מבולבלת - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי מה שלומכן בנות אני מטופלת בבית חולים (בנק הזרע) אחרי 4 הזרעות אני עוברת ל- IVF השבוע יש לי ביקור בבית חולים לקבלת תוכנית עבודה
    בינתיים הכרתי בחור נחמד צעיר ממני שממש נחמד לנו ביחד סיפרתי לו שאני בטיפולים והוא העריך אותי מאוד ומאז לא דיברנו על זה
    כרגע אני מאוד מבולבלת ולא יודעת מה לעשות מצד אחד אני מאוד רוצה את הקשר איתו,
    ומצד שני אסור לי להפסיק עם הטיפולים ואני לא יודעת איך להגיד לו שאני לפני הפריה מזרע אנונימי
    אני יודעת שזה לא פורום מתאים אבל אשמח לקבל הצעות ותגובות
4 תגובות
עמוד 1
  • וואאו קצת קשה לעיכול אבל אני אנסה
    באופן אישי הייתי ממשיכה עם התוכנית, תמשיכי ללכת לבנק הזרע לעבור טיפולים וכו
    במקביל, תלוי במידת הקרבה וחוזק הקשר שיש בינכם, הייתי מספרת לו את האמת, בלי כחל וסרק
    אם הוא ה"גבר" שלך אתם תלכו בנתיב משותף ואולי זה יהיה הסוף לטיפולים
    מצד שני אם הוא לא האחד ועכשיו תבטלי הכל את פשוט תצאי קרחת מכאן מכאן
    בכל מקרה אני מאחלת לך המון בהצלחה
    שולחת לך מלאן חיבוקים וחיזוקים

ישועת השם כהרף עין, צריך רק להאמין

• היי אישה אמיצה
    אני מאמינה שאם יש משהו קשה להגיד, צריך לקחת נשימה עמוקה ופשוט להגיד אותו, חשוב לבחור טימיניג נכון ולאפשר לצד השני זמן כדי לעכל את מה שבעיניך הוא טבעי עכשיו, אבל בטח לקח לך זמן להגיע למקום הזה.
    מצטרפת לבפעם הבאה הייתי ממשיכה גם עם הבחור וגם עם הנסיונות, ומה שצריך לקרות יקרה.
    בהצלחה מותק

--------------------------------------------------------------------------------------------------------
    מה שנראה לזחל סוף העולם, נראה לחכם פרפר.
  • אירית היקרה!

את הבאת פה דילמה קשה, אני לא חושבת שאף אחד יוכל לתת לך תשובה.. אלא רק את עצמך.

את בתחילת קשר, סיפרת לו על הטיפולים ואמרת שהוא העריך אותך, עד כמה הקשר בינכם קרוב? לותר על הטיפולים עכשיו אחרי כברת הדרך הארוכה שעשית יכול להיות בעוכריך מאוד, מצד שני אם הקשר בינכם מתפתח בצורה אמיתית אותו טיפול, שממנו תיכנסי להריון יכול להיות זה שיפריד בינכם...

אין לך מנוס מלפתוח את הנושא הזה איתו, תעשי את זה בחכמה, העיתוי, כמו ששיווה אמרה, חשוב...

תאמרי לו שאת רוצה להיות כנה, והוא באמת מוצא חן בעיניך וחשוב לך שהוא יידע את התהליך שאת עוברת...

את תשמעי ממנו ותוכלי לעשות החלטה מושכלת...

ועצה שלי, לכי לפי האינטואציות הפנימיות שלך, תבחני מול עצמך את הקשר איתו.
    מאחלת לך המון הצלחה!
    ומחזיקה לך אצבעות, שתעשי את ההחלטה הנכונה ביותר בשבילך
  • תודה יקרות אתן מתוקות
    אירית
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה