האם אפשרי להיכנס בכלל להריון עם רירית דקה? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום ד"ר!!
    אחרי בדיקה בשישי האחרון - פרוגסטרון 2.2 אסטרידול 530 , זקיק מוביל 17.5 מ"מ אבל רירית 2.4 ... (אחרי הפלה בשבוע 6...) והחודש כמובן בלי טיפולים.
    שאלה ראשונה - האם אני לפני ביוץ?
    שאלה שניה - האם אנחנו יכולים להתנהג כרגיל מבחינת SEX או שזה מסוכן כי אם ניכנס במקרה החודש שוב להריון - הדבר יגרור בהכרח הפלה נוספת (בגלל רירית דקה, או שאין סיכוי שהגוף יקלוט בכלל הריון ברירית כזו)?

    נ.ב
    אין לי בד"כ בעיה עם רירית דקה - בד"כ היא הייתה באזור ה10-12 מ"מ - היא דקה כרגע כנראה בגלל ההפלה.

    תודה רבה על העזרה
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום
    יש פער בין גודל הזקיק שהוא די גדול יחסית ובין רמת ה E2 שהיא נמוכה מהצפוי. זו כנראה הסיבה לרירית הדקה. כשהרירית דקה הסיכוי להריון יורד. אם כי אפשר להרות גם עם רירית דקה. ( אולי 2.4 זו רירית מאד דקה , אבל היא בטח תתעבה מעט ) . עדיף אולי לדלג על החודש הזה ולתת לרירית אפשרות לבנות את עצמה מחדש.

    דר' דוד ישי - מומחה למילדות ונשים
    מומחה לבעיות פוריות ולהפריה חוץ גופית (IVF)
    מנהל בנק הזרע במרכז הרפואי כרמל
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה