היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אני חושבת שהורים אשר כל חייהם ויתרו על עצמם למען ילדים שכבר גדלו ויכולים לדאוג לעצמם, צריכים לחיות עכשיו בשביל עצמם, להחזיר את הזוגיות, ליהנות מפירות של קריעת תחת של כל חייהם. וכן, אם הורים יכולים לעזור בלי לפגוע ברמת חיים שלהם ונוחות שלהם, אז זה מבורך. גם הורים שלי תמיד מנסים לעזור לנו, וגם הורים של בעלי, אבל אני בחיים לא נכנסת לארנק שלהם, בחיים לא חשבתי ולא אחשוב שהם צריכים לא לנסוע לחו"ל וליהנות כדי לעזור לילדים הבוגרים שלהם. זאת חוצפה מצד ילדים לחשוב שהורים שלהם צריכים לסגור את המינוסים שלהם, וזאת חוצפה להיכנס לארנק של הורים מבוגרים אמא של לינוי [[[
אני יודעת שברגע שההורים נותנים זה מכל הלב. והם לא צריכים לוותר על הכיף שלהם בשביל הילדים ברגע שהילדים כבר גדולים, עצמאיים ולכל אחד יש משפחה משלו
כאחת שההורים שלי עזרו לי כלכלית מספיק שנים, הרגשתי כ"כ אשמה בכל פעם שהם היו פותחים את הכיס, ומוותרים על המותרות שלהם. הם לא אשמים בשיט על הנהול הלא נכון שעשיתי בחיים שלי. היום, גם אם אני אזדקק, אני לא אקח מהם לעולם, כי מגיע להם להתחיל לחיות את החיים שלהם כמו בני-אדם שעובדים בשביל המותרות האלו, ולא בשביל לפרנס משפחה נוספת.
אני מסכימה לגמרי עם נטלי! ישקף אלוקים ממעון קודשו ויך כל שונאי עמו כהרף עין הנה ה' קם וניצב על אנך ישקם לכוס רעל, אבל לא יין מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
ההורים 100%, יש שלב שהילדים צריכים לשחות לבד בבריכה של החיים, פעם זה היה עד גיל 18, היום ההורים נותנים עד 120! ויש ילדים שעוד רואים בזה חובה
גם כאן, בפורום, יש בנות שכועסות על כך שהוריהן/ החמים נוסעים ועושים וקונים במקום לעזור להם קודם. אני כמובן נגד מכל וכל. זה זמן הורינו לעשות עבורם. לגדול ולצמוח, לטייל וללמוד לנות מה שבא להם ולא להתחשב כל הזמן בילדים. כמובן אם רוצים לתת - שיתנו, אבל אם רוצים לבלות - שיעשו זאת - בפרגון הכי גדול.