היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אני שוקלת להירשם לקורס שנפתח מחר אך בעלי אומר שאין טעם ללמוד את המקצוע אם אין בכוונתי לעסוק בו ולא נראה לו שזה יקרה כי רוב המשרות הן מפוצלות (אני לא מעוניינת לעבוד בערבים) וקשה נורא להתקבל בלי פרוטקציה. האם הואר צוחדק ? איזה סוג של משרות מוצעות בתחום ?
5 תגובות
עמוד 1
גיסתי עשתה את הקורס, ו היא עובדת כמזכירה רפואית בקופ"ח מכבי ,משרה חלקית!
לילה טוב, אני מזכירה רפואית כבר 10 שנים בבית חולים לילדים-שניידר, עובדת כבר 10 שנים, חצי תקן-חצי משרה,עובדת בוקר,ערב,לילה,שישי,שבת,חגים והאמת? לא ממליצה בכלל, לכי על משהו שיש בו כסך והנאה,גם אני מתחילה לשקול לעבור מקצוע...
בבי"ח, במרפאות חוץ, הן עובדות רק בבקרים... לדעתי צריך לתת פרסים לכל מזכירה שעובדת מול קהל רב ובחלקו זועם ועדיין מצליחה לתת שירות אדיב, נעים, מחוייך.
לי יש תעודה
אני לא עוסקת בזה
יש לי חברות שעובדות בתור מזכירות רפאויות
וכל אחת יש לה משרה שונה... --------------------------- שומרני אל מיצר רע הגן עלי מכל צרה שמור אהוביי ובני עמי, ושמור עלי גם מעצמי
אני עבדתי בזה שנתיים וחצי ונהניתי מאד.......טוב, הייתי רווקה ואנרגטית.....הייתי טוחנת שעות אבל נורא אהבתי את העבודה ולמדתי המון-המון-המון דברים שם שעד היום משרתים אותי (עבדתי בקופ"ח לאומית) המסנג'ר שלי: [email protected]