היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
מאז שיונתן נולד הוא היה נמוך יחסית (טוב, הוא נולד לפני הזמן). קיצר, אתמול מדדתי את הגובה שלו והוא 85 ס"מ... מצאתי איזה טבלה שמראה לאיזה גובה הוא יגיע בבגרותו ויצא לי שיהיה בין 1.7 ל1.75 - שזה נמוך לגבר... בקיצור, אני יודעת שהוא יפה ומקסים וחמוד ובאמת שאלו יהיו הבעיות שלי - אבל אני מתבאסת שהוא יהיה נמוך... אני 1.65 ובעלי 1.8 - שנינו לא נמוכים - אז איך זה שהילד שלי נמוכצ'יק? יעל, אמא של יונתן
אני מכירה הרבה ילדים שהיו נמוכים לאורך הילדות ולקראת גיל ההתבגרות צמחו במהרה
חוץ מזה...עדיף קטן ומשעשע מאשר ארוך ומשעמם :))))
הקטע המפגר (באמת) זה שאני חושבת על זה ודואגת שהוא לא ימצא בחורה (כי בחורות אוהבות לצאת עם גבוהים)
ומה אני אגיד?? גל נמצאת באחוזון 95 בגובה, טפו טפו טפו!! אצטרך למצוא לה איזה שחקן מה- NBA (לא שיש לי בעיה עם זה...
יעל הבן שלי בגיל 16 אוטוטו ואני רואה את התסבוך של הגדילה, אפילו הגעתי איתו לרופא בגלל שהוא היה מתוסכל, אני 1.63 ואבא שלו 1.80 ונראה לי שאור המקסימום שיגיע זה 1.75 ואני באמת מקווה לזה. היה תקופה שהוא ממש היה בדיכאון מזה למרות שמבחינתי הוא לא נמוך.
אני לא הייתי מסתמכת על טבלאות ואם זה כלכך מטריד אותך אז תגשי לרופא (אין לי מושג איזה)..... אני חושבת שגיסי היה קטן לקחו אותו גם לאיזה רופא בעניין הגובה והיום אני יכולה להגיד לך שהוא לא מבין הגבוהים אבל ממש לא מפריע. ולי יש חדשות בשבילך - לא כולן מעדיפות גבוהים!!!!
אורלי, עדכנתי את הקישור, עכשיו יש שם גם טבלה של בנות - אני אשים קישור ישיר:
קודם כל , אמא שלי תמיד אומרת ש"דברים טובים באים באריזות קטנות"
מצחיקה אחת
מה אני יגיד ? אני 1.63 ובעלי 1.7 ירין גם 85 בנתיים ...אבל חמוד בטירוף - יהיו לו מלא בנות בתור ואני לגמרי אוביקטיבית בסדר ,תתעודדי בנות גם אוהבות בלונדיניים
בואי נדבר בגיל 18 בעזרת השם יהיה לך גבר חתיך זה בטוח וגבוהה אל דאגה גם אחי היה פיצפון קצת אחרי בר המצווה גבהה הרבה ****************
**** [
דביר04/02/07 עירית01/03/77
עיזבי טבלאות, עיזבי שטויות. ובכלל -1.7 זה ממש לא כזה נמוך. תודה לאל שאפילו לא יציעו לך לטפל בהורמונים. ויש מלא מתוקים שהם הרבה יותר נמוכים מזה ועדיין מוקפים בבנות. בכל מקרה אף אחת שתתקרב אליו לא תהיה ראויה אפילו לציפורן שלו
אחותי היתה דרדסית בילדות ובגיל ההתבגרות צמחה וצמחה ישקף אלוקים ממעון קודשו ויך כל שונאי עמו כהרף עין הנה ה' קם וניצב על אנך ישקם לכוס רעל, אבל לא יין מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
תראי, אני אגיד לך משהו מעודד,
בעלי היה הכי הכי נמוך בגן ובכיתה, עד גיל 12 בערך הוא היה ממש גמד חחח
אח"כ הוא התחיל לצמוח במהירות
היום הוא 1.85, אני חושבת שזה גובה מצויין לגבר
הכל יכול להישתנות You're my heart, you're my soul
מאמי, את מתבאסת כאילו יונתן כבר בוגר ואת רואה שהוא נמוך. עזבי את כל הטבלאות המפגרות האלה [[[
מותק שלי, בעלי נמוך והוא הכי חתיך ומושלם בעולם. "..מישהו צחק עלי ושלח אותך אלי, איך זה הפכת על פיו את עולמי.
לא יודעת את נפשי כי ליבי כבר לא חופשי, ככה נשביתי למה לא להודות..."
אם כזה חתיך מה זה משנה הגובה שלו?
ודרך אגב גם אחים שלי לא מי יודע מה גבוהים ויש להם אחלה חברות המסנג'ר שלי: [email protected]
אני מתה על המוטרדויות שלך
טוב, נו שכנעתם אותי, למרות שמהיום - כל יום שני גזרים (זה גם טוב לעיניים)