היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
זהו הגיע הרגע, אני טסה מחר בבוקר לישראל ההתרגשות בעיצומה אני מניחה שלא אהיה כאן בזמן הקרוב אבל לכשאחזור אני ל-א רוצה לראות אף אחת מכן כאן!!!! אז קדימה תתחילו לעבוד! כולי תקווה למצוא בפורום הזה את דינה, שיווה, MOM WANT TO BE, NEW26,מחכה שיקרה,נוני, לולי,אושר אמיתי ועוד בנות אחרות מקסימות ותומכות----משאירות הודעות משמחות על החסידה שמתקרבת בצעדי ענק אוהבת את כולכן ומאחלת לכן רק הצלחה ב-ה-כ-ל
ישועת השם כהרף עין, צריך רק להאמין
8 תגובות
עמוד 1
אמן, בקרוב בשורות טובות לכולן
שתהייה טיסה מוצלחת וקליטה מהירה (תרתי משמע) בפעם הבאה- בישראל, אנחנו פה מחכות לך
בהצלחה לכולן, יאללה- הגיע הזמן לעבור לפורום הבא
חמודה!!!!!!!!!!!!!
משנה מקום משנה מזללללל
תהני מישראל...עדיין חם פה...
מאחלת לך הריון קרוב...
אמונה אמונה אמונה
אויש את כזו מתוקה שזה משהו!!! מאחלת לך טיסה נעימה,תהני בחופש... שולחת לך חיבוקים חמים ותודות על התמיכה ... :) :) :)
היי מותק איפה היית כל הזמן הזה? נו טוב, כשתחזרי למקום שמנו את באה אנחנו נחכה לך בפורום של השמנות עם סיבה, בהצלחה ענקית, ואל תשכחי להנות בדרך.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------- מה שנראה לזחל סוף העולם, נראה לחכם פרפר.
יקירה....
המון בהצלחה!
אנחנו מחכים לשמוע ממך המון שורות טובות! ושאת מתחילה להתעגל ולהשמין בכיוון הנכון!
נסיעה טובה...
יקירה....
המון בהצלחה!
אנחנו מחכים לשמוע ממך המון שורות טובות! ושאת מתחילה להתעגל ולהשמין בכיוון הנכון!