היי בנות.. - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני לא יודעת אם אתן זוכרות אותי.. הרבה זמן לא כתבתי, אני רק קוראת את ההודעות שלכן..

חודש שעבר לקחתי הפסקה מכל העניין, זה כבר התיש אותי המתח והציפייה כל חודש מחדש.. דברתי על זה פחות, חשבתי על זה פחות, קיימנו יחסים יותר ויש לציין שהחודש נהנו יותר מאי פעם חחחח

היום גיליתי שאני ביום השני של האיחור!!! למרות שיש לי רגישות בחזה ועוד כמה דברים אבל העדפתי לא להתייחס לזה..
    אני לא מעיזה לבדוק, למרות שיש לי בדיקה ביתית, אני רוצה לחכות עוד קצת, לפני חודשיים קרה לי שבדקתי ביום של המחזור ואכן יצא חיובי אך למחרת קבלתי את המחזור, לא בא לי להתאכז שוב...

מקווה שהחודש יהיה שונה וזה אכן החודש שלנו של כולנו!!!! הלוואי!!!!
6 תגובות
עמוד 1
  • [/
  • עד היום לא קבלתי את המחזור וזה כבר היום השישי לאיחור!
    זהו אזרתי אומץ והלכתי לרופאה, ביקשתי הפניה לבדיקת דם, יום ראשון בבוקר אני הולכת לעשות אותה!!!!

אני מלא בחששות אך יחד עם זאת התרגשות..
    לא רוצה להתאכזב שוב...

אני אעדכן ביום ראשון בצהריים מה התוצאה

שיהיה יום מקסים לכולן
  • לי זה נשמע ממש טוב....
    מחזיקה לך אצבעות שזה הדבר האמיתי
    [
  • קרה היום דבר מוזר..
    הקאתי פעמיים!!! גם אם אני בהריון זה לא מוקדם מדיי????
  • למה את לא עושה בדיקה? אפילו ביתית. אני בשלב הזה כבר הייתי משתגעת...
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה