-
לא מפוסטר,זה העניין
חלב היישר מהעטין.זה נשמע מזעזע,אבל עובד
שתרגיש טוב!
-
כן אבל אמרו שזה ממש מסוכן לתינוקות כי יש מלא חיידקים...?? השאלה עם במפוסטר נשאר בכלל מה שיעזור??
כי אין בעולם אהבה כמו אהבה של אמא...
-
יאוווווו תקשיבי זה נראה לי יותר כמו וירוס את הבחורה ה5 יחד עם דבירי שלי שבשבוע האחרון נדבקו עם זה בפה, לי הרופא אמר שאנחנו האמהות קוראות לזה הפה והטלפיים אבל זו דלקת ברירית הפה ,לדבירי ביום ד' בערב התחיל הוא סירב למוצץ והייתי בשוק ובלילה קצת נודניק קניתי sosעלה 90 ש"ח לא עזר , קניתי טיפות חרובים אולי קצת, מה שכן מאוד עזר והעביר לו זה החלב עיזים טרי, אם את באיזור המרכז יש מחלבות אנחנו קנינו בבית חנן יש שם משק 16 עושים חליבה יום יומית מעבירים את החלב פיסטור עדין ללא חומרים משמרים זה מעולה ועשה עבודה נהדרת.
זה היה סיוטטטטטטטטטטטטטט עד יום שבת סבל בטרוף בכי לא אכל כלום, ביום שישי בצהריים התחלנו לתת כל רבע שעה הזרקנו לחלל הפה 10 cc אפשר יותר אם תרצה, ממש הקפדנו, בבוקר שבת הוא כבר קם הרבה יותר טוב וכבר אכל מעדן שזה המון , היום השארתי אותו בבית ליתר ביטחון למרות שבערב אתמול היה רגיל וכבר שתה בקבוק ואכל בייגלה וגלידה ועוגיה שזה נהדר ולא בוכה בכלל שמכניס לפה או בכלל.
היום הוא משתולל שמח ואוכל הכל אני ממשיכה לתת לא כל רבע שעה אבל מהבוקר כבר גמר חצי בקבוק
[
דביר04/02/07
עירית01/03/77
-
תתיעצי עם גלית אמא של עדן (אמא ל-1) היה לעדן ואני חושבת שרק חלב עיזים עזר.
זה נורא דומה לאפטות והיה לאלעאי זו המחלה הכי קשה שהיתה לו מאז שהוא נולד.
גם חלב עיזים ישירות מהעטין לא עזר.
רק הזמן מרפא במקר הזה.
בכל מקרה נסי תרכיז חרובים או דבש חרובים.
-
תודה בנות.. האמת היא שהרופאה אמרה לי הפה והטלפיים.. בגוף תודה לאל אין לה בנתיים ושלא יהיה כלום... מפה לא ממש ראיתי אבל הרופאה אמרה שיש,, וחום יש.. וחוסר תאבון מאתמול בערב גם יש... ומלא רוק... אני מגדרה דווקא אבל מצאנו איזו מחלבה פה לידנו שעושה את זה במקום אמרו לי תוך שעתיים יהיה מוכן.. ושזה מפוסטר אז זה כנראה מה שהתכוונת (פיסטור עדין..)
בכל מקרה הרי אנחנו עושים לליאני גם דיקור סיני (מעולה) אז ישר רצתי אליה דחוף והיא עשתה לה דיקור ובנוסף נתנה לי גם טיפות לפצעים בפה בנוסף לטיפות שהרופאה נתנה וה- sos אני מקווה שיעבור מהר...מסכנה היא אומרת לי - איה, איה.. ואין מה לעשות וכל רגע היא אומרת לי אמממ... (אוכל) אני מביאה לה היא טועמת וזורקת היא רעבה איזה סיוט...
-
אויי מסכנה זו מחלה ממש נוראית לילדים ואכן חלב עיזים מקל מאוד.
שתחלים מהר
-
וואי....
-
האמת אין מה לעשות עם זה,,,תוך יומיים היא תרגיש טוב יותר
מה שכן מכיוון שנורא קשה לאכול ולשתות, קרח מקל את הכאב אז נתתי לו, לא זוכרת איך קוראים לזה,,,מקלות קפואים כאלו עם מיץ בפנים וזה עזר,,,הוא חיך אחרי זה והיה קצת יותר רגוע
בהצלחה
ישועת השם כהרף עין, צריך רק להאמין
-
כן שלוקים היא קצת אוכלת... וזהו..
-
כן התכוונתי לפיסטור עדין בדיוק זה, לגבי מה שמכיסה לפה מייד לקחת לחיטוי אפילו הכי חשוב שתיה לא אוכל, אולי מעדן חלק שהיא אוהבת את דביר לקנו לגלידה תקני שיהיה לך בבית לא חמוצים כמו תות שתופס את הפה וניל מסטיק וכאלו
[
דביר04/02/07
עירית01/03/77
-
אויייייי ספרי לי על זה זו המחלה הכי זוועתית שאני מכירה
היה את זה לגדולה שלי
המסנג'ר שלי:
[email protected]
-
אני מנסה הכל כלום אפילו ארטיק היא לא רוצה...
הביאו לי עכשיו את החלב והיא גם לא רוצה אני יכניס לה לפה עם מזרק???
-
את חייבת להזריק לפה גם אם זה ממש בכח טפטפי ,זה לטובתה עם כמה שזה קשה חשוב מאוד
[
דביר04/02/07
עירית01/03/77
-
טוב נקווה לטוב אבל כרגע זה ניראה נחמד החום ירד החיוך חזר ואכלנו מילקי.. ניראה לי הדיקור הוכיח את עצמו שוב......
-
אוי אמאלה, אני מרגע לרגע חושדת שהרופאה טעתה בהבחנה ומה שיש ללהב זה ממש לא פטריה בפה.
ביום חמישי התקשרו אלי מהמעון שלהב עם חום גבוה ולא מוכנה לאכול כלום.
כבר ביום רביעי שמתי לב שיש לה כתמים לבנים בפה. וגם התחיל אצלה שיעול וצרידות.
הרופאה איבחנה פטריה בפה (למרות ששאלתי אותה ואמרתי לה שאולי זה הפה והטלפיים והיא שללה את זה לחלוטין), ובנוסף אבחנה וירוס במיתרי הקול שגורם לצרידות ושיעול.
יום שישי היתה לנו סצנה של סרבנות לאכול ולמוצץ.
כל הסופ"A חום גבוה (40 מעלות).
הסרבנות למוצץ עברה - התאבון עדיין אל חזר לחלוטין.
מקווה שאני טועה
[url=http://imikimi00.com/link/link_through/BH4x-10u]
[url=http://imikimi01.com/link/link_through/BH4x-10v]
-
זה נשמע כמו פטריה כתמים לבנים בפה.. מה היא נתנה לך דקטרין אורל ג'יל... לליאן היה כמה פעמים שהייתה יונקת אבל עם המשחה הזו תוך יום גג יומיים עבר ולא היה מלווה בחום...
-
כן אנחנו עם דקטרין (בערך
[url=http://imikimi00.com/link/link_through/BH4x-10u]
[url=http://imikimi01.com/link/link_through/BH4x-10v]
-
מאמי, לאחי הקטן היה את זה...
בקיצור...היא צריכה את העטין של העז הישר לפה...ברגע שהחלב מתפזר לה בפה
ישר כל הפצעים מתפוצצים על המקום ויוצא מלא דם וקיא...
אבל תוצאות על המקום- יום למחרת אחי הבריא!!!
החלמה מהירה