היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
מניסיונכן וסליחה אם אני קרציה\ אם ילדתי את לינוי בשבוע 39 אז גם הפעם אני אלד בשבוע 39 או שאין בכלל קשר בין השניים
jDdn-13g-1.jpg
9 תגובות
עמוד 1
אין קשר! אני ילדתי את נגה ב35+4 ואת טליה ב39+5 אבל מה הלחץ ללדת?
אין קשר אמא של לינוי [[[
לא קשור הריון ראשון ילדתי בשבוע 38+4 אחרי ירידת מים הריון שני בשבוע 40+4 אחרי צירים
מיטל
אתמול הגננת של נדב אמרה לי שבד"כ זה אותו שבוע או יותר .... אני ילדתי את נדב בשבוע 41 זה אומר שיש לי מינ' עוד שבוע ?! נחיה ונראה
בדרך כלל דווקא אומרים שכל הריוןנמשך יותר מההריון הקודם. אצלי זה היה הריון ראשון0 שבוע 37+4 הריון שני- 38+2 משהו כזה.. אבל את יודעת- "אומרים".. זה לא תקף על כולם.. וזה ממש לא מבוסס על מחקר. עזבי אותך- מתי שהוא ירצה, הוא יודיע לך..
מסכימה עם פיתוש
כל הריון לגופו זה לא מחייב שתלדי גם בשבוע 39 למרות שאני מאחלת לך כן
נכון הבייבי הקטן קובע מתי שבא לו הוא יצא אומרים שהריון זה 8 חודשים +שנה (: זה כ"כ נכון אני מותשת ומחכה לפגוש את המתוקי בחודש הקרוב