שאלה קצת ארוכה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום אני חדשה כאן ואשמח להצטרף אליכם,אני אמא טרייה ולא מנוסה ויש לי המון שאלות אשמח אם תעזרו לי. יש לי בן, בן חודשיים כמעט אוכל טוב אבל אחרי כל ארוחה עושה מלא גרפסים ואני מרגישה כאילו הם תקועים לו בוושט. וקורה גם בין הארוחות שהוא פתאום כאילו מנסה להקיא אבל לא יוצא שום דבר וזה נראה כאילו שהוא נחנק וכשאני מרימה אותו זה עובר. זה ממש מפחיד אני מפחדת שבלילה זה יתחיל ואני לא עשמה אותו חס וחלילה. יכול להיות שזה הריפלוקס?
2 תגובות
עמוד 1
  • קודם כל מזל טוב וברוכה הבאה.

לפי מה שאת מתארת - יכול להיות שהוא אוכל יותר מדי מהר ולכן יוצאים הרבה גרפסים בגיל הזה, וזה נורמלי. הוא יונק או אוכל בבקבוק? אם בקבוק - אולי להחליף פטמה לשלב הכי נמוך?

ריפלוקס זה מיליון פליטות בלי הפסקה וקשיי עיכול - אני יודעת כי חוויתי את זה
    המסנג'ר שלי: [email protected]
  • ברוכה הבאה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה