצומה.. את עומדת להיות אמא, שתגדל את הילדים שלה, באהבה... בעוצמה, בחכמה, באושר.. את הולכת להרים פה דור של אנשים מדהימים... איך לא ברור לך מה המשמעות שלך?

ועכשיו.... זה זמני.. זה זמני.. זה זמני... זה זמני...

והילדים שלך המהממים שיגיעו יהיו הקבועים בחייך...

תרימי את הראש, תסתכלי קדימה... תחיי באמונה, תחדשי את השמחה בליבך...
    ותתמלאי בנחת...

זה יגיע!
  • תודה בנות!
    אתן מקסימות!
    הייתי מאוד זקוקה לזה
    אני נורא זקוקה לתיכה הנהדרת שלכן
    רק מי שמבינה אותי יכולה לתת תמיכה והבנה כזו
  • הי,

במקרה נכנסתי לפורום הזה (בדרכ אני מסתפקת בזה של המנסים...)
    CILPA: אני מבינה את התחושות שלך. מכירה את התחושה שעוד חברה, שרק לפני שנה התבדחתן על זה שתלדו יחד ותהיו יחד בחופשה, כבר בסוף ההריון ואצלך אפילו לא התחלה.
    אבל כמו שכתבו פה הבנות- אסור לאבד את התקווה והאמונה, בסוף זה יגיע גם אלינו

דינה-כתבתי לך גם בפורום השני, אבל אני חייבת לציין את זה שוב- את מדהימה!
  • יקירתי
    מסכימה איתך לגמרי, העולם לא צודק, ויש רגעים שהצורך להרים ידים ולהכריז על כניעה הוא גדול, ויש רגעים שהייאוש משתלט ולא נראה שהדרך תגיע אל סופה, ולפעמים הכאב עז מנשוא, בעיני אלה רגעים שצריך להיכנע להם, להרגיש את העצב והכאב וחוסר הצדק ,לא לפחד לשקוע בייאוש, לא לפחד לטבוע ברחמים עצמיים, אבל לדעת להתרומם ולהמשיך הלאה בקבלה באהבה ובאמונה, אני כותבת לך בעודי במהלך טיפולים ומכירה כל כך מכירה את התחושות שלך, וגם אני (כמו כל אחת מאיתנו) לפעמים קצת נשברת, בוכה אבל תמיד מצליחה לאסוף את הכוח
    (שנמצא בי ובך עמוק בפנים) וממשיכה הלאה.
    כי יקירתי אין לנו ברירה אלא להמשיך להילחם, זאת מלחמה שאנחנו ננצח בה, והניצחון כל כך מתוק,, את חייבת להמשיך להאמין, שגם לנו זה יקרה וגם אנחנו נחבוק בדיוק את מספר הילדים שנרצה.
    --------------------------------------------------------------------------------------------------------
    מה שנראה לזחל סוף העולם, נראה לחכם פרפר.
  • תודה בננות על המילים החמות ומה זה נכונות, היום יותר טובלי ! היום אני חושבת על הטיפול הבא!
    בנות אתן מקסימות
  • נשמה טהורה וקסומה שלי...

התגעגעתי וחשבתי עליך המון!!!!!!!!

עצוב לי לדעת שאת עדיין מנסה..

אני כ"כ מבינה לליבך והחזרת אותי אחורה והזכרת לי את עצמי.
    את עוברת ניסיון לא פשוט בכלל ואת יודעת שגם אני הייתי בסרט הזה המון זמן.

חשוב לי להגיד לך כמה דברים נכונים וחשובים..

הכל מאת ה'!!
    הקב"ה מעביר אותנו נסיונות ויסורים.
    הכל מאהבה ועל מנת לעורר אותנו וכדי להגיע לתכלית.
    אנחנו צרכיים לחשבו ולבדוק למה הקב"ה בחר ל"ייסר" אותנו דווקא בדבר הזה.

רוב הניסיונות שבאים על האדם זה בגלל חוסר בטחון ואמונה בה'.
    ובגלל שהאדם נמצא בעצבות ולא שמח.

כאשר אנחנו עוברים ניסיון\קושי במקום להתעורר ולהתחזק ולהאמין בלב שלם שהכל מאת ה' ושהכל לטובה ולבטוח בו ולבקש ממנו אנחנו נוטים לבכות ולרחם על עצמנו ולכעוס ולומר "למה דווקא לי?" "מה עשיתי רע?" למה היא ככה ואני ככה?
    ובזה אנחנו עושים את ההפך הגמור ולכן הניסיון ממשיך..

אני אומרת לך את כל זה לגבי.
    עברתי הרבה ניסיונות בחיים ותמיד התלוננתי ובכיתי ושאלתי למה דווקא אני וכו' ואז בא עוד ניסיון ועוד אחד...

כבר שלוש שנים שאני סובלת ממצב די קשה שלא עובר וגם בניסיון הזה עשיתי אותה טעות ורחמתי על עצמי וכעסתי וכו' וזה מצב של כפירה וחוסר אמונה בה'..
    רק בשבועיים האחרונים הבנתי איפה טעיתי ושיניתי גישה ואני יודעת שבעז"ה הכל יתחיל להיות בסדר כי התעוררתי סופסוף.דבר שהקב"ה חיכה לו וניסה לעורר אותי הרבה זמן.

מקווה שאת מבינה מה שאני מנסה לומר לך.

לגבי ההריון.זה גם ניסיון לא קל שעברתי.4 שנים לקח לי.
    ורק ברגע שהפסקתי לבכות על זה ולכעוס ופשוט דיברתי עם הקב"ה ואמרתי לו:
    "אבא,תודה!! תודה,שאני לא בהריון כי רק אתה יודע מה טוב ואני מקבלת הכל באהבה ואני יודעת שהכל ממך ושברגע שיגיע הזמן זה יקרה...."

ככה רק להיות באמונה שלמה ולדבר איתו כי הוא שומע כל תפילה ולא משיב אף אחד ריקם!!

תדברי איתו 10 דקות ביום.
    תגידי את מזמור ק' בתהילים-מזמור לתודה.
    ותודי לו על הכל על מה שיש ומה שאין.
    תודי לו מכל הלב על זה שאין הריון .זה קשה אבל תעשי את זה מכל הלב!
    תראי כמה שזה ישחרר אותך ויעשה לך טוב ותראי שברגע שתצאי מההעצבות ומכל ההתחשבניות האלה את תיהי בהריון!!!!!!!!

דבר נוסף,
    אני ממליצה לך בחום לקרוא את הספר "בגן האמונה" הוא ייתן לך הרבה תשובות ועזרה.
    ספר מדהים וקליל!!

אוהבת אותך ומאחלת לך רק בריאות ואושר ופרי בטן בקלות ..

[url=http://www.fortunebaby.com/pregnancy-tickers]

כל מה שה' עושה,לטובה הוא עושה..!!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה