התחלתי להשתגע?מה נראה לכן?חחחחח - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני לא יודעת אם זה קשור לכדור אבל זה מטורף...אני חווה עקב המחשבות של הטיפולים נדודי שינה ועצבים שאין לי בדרך כלל...אפילו צרחתי היום על בעלי לפני אחותו ובעלה !זה ממש לא אני-התחלתי לבכות לו לפני רבע שעה באוטו -אוףףףףףף מה יהיה ???
4 תגובות
עמוד 1
  • צוצה יקירתי.. מה שיהיה זה תינוק מדהים!

וכל השאר.. אל תדאגי.. זה יעבור!
  • היי מותק
    זה הכי טבעי בעולם, השילוב של ההורמונים עם הסטרס לא עושה טוב לאף אחת, אני הפכתי מאדם שליו ורגוע למכונת ילדים רווית הורמונים נפוחה ועצבנית, ואני בטוחה שכל מי שאי פעם עברה טיפול יכולה לחללוק איתך חוויות דומות.
    אבל תתרכזי בתוצאה, ותזכרי שבסוף זה יהיה שווה את זה.
    --------------------------------------------------------------------------------------------------------
    מה שנראה לזחל סוף העולם, נראה לחכם פרפר.
  • זה פשוט לא פשוט...לעבור את זה אחרת, אני בטוחה שאת לא כל היום צועקת ובוכה (למרות שגם יש ימים כאלה...).
    אני מקווה שמי שמסביבך מבין, אוהב, ומקבל, גם אנחנו צריכות סבלנות וגם אילו שמסביבנו...

חוצמזה שזה טוב לפעמים לצעוק ולשחרר...(אנשים משלמים הרבה כסף לכל מיני סדנאות בשביל לצעוק ולבכות ולנו זה בא טיבעי ובחינם...).

צוצה יקרה קבלי חיבוק והצלחה גדולה....

אמונה אמונה אמונה
  • תודה בנות....נראה לי שנרגעתי אני היום ביום חופשי לבד בבית לבשל לסדר לנוח קצת....זה יסדר לי את הראש.תודה.
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה