היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
פשוט נדפק לו הקופסא לדעתי, בקליפ של "עיניים שלי" מראים אותו מתחיל עם מישהי שהיה דלוק עליה מהקליפ הקודם שגם דפוק ובסוף מראים אותה עומדת וגרר ממש מוחץ אותה, מה עובר עליו?
גם בקליפ הקודם שלו בוילה של חיים רביבו מראים את אותה בחורה שותת דם וכאלה.
איזה קליפים דוחים ואלימים. שיהיו ימים טובים ושפע של בשורות טובות!
10 תגובות
עמוד 1
מזעזע פשוט !! ודרך אגב- התקשרתי אליך ביום שישי ...
תגידי....במקום ללכת ללדת את מנתחת פה קליפים??
חחחח האמת שהרופא שלי אמר לי להפסיק לעשות הליכות כי היה לי דימומים אז מחר שוב מגיעה לבלינסון בבוקר ונראה מה יהיה, הוא לא מוכן שנעבור את שבוע 40 כי זה סיכון עם הריון של תאומים, אבל כבר קשה לי לזוז ואתמול הבדיקה שעשה לי שוב גרמה לי להתכווצות בכל הגוף.
פנינוש ראיתי שהתקשרת אבל לא היה לי זמן לחזור והייתי עם כאבים מהבדיקה שעברתי אבל החזרתי לך הודעה שיהיו ימים טובים ושפע של בשורות טובות!
לא קיבלתי לא נורא , העיקר שהכל בסדר אצלך , ושוב ושוב - כל הכבוד לך שאת מחזיקה תאומים עד שבוע שכזה ! חמסה ! מתי שזה לא יהיה מקווה שילך לך קל !! ושיהיה לכם המון אושר ונחת מכל הגוזלים !
לא ראיתי את הקליפ חשבתי עליך היום ב05:00 שקמתי לא הייתי פה בשישבת ואמרתי יווו מענין אם היא ילדה מה נסגר איתך ? טוב להם שם הה? יש מצב שיעשו לך זירוז? למה את לא יולדת באסף הרופא אצל "חבר" שלך זוכרת שקבעתי אצלו ניתוח איך קוראים לו ? שכחתי? בכל מקרה בהצלחה מחר בבדיקה
עזבי אותך מליאור נרקיס
כל השבת אני חושבת עלייך
בהחלט התנחלות....אולי נשלח את צה"ל שיפנו?
גניתוש האמת שהרופא שלי היה בחו"ל דיברתי עם בצר בנייד להכין אותו אבל הרופא שלי מכיר את כל ההיסטורייה של ההריון ואני סומכת עליו בעיניים עצומות ורוצה שרק הוא יעזור לי ללדת ואין כמותו בבלינסון.
שאלתי אותו שוב לגבי זירוז אבל כמו שכבר אמרתי הם לא נותנים זירוז בשום אופן עם תאומים גג 10 דקות. מחר אני אגיע שוב לבית חולים, נשתה עלי פטל, הליכה טובה עם אמא ונראה, על מספר טוב אין מה לדבר
שיהיו ימים טובים ושפע של בשורות טובות!
תושתוש פליז תעלי תמונה שלך שנראה אפילו רק את הבטנולה שלך ****************