היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
מבינה אותך לגמרי... זאת הסיבה שהפסקתי להניק... ממש פחדתי כל פעם שהנקתי... אין לי עצה
אוייייייייי זה כזה לא כיף
אבל שתדעי שהוא מבין. אני אומרת לו שזה לא נעים לי ומנתקת אותו מהשד
שמתי לב שהוא נושך רק כשהוא שבע אוהבת בשמת
גבר טיפוסי
אני מפחדת מהיום הזה שיותם יוציא שיניים, אני לא רוצה להפסיק להניק אותו אבל אם הוא ינשך לא תיהיה ברירה כנראה.
אני זוכרת שהיתה לקופה כזאת עם עילאי אבל היא עברה מהר. אולי פשוט הגיע הזמן להפסיק??
אין לי מושג.. אבל אולי תתייעצי עם יועצת הנקה!!! אני לא מאמינה איך הזמן עובר.... אני זוכרת שהוא רק נולד והוא כבר בן 8 חודשים
תראי בעברי שדביר היה בשלב הזה דיברנו כמה בנות בפורום שגם אצלן היה, במילה אחת בפעם הראשונה שזה קורה מייד להפסיק את ההנקה שיהיה קשר להסתכל בעיניים להגיד בצורה ברורה שזה לא נעים לך וכואב בטח לא ללוות זאת בחיוך או גיחוך כי זה מבלבל אותם והופך למשחק ואם הוא ימשיך את לא תאפשרי לו לינוק, גם אם זה נשמע לך מוזר בגיל הזה הם מבינים טוב מאוד את הקודים שלך לא רק בשפה. בפע השניה שהוא מנסה שוב מתוך כוונה שוב להוציא ואז להראות כאס בנימת קולך ובקול סמכותי ומבט להגיד שאת לא מרשה, דביר קרה פעמיים בדיוק בפעם השניה אחרי שעשיתי כך בדיוק הוא ממש נפגע והרגיש שבהלה וזו המטרה שיהיה קשר ושזה לא יהפוך למשהו מצחיק.
זהו מותק בהצלחה ****************
**** [
דביר04/02/07 עירית01/03/77
שלי עשתה זה פעמיים - ומיד שמעה את הצעקה שלי והסתכלה ככה המסנג'ר שלי: [email protected]