היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
יותם כבר חודש בגן ההסתגלות שלו היתה די מהירה וקלה.. אחרי שבוע הוא כבר נשאר ימים שלמים, קצת בוכה בבוקר אבל אחה"צ שבאתי לקחת אותו הוא שמח.. תמיד מראה לי את המשחקים שיש להם בגן, מתרוצץ.. מקשקש.. מצביע על התמונות על הקירות..
עד השבוע: מתחילת השבוע כל פעם שבאתי לקחת אותו הוא בוכה (ורואים עליו שהוא בכה הרבה זמן) המטפלות אומרות שברגע שמתחילים הורים להגיע הוא מתחיל לבכות
8 תגובות
עמוד 1
כנראה שנפל לו האסימון
אני חושבת שאת צריכה להשאיר אותו ימים שלמים ולא לחזור אחורה הרי הוא כבר היה ימים שלמים בגן זה לא משהו שחדש לו
גם שחר יש ימים שהוא מחפש אותי וקורא אמא אמא... זה טבעי לחלוטין.... --------------------------- שומרני אל מיצר רע הגן עלי מכל צרה שמור אהוביי ובני עמי, ושמור עלי גם מעצמי
יכול מאוד להיות שזה בגלל הלידה המתקרבת. יש תקופה שהם כבר מרגישים את השינוי המתקרב, את הלחץ שלך (גם אם את מנסה שלא להראות לו, הם קולטים הכל) תבקשי את עזרת הגננות, שיתנו לו אקסטרה תשומת לב באמת נקרע הלב כשהם בוכים ככה שחר נולדה ב-6.2.2007 אורי נולד ב-31.5.2009
בהחלט יכול להיות שהוא מרגיש בשינוי שהלידה מתקבת וכל הבית עובר שינוי. לגבי הגן תמשיכי בשגרה זה יעבור לו. גם לאריאל יש ימים שהוא מתחיל לבכות כשהורים באים לקחת את הילדים ושלא תחשבי שאני מגיעה מאוחר לקחת אותם אני ב-16:00 בגן - מספיק שהורה אחד מגיע לפני הזמן - אז יש ימים של בכי ויש ימים שהוא לא שם לב שאני כבר בתוך הגן מחכה לו.
חוץ מזה יותם עוד קטן - תחשבי ההפרשים שלך ושלי זהים בין הילדים אבל אני הכנסתי את אריאל מגיל 4 חודשים למסגרת ואצלך זה טרי.
קחי את הכל בקלות זה יעבור - גם עכשיו נגמרו החגים ותהיה שגרה שתשנה את הכל
קרה לי אותו דבר עם הקטנה שלי אני שמתי אותה בגן פעם ראשונה בגיל שנה וחודש בשבוע הראשון זה היה כל כך קל , הייתי מופתעת שהיא הולכת לגן ככה בקלות בשבוע השני היא התחילה לעשות בעיות הגננת אמרה לי שיש ילדים שבשבוע הראשון פשוט לא מבינים את מהות הגן רק כשהם מבינים שגן זה מסגרת עם חוקים וילדים אחרים שמתחלקים בתשומת לב ובהכל שם מתחיל ההסתגלות שלהם
אוף, אבל יותם במסגרת מגיל 9 חודשים... לא נראה לי שרק עכשיו נפל לו האסימון
אולי פשוט תבואי יותר מוקדם לקחת אותו? יש אולי איזה ילד שמציק לו? תנסי לדבר איתו הרבה על הגן ועל הפעילויות ובעיקר סבלנות
אהה אני חשבתי שהוא התחיל מסגרת רק עכשיו
יכולה להיות הסתגלות מאוחרת ועם הלידה המתקרבת זה מתעצם יותר
אין הרבה מה לעשות נגד זה - אלא לקוות שיהיה בסדר עם הזמן...... המסנג'ר שלי: [email protected]