היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
בגירסא הפחות מוצלחת. אני ניראת בחודש חמישי עוד לפני הבטא (שימו לב שכל יום מעלה לי חודש בגודל הבטן), יש לי כאב מחזור עזים, אני מרגישה חסרת מנוחה, נעה בין תקווה ליאוש, ואם לא די בזה עכשיו גילתי שכמה פצעים באו לפאר את פני. אני תוהה מה השלב הבא. כל יום צופן בחובו הפתעות חדשות, עד עכשיו הם היו לא משהו. -------------------------------------------------------------------------------------------------------- מה שנראה לזחל סוף העולם, נראה לחכם פרפר.
10 תגובות
עמוד 1
את מדהימה, ומצחיקה ואני מקווה ומאחלת לך שהתינוקי שלך בבטן כבר עושה צחוקים כמו שאמא שלו עושה... שולחת לך חיבוק עז, תקווה והרבה אמונה שהחודש והטיפול הזה הצליח לך.
אמונה אמונה אמונה
מקווה שכל הסימנים האלה מעידים על
יקירתי, מחזיקה לך אצבעות!!!! לצערי קבלתי היום מחזור, אבל חודש חדש בפתח בתקווה שיביא בשורות טובות
ציינת בעבר שיש לך שחלות פוליציסטיות, איזה טיפול את עושה?איקקלומין? זריקות? גם לי יש שחלות פוליציסטיות ואני אחרי סבב שלישי של איקקלומין, הושג ביוץ אך לא הריון מנסיונך (ואפילו המקצועי, את הרי אחות) איך מומלץ להמשיך את הטיפול? האם איקקלומין יכול עוד לעזור?
שיהיה המון בהצלחה!!!!!
היי מותק לצערי לא הגבתי לאיקקלומין ולכן עברתי לזריקות. אני מזריקה פוריגון ונוטלת סטרואידים, כי אחת מתופעות הלוואי של הזריקות הם רירית דקה, כשהזקיקים מגיעים לגודל של 18-20 מ"מ אני מזריק אוביטרל שגורם ליציאה של הביצית מהשחלה. ההמלצה היא לנסות 3 מחזורים של איקקלומין ואם אין תגובה לעבור לזריקות, אם את מטופלת אצל רופא פוריות (לא נשים) ועברת כבר 3 חודשיים של איקקלומין שהושג בהם ביוץ אבל לא הריון כדאי להתייעץ עם הרופא לגבי המשך טיפול, זה במידה והזרע של בן הזוג נבדק ואצלו לא נמצאה בעיה. בהצלחה מותק
-------------------------------------------------------------------------------------------------------- מה שנראה לזחל סוף העולם, נראה לחכם פרפר.
יקירה, את הרי כבר מכירה את התופעות, הלוואי והשבוע תגלי הריון, ואם כן אז כל מה שאת עוברת כרגע שווה את זה. מתי תוכלי לדעת?
שיווה יקרה אני כבר כמה ימים חושבת עלייך כי אני יודעת שהשבוע הוא שבוע גורלי הלוואי וזה החודש שלך וההתנפחות הזו היא בכלל
היי מקסימות כיופית יקרה מה שלומך? אני אוכל לעשות ביתא ביום רביעי (אם אי פעם יום רביעי יגיע, ואם המחזור לא יגיע קודם, כי לפי המלחמה שמתרחשת לי בבטן התחתונה זה קרוב). בפעם הבאה את מותק, אני כל כך מקווה אבל יש לי תחושה שזה לא הלך החודש.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------- מה שנראה לזחל סוף העולם, נראה לחכם פרפר.
פיונה יקרה... את זוכרת שלמרות ולפני הכל את נסיכה!
וכיאה לנסיכה... את יפה ומההממת בלי ועם כל התוספות...
יקירתי.. עוד קצת ממש, קרוב היום קרוב קרוב...
ואת בטח יודעת שפיצעונים זה סוג של סימן...
נסיכה זה דרך מענינת להסתכל על זה , תודה מותק, התפילות שלך הן בדיוק מה שאני צריכה עכשיו. -------------------------------------------------------------------------------------------------------- מה שנראה לזחל סוף העולם, נראה לחכם פרפר.