היי... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בוקר טוב בנות,
    במהלך החודש האחרון אני נכנסת מידי פעם לפורום החם והתומך שלכן ומאוד מתחברת עם מה שאתן עוברות.
    יש לי ילדה מתוקה בת קצת יותר משנתיים וחצי, את ההיריון הראשון הצלחנו להשיג לאחר שנה וחודשיים לא קלים, וכעת אנחנו מנסים שוב במשך חודשיים.
    באופן טבעי יש בי את החשש הקל שגם הפעם לא יהיה קל, אני מאוד מנסה להישאר אופטימית ולחשוב על זה כמה שפחות, לפעמים זה מצליח אני חייבת לציין, אך המחזור כנראה שיגיע היום או מחר לפי כל הסימנים...
    אשמח מאוד להעזר בכן במידת הצורך ומאוד רוצה לאחל לכולכן להצטרף לפורום היריוניות כבר החודש

5 תגובות
עמוד 1
  • מאחלת לך שהות קצרה בפורום, ובהצלחה גדולה בתהליך...

אמונה אמונה אמונה
  • ברוכה הבאה יקירה...

מקווה בשבילך לשהות קצרה באמת...

ושתבשרי על ההריון בקרוב מאוד.
  • תודה בנות

אמן לכולנו
  • קודם כל ברוכה הבאה,
    דבר שני: זה שפעם קודמת לקח הרבה זמן, לא אומר כלום לגבי הפעם הזו....
    [
  • תודה מתוקה

הייתי צריכה לשמוע את זה

גם עבורך
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה