לא רוצה לא רוצה לא רוצה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אהובות
    למרות התקוות והתפילות מהטיפול הזה ילד לא יהיה לנו, אני מרגישה את הבטן מתפרעת, והציצי כואב רצח, נחסכה ממני הדקירה של הבטא ביום רביעי.
    אני כל כך עצובה.
    --------------------------------------------------------------------------------------------------------
    מה שנראה לזחל סוף העולם, נראה לחכם פרפר.
11 תגובות
עמוד 1
  • נסיכה...

אני שולחת חיבוק אדיר אליך
  • לא אני לא מרשה לך להיות עצובה את בחורה חזקה ואני מאמינה שעוד השנה
    יהיה לך בן/ת תהיי אופטיית מתוקה, את שכל הזמן נותת עצות ומעודדת את כולנו פה
    את צריכה להיות יותר סבלנית ויותר נחושה להצליח בחודש הקרוב.

בבקשה אל תהיי עצובה בובה
    אירית
  • בע"ה בקרוב ......אני יודעת ששום דבר לא עוזר למסס את הכאב...
  • מאמי שלי אני כ"כ איתך ומבינה... הרגעים האלה כ"כ קשים וכבר לא נסבלים... אבל לצערנו כבר הספקנו להבין שיש לנו כוחות בלתי מוסברים ממאגרים בלתי מוגבלים.. אז עם כל הכאב וכל הקושי ויש, יש הרבה הרבה כאב אבל בתוך כל הכאב הזה יש זיק קטן של אור שהיום הוא כמעט ובלתי נראה אבל מיום ליום הוא הולך וגדל, ככל שעוברים הימים הוא גדל כמו הכמיהה והציפייה שלנו, הוא חלק בלתי נפרד ממחזור הגוף שלנו, ביום הראשון של המחזור או הידיעה על אי ההריון הוא פצפון ואז כשאנחנו כבר משלימות עם הגורל המר ומקבלות את רוע הגזרה הוא מתחיל לנצנץ וכשמתחילים בטיפול הוא מתחזק וכמעט מסנוור (לכולנו יש את הרגעים במהלך החודש שאנחנו מרגישות בהריון) ואז כשיש הריון האור משתלט עלינו והוא פשוט קורן החוצה ומחכה לפרוץ לאוויר העולם עם הילד שלנו- שהוא האור הכי גדול בעולם!!!
    גם אני כמוך מחכה לרגע שהאור הזה יגיע, מחכה בכיליון עיניים ומתוך הלב והנשמה!!
    אבל לצערי עלינו נגזר לקבל גם רגעי חושך... אצלנו לפעמים האור דועך.. אבל הוא עוד שם הוא לא נכבה ולא יכבה לעולם כי אנחנו נהיה אמהות!!! הוא שם מחכה לרגע הנכון לפרוץ ולהראות לכוווווווווווווולם עד כמה היה שווה לחכות לו!
    אחרי כל הנאום הארוך.. בסך הכל רציתי להגיד לך שכמו שדינה אומרת היום הראשון של המחזור הוא היום הראשון של ההריון!!!!!!!
    אוהבת ושולחת לך חיבוק ענקי מלא בתקווה וכוחות
  • רגע, אני לא מבינה, קיבלת מחזור? או שהבטן כואבת מאוד וגם הציצי ולכן את מספידה?
    אם עוד לא קיבלת אז תמשיכי להאמין, ולא לאבד תקווה.
  • מתוקתי,,,,,,,גם אני כמוך קיוויתי, התפללתי, בקשתי בשבילך
    ועכשיו אני כאן לנחם אותך, לחבק אותך ולעודד אותך
    הזמן שלך יגיע, אני בטוחה!
    אל תתיאשי ואל תוותרי וכשזה יגיע זה יהיה כל כך מושלם וטהור
    אז יקירה, כיאה למלכה אמיתית היום מותר לבכות ומחר כבר צריך לאסוף את השברים, לקחת נשימה עמוקה ולהמשיך במסע,,,מי יודע אולי הוא תחילתו של מסע חדש מרתק הרבה יותר
  • שיווה היקרה,
    אני שולחת לך הרבה חיבוקים מחזקים ומנחמים ומטפחת נעימה לנגב את הדמעות, התהליך הזה שאנחנו עוברות כל כך קשה ומכאיב רגשית ופיזית לפעמים, רק מי שעוברת אותו יכולה להבין את הכאב והתסכול.
    אני בטוחה שהברכה לילד או ילדה מרחפת גם עלייך וזה יקרה עוד קצת וזה יקרה.
    למרות שבטח לרגע או שניים אמרת לעצמך כמה אני עוד יכולה...? כמה...? אבל את יכולה להעניק לעצמך את הכח, כמו שאת מעניקה בתבונה וברגישות פעם אחר פעם פה לשאר הבנות בפורום.
    תבכי ותתחזקי אני בטוחה שהרגע שלך יגיע...

שולחת לך חוזק, אומץ, סבלנות ואמונה להמשיך....

אמונה אמונה אמונה
  • חכי רגע!!!
    אני למדתי שאני לא יודעת לחוש שום דבר - לא משנה כמה אני חושבת שאני "מחוברת" לעצמי ...
    מחר בעזרת השם - את הולכת לבדיקה כמו ילדה גדולה ומעדכנת אותנו בבטא
    וגם אם חס וחלילה לא יקרה החודש - הכל עובד - אז אין סיבה שלא יקרה חודש הבא - את בהריון השאלה באיזה שבוע את - 1 או 4 - אני יודעת כמה זה קשה - כולנו באותה הבריכה כאן , אני מחבקת אותך ומתפללת שאת בהריון תקין!!!

• את מ ד ה י מ ה !!!!!
    ב"ה בקרוב מאוד זה יגיע !!!!
  • מדהימות שלי, כל כך התרגשתי לקרוא את התגובות שלכן, אני מודה לכל אחת ואחת מכן, לצערי אני אלך מחר לעשות בדיקת דם, לא כי יש לי ספק, זה לא דימום של תחילת הריון, זה מחזור לכל דבר, אבל מרכז בריאות האישה בו אני מטופלת מתעקש, ואני ילדה טובה...
    אהובות אתן מקסימות ונפלאות ונהדרות והלוואי וכולנו ניכנס להריון וננטוש את הפורום הזה לאנחות.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------
    מה שנראה לזחל סוף העולם, נראה לחכם פרפר.
  • שיווה יקירתי אני מאחלת לך רק טוב והלוואי שמחר תתבשרי בבשורות טובות.
    כמו כולם אני מאחלת לך רק טוב ושולחת לך מיליון חיבוקים
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה